Aer Lingus Tickets zoeken

Vlieg met Aer Lingus en geniet van comfortabele vluchten naar diverse bestemmingen in Europa en de Verenigde Staten. Profiteer van scherpe prijzen en uitstekende service aan boord. Boek nu jouw vliegtickets en maak je reiservaring onvergetelijk.
Aer Lingus

Vliegtickets van Aer Lingus vergelijken

Het ontstaan van Aer Lingus?

Aer Lingus is een Ierse luchtvaartmaatschappij met haar hoofdkantoor in Dublin, Ierland. Het is de oudste luchtvaartmaatschappij van Ierland. Aer Lingus is opgericht in 1936 als de nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland, toen één van de vele kondigde de oprichting aan in het parlement van Ierland.

In de jaren vijftig werd Aer Lingus een belangrijke speler op het Europese vluchtniveau. In 1963, toen deregulation in Europa begon, ontstond er een concurrentiestrijd die de prijzen aanzienlijk heeft verlaagd, waardoor airlines hun overstap naar meer toeristische centra hebben gemaakt. In 1965 werd Aer Lingus verbonden met 13 andere Europese steden, die werden gesteund met advertenties met de bekende slogan: “Vlieg met Aer Lingus, de mooiste manier om Ierland te bereiken.”

Tot op heden is Aer Lingus een gecertificeerde IATA-operator en IATA-goedgekeurd, waardoor het werd toegestaan ​​om internationale vluchten te verzorgen naar meer dan 100 Europese bestemmingen. In 1989 fuseerde Aer Lingus met de Britse luchtvaartmaatschappij British Midland, waardoor het bedrijf een veel groter netwerk creëerde en een groter vloot bereikte.

Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Aer Lingus was het jaar 2006, toen het bedrijf een alliantie aanging met American Airlines. Deze alliantie bracht het bedrijf de belofte van een groter internationale bereik, meer vluchtopties, gemakkelijkere routes naar verschillende punt waardoor Aer Lingus de meest veelzijdige luchtvaartmaatschappij in Ierland werd.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Aer Lingus?

Aer Lingus heeft een uitgebreid netwerk van internationale en nationale bestemmingen. De meest populaire internationale routes zijn naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, de Middellandse Zee, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Binnen Ierland vliegt het bedrijf naar meer dan 20 verschillende bestemmingen, waaronder hoofdsteden zoals Dublin, Cork, Galway, Knock en Shannon. Aer Lingus vliegt ook naar Schotland, Engeland, Wales en het vaste land van Noord-Ierland.

De meest populaire routes van Aer Lingus worden gevlogen van Dublin naar Londen, Manchester, Birmingham, Glasgow, Cork, Donegal, Kerry en Belfast. Het vliegt ook naar gebieden buiten Ierland zoals New York in de Verenigde Staten, Bangkok in Thailand, Groot-Brittannië, Italië, Gambia, Gambon, Algerije, Egypte, Brazilië, Chili en Mexico.

Welke vluchtklassen heeft Aer Lingus?

Aer Lingus biedt drie klasses van vliegen: Economy, Business en Premium Economy. Economy-klasse biedt stijlvolle en comfortabele vluchten tegen betaalbare tarieven, met opties voor bagage-uitbreidingen en maaltijdopties. Business-klasse ondersteunt passagiers met luxe vliegervaringen, met prive-check-in, een Premium lounge en extra ruimte in het cabine. Premium Economy biedt comfortabelere stoelen, privacy en extra bagage.

Vanuit waar vliegt Aer Lingus?

Aer Lingus vliegt vanuit verschillende luchthavens in Ierland inclusief Dublin Airport, Cork Airport, Shannon Airport, Knock Airport en Galway Airport. Buiten Ierland fungeert Aer Lingus als luchtvaartmaatschappij voor meer dan 50 Europese bestemmingen zoals Barcelona, Londen, Madrid, Berlijn en Parijs. Aer Lingus vliegt ook naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en de Caribische Eilanden.

Waarom Aer Lingus vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Aan het boeken van vliegtickets en het beheer van reizen met Aer Lingus kunnen passagiers gebruik maken van de diensten van Vliegtickets.com. Het bedrijf biedt een breed scala aan reisopties en vluchtmogelijkheden vanuit elke bestemming die wordt aangeboden door Aer Lingus.

Vliegtickets.com biedt kortingen op Aer Lingus-ticketprijzen, evenals online check-ins en boekingen. Het bedrijf biedt ook aanpassingsopties met betrekking tot de vervoerservice, inclusief extra assistentie bij het inchecken, het reserveren van stoelen en het uitbreiden van bagage. Passagiers hebben ook toegang tot een 24/7 service-lijn voor onmiddellijke steun en klantenservice.

Waarom vliegen met Aer Lingus

Vliegen met Aer Lingus betekent genieten van comfortabele vluchten en uitstekende service. Met een ruime keuze aan bestemmingen in Europa en Noord-Amerika, is Aer Lingus de perfecte keuze voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Boek nu en ervaar de gastvrijheid van Aer Lingus!
01
Directe vluchten naar Ierland
02
Comfortabele stoelen en service
03
Betrouwbare en veilige luchtvaartmaatschappij

Veel gestelde vragen over Aer Lingus

Aer Lingus biedt vluchten aan naar diverse bestemmingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Enkele populaire bestemmingen zijn Dublin, Londen, New York, Boston, Chicago, en Los Angeles. Daarnaast vliegt Aer Lingus ook naar steden als Barcelona, Rome, Amsterdam, en Parijs. Het exacte aanbod van bestemmingen kan variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Het is dus aan te raden om de website van Aer Lingus te raadplegen voor het meest actuele overzicht van bestemmingen.
De prijs van een vlucht bij Aer Lingus hangt af van verschillende factoren, waaronder de bestemming, reisdata, type ticket en eventuele extra opties zoals bagage of stoelkeuze. Het is daarom het beste om specifiek te zoeken naar vluchten op de website van Aer Lingus of contact op te nemen met hun klantenservice voor de meest actuele prijzen.
Bij Aer Lingus gelden de volgende bagagevoorwaarden: – Passagiers mogen één stuk handbagage en één persoonlijk item meenemen in de cabine. – Het toegestane gewicht en afmetingen van de handbagage kunnen variëren, afhankelijk van de boekingsklasse. – Ruimbagage kan apart worden bijgeboekt en het toegestane gewicht kan variëren afhankelijk van de ticketklasse. – Extra bagage kan tegen een toeslag worden bijgeboekt. – Voor specifieke informatie over de bagagevoorwaarden bij Aer Lingus, raad ik aan om de website van de luchtvaartmaatschappij te raadplegen of contact op te nemen met de klantenservice.
Ja, Aer Lingus biedt in-flight entertainment aan op bepaalde vluchten. Dit kan variëren afhankelijk van het type vliegtuig en de route. Het entertainmentaanbod kan bestaan uit films, tv-shows, muziek en games die beschikbaar zijn op individuele schermen voor passagiers. Het is raadzaam om van tevoren te controleren of de vlucht die u boekt in-flight entertainment aanbiedt.
Aer Lingus heeft een beoordeling van 6/10 op Skytrax, wat overeenkomt met 3 sterren. Deze beoordeling is gebaseerd op feedback van klanten over verschillende aspecten van de luchtvaartmaatschappij, zoals service, comfort en betrouwbaarheid. Het is altijd aan te raden om ook andere bronnen te raadplegen voor een compleet beeld van de kwaliteit van een luchtvaartmaatschappij.