Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Aeroflot Russian Airlines tickets zoeken

Aeroflot Russian Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Ontstaan van Aeroflot Russian Airlines

Aeroflot Russian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland en werd opgericht in 1923. Het is ook samen met KLM het oudste luchtvaartbedrijf ter wereld. Aeroflot was oorspronkelijk een staatsbedrijf, maar sinds 1989 biedt het aandelen aan het publiek aan. In de jaren ’90 is de luchtvaartmaatschappij gerestyled tot een moderne, internationale luchtvaartmaatschappij. Aeroflot Russian Airlines heeft een belangrijke aanwezigheid over de hele wereld, waardoor het een van de meest beroemde luchtvaartmaatschappij ter wereld is.

Belangrijkste vluchten van Aeroflot Russian Airlines

Aeroflot biedt een breed scala aan vluchten, waaronder internationale routes. Bij Aeroflot vind je onder andere vluchten van:

Naast internationale vluchten biedt Aeroflot ook binnenlandse routes aan binnen Rusland. Aeroflot vliegt ook naar Aziatische bestemmingen.

Vluchtklassen van Aeroflot Russian Airlines

Bij Aeroflot Russian Airlines heb je de keuze uit verschillende vluchtklassen. De klassen zijn: Economy Class , Business Class, Premium Class en First Class. De Economy Class is bedoeld voor budgetreizigers en biedt basis vliegdiensten tegen een lager tarief aan. De Business Class biedt een luxere verblijfsmogelijkheid met extra voordelen zoals gratis drankjes en maaltijden tijdens de vlucht. De Premium Class is de op één na duurste vluchtklasse met extra voordelen. En de First Class is de duurste vluchtklasse met alle diensten van Premium Class, maar met extra luxe.

Vanuit waar vliegt Aeroflot Russian Airlines?

Aeroflot vliegt vanuit verschillende luchthavens, waaronder:

  • Luchthaven Moskou-Sheremetyevo
  • Luchthaven Irkutsk
  • Luchthaven Sint-Petersburg
  • Luchthaven Sochi
  • Luchthaven Orenburg

Verder heeft Aeroflot ook Partner-luchthavens en sluit luchtvaartmaatschappijen aan in het Schandika Netwerk. U kunt bijvoorbeeld op vliegtickets.com zoeken naar vluchten van partner-luchthavens om de beste deals te krijgen.

Waarom vliegtickets boeken via Vliegtickets.com bij Aeroflot Russian Airlines?

Vliegtickets.com is een betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken boekingssysteem voor vliegtickets. Bovendien hebben ze een breed scala aan betaalmogelijkheden waarmee u gemakkelijk uw reis kunt boeken en betalen. Daarnaast kunt u via Vliegtickets.com ook de status van uw vlucht bekijken en informatie verkrijgen over weersomstandigheden, bagage toeslagen en vele andere informatieve diensten. Ook kunt u eenvoudig betalingen doen via verschillende betaalsystemen, waaronder PayPal en MasterCard. Op deze manier zijn er tal van voordelen om met Vliegtickets.com te boeken bij Aeroflot Russian Airlines.

Aeroflot Russian Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen