Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Aegean Airlines tickets zoeken

Aegean Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van Aegean Airlines

Aegean Airlines is het grootste vliegbedrijf van Griekenland en is opgericht in 1999. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de luchtvaartwereld en is de enige privaatbezit onderneming met een luchtvervoer koninkrijk voor het vervoer van passagiers in heel Europa. Het heeft ook vereenvoudigde procedures voor militaire en industriƫle vervoer.

Het bedrijf begon als een regionale luchtvaartmaatschappij in 1999, vlak na het einde van de Griekse burgeroorlog, en begon als een gedeeltelijk privaat eigendom bedrijf dat vliegtuig leaseoverschrijdingen. Aegean Airlines heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een aanzienlijke luchtvaartmaatschappij.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Aegean Airlines?

Aegean Airlines is een van Europa’s belangrijkste luchtvaartmaatschappijen, met een netwerk dat meer dan 50 bestemmingen bestrijkt, waaronder de meeste grote Europese steden. Het bedrijf biedt regelmatige vluchten tussen Griekenland en Cypria, IsraĆ«l, Turkije, Griekenland en Egypte. Daarnaast heeft het ook frequente vluchten naar andere Europese bestemmingen, waaronder Rome, Berlijn en Londen.

Welke vluchtklassen heeft Aegean Airlines?

Aegean Airlines heeft een aantal verschillende klassen, waaronder business class, economy class en Economy Plus, wat de meest recente klasse is. Alle Economy-vluchten zijn uitgerust met entertainmentopties en comfortabele stoelen met bredere stoelen dan in een reguliere economy-klasse.

Business class-passagiers krijgen ook gepersonaliseerde service, vergoedingen voor hun vertragingen, gepersonaliseerde entertainmentopties en andere mogelijkheden voor een luxe ervaring. Economy Plus-passagiers hebben dezelfde service als Economy-passagiers, maar met betere zitplaatsen.

Vanuit waar vliegt Aegean Airlines?

Aegean Airlines vliegt vanuit haar hub-locatie in Athene. Vanuit daar biedt het een verscheidenheid aan vluchten naar meer dan 50 bestemmingen in de hele wereld.

De verschillende vluchten binnen Griekenland worden uitgevoerd vanuit Athene, maar ook van een aantal andere luchthavens in het hele land, waaronder Thessaloniki, Chania, Santorini, Zakynthos, Paros, Kefalonia en Skiathos. Ook vliegt het vanuit een aantal andere Europese steden, waaronder Rome, Milaan, Brussel, Londen en Berlijn.

Waarom Aegean Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere verkooppunten. Ten eerste biedt het een systeem voor vliegticketboekingen dat is ontworpen om gebruikers een zo aangenaam mogelijke boekingervaring te bieden. Het vergelijkt verschillende prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen om gebruikers in staat te stellen de beste prijs te krijgen.

Het bedrijf biedt ook kortingen en extra voordelen voor mensen die regelmatig reizen. Daarnaast kunnen gebruikers ook hun vliegtickets online boeken en paramilitaire tarieven verkrijgen voor dezelfde vliegtickets. Ook kan men voor dezelfde vliegtickets kortingen op hotels en autoverhuur verkrijgen.

Aegean Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen