Aegean Airlines Tickets zoeken

Vlieg met Aegean Airlines en geniet van comfortabele vluchten naar prachtige bestemmingen in Griekenland en daarbuiten. Met uitstekende service en betrouwbare vluchtschema’s is Aegean Airlines de perfecte keuze voor jouw volgende reis. Boek nu je vliegtickets en ontdek de wereld met Aegean Airlines!
Aegean Airlines

Vliegtickets van Aegean Airlines vergelijken

Het ontstaan van Aegean Airlines

Aegean Airlines is het grootste vliegbedrijf van Griekenland en is opgericht in 1999. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de luchtvaartwereld en is de enige privaatbezit onderneming met een luchtvervoer koninkrijk voor het vervoer van passagiers in heel Europa. Het heeft ook vereenvoudigde procedures voor militaire en industriële vervoer.

Het bedrijf begon als een regionale luchtvaartmaatschappij in 1999, vlak na het einde van de Griekse burgeroorlog, en begon als een gedeeltelijk privaat eigendom bedrijf dat vliegtuig leaseoverschrijdingen. Aegean Airlines heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een aanzienlijke luchtvaartmaatschappij.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Aegean Airlines?

Aegean Airlines is een van Europa’s belangrijkste luchtvaartmaatschappijen, met een netwerk dat meer dan 50 bestemmingen bestrijkt, waaronder de meeste grote Europese steden. Het bedrijf biedt regelmatige vluchten tussen Griekenland en Cypria, Israël, Turkije, Griekenland en Egypte. Daarnaast heeft het ook frequente vluchten naar andere Europese bestemmingen, waaronder Rome, Berlijn en Londen.

Welke vluchtklassen heeft Aegean Airlines?

Aegean Airlines heeft een aantal verschillende klassen, waaronder business class, economy class en Economy Plus, wat de meest recente klasse is. Alle Economy-vluchten zijn uitgerust met entertainmentopties en comfortabele stoelen met bredere stoelen dan in een reguliere economy-klasse.

Business class-passagiers krijgen ook gepersonaliseerde service, vergoedingen voor hun vertragingen, gepersonaliseerde entertainmentopties en andere mogelijkheden voor een luxe ervaring. Economy Plus-passagiers hebben dezelfde service als Economy-passagiers, maar met betere zitplaatsen.

Vanuit waar vliegt Aegean Airlines?

Aegean Airlines vliegt vanuit haar hub-locatie in Athene. Vanuit daar biedt het een verscheidenheid aan vluchten naar meer dan 50 bestemmingen in de hele wereld.

De verschillende vluchten binnen Griekenland worden uitgevoerd vanuit Athene, maar ook van een aantal andere luchthavens in het hele land, waaronder Thessaloniki, Chania, Santorini, Zakynthos, Paros, Kefalonia en Skiathos. Ook vliegt het vanuit een aantal andere Europese steden, waaronder Rome, Milaan, Brussel, Londen en Berlijn.

Waarom Aegean Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere verkooppunten. Ten eerste biedt het een systeem voor vliegticketboekingen dat is ontworpen om gebruikers een zo aangenaam mogelijke boekingervaring te bieden. Het vergelijkt verschillende prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen om gebruikers in staat te stellen de beste prijs te krijgen.

Het bedrijf biedt ook kortingen en extra voordelen voor mensen die regelmatig reizen. Daarnaast kunnen gebruikers ook hun vliegtickets online boeken en paramilitaire tarieven verkrijgen voor dezelfde vliegtickets. Ook kan men voor dezelfde vliegtickets kortingen op hotels en autoverhuur verkrijgen.

Waarom vliegen met Aegean Airlines

Vlieg met Aegean Airlines en geniet van comfortabele vluchten naar prachtige bestemmingen in Griekenland en daarbuiten. Met uitstekende service aan boord en een betrouwbare reputatie, is Aegean Airlines de perfecte keuze voor jouw volgende reiservaring.
01
Comfortabele vluchten met Aegean Airlines
02
Betrouwbare service en kwaliteit
03
Ruime keuze aan bestemmingen

Veel gestelde vragen over Aegean Airlines

Als uw bagage vertraging heeft of verloren gaat tijdens een vlucht met Aegean Airlines, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden bij de bagageafhandeling op de luchthaven. Zij zullen u helpen bij het invullen van een vermissingsrapport en u voorzien van een referentienummer. Vervolgens kunt u contact opnemen met de klantenservice van Aegean Airlines om de status van uw bagage te volgen en om te zorgen voor eventuele compensatie. Het is ook aan te raden om een lijst te maken van de inhoud van uw bagage en om bewijs van aankoop van waardevolle items te bewaren voor het geval u een claim moet indienen.
Als uw zetel bij Aegean Airlines wordt geannuleerd zonder een vergelijkbare zetel te worden aangeboden, heeft u recht op een compensatie of een alternatieve oplossing. U kunt contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij om te informeren naar de beschikbare opties, zoals een upgrade naar een betere zetel, een terugbetaling van de kosten of een andere passende regeling. Het is belangrijk om uw rechten als passagier te kennen en uw situatie met de luchtvaartmaatschappij te bespreken om een bevredigende oplossing te vinden.
Als reisadviseur kan ik u vertellen dat uw rechten als passagier bij Aegean Airlines worden beschermd door de Europese Verordening 261/2004. Bij vertragingen van meer dan 3 uur, overboekingen of annulaties heeft u recht op compensatie, verzorging (maaltijden, accommodatie) en indien nodig een alternatieve vlucht of terugbetaling van uw ticket. Het is belangrijk om contact op te nemen met Aegean Airlines en uw situatie te bespreken om te kijken welke oplossingen er voor u beschikbaar zijn.
Om de Upgrade Challenge van Aegean Airlines te gebruiken, moet je lid worden van het Miles+Bonus programma van de luchtvaartmaatschappij. Vervolgens kun je punten verdienen door regelmatig met Aegean Airlines te vliegen of door gebruik te maken van de diensten van partners van het programma. Met de verdiende punten kun je een Upgrade Challenge starten, waarbij je de kans krijgt om te upgraden naar een hogere klasse op je volgende vlucht met Aegean Airlines. Het exacte aantal punten dat nodig is voor de Upgrade Challenge en de beschikbaarheid van upgrades kunnen variëren, dus het is raadzaam om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor meer informatie en om de procedure te volgen.
Om uw reisinformatie, zoals uw boekingsnummer en boekingsreferentie, te bekijken bij Aegean Airlines, kunt u het beste inloggen op de website van de luchtvaartmaatschappij met uw accountgegevens. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Aegean Airlines voor hulp bij het vinden van uw boekingsinformatie.