Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Aeromexico tickets zoeken

Aeromexico tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Aeromexico

Aeromexico is een Mexicaans luchtvaartmaatschappij met zijn thuisbasis op de internationale luchthaven van Mexico-Stad. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico, de oprichting ervan verliep in 1934. Het lanceerde zijn eerste vlucht, die liep van Mexico-Stad naar Acapulco en terug, op 1 november 1934.

Sinds de oprichting heeft de luchtvaartmaatschappij een dramatic groeipad gevolgd, waardoor het een van de meest gerespecteerde vliegtuigmaatschappijen ter wereld werd. Aeromexico verbreedde zijn route naar Noord-Amerika en Europa, die in 1950 werd geopend. Inmiddels is het een wereldwijde luchtvaartmaatschappij met meer dan 86 binnenlandse en internationale bestemmingen in Amerika, Europa, Afrika en Azië.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Aeromexico?

De belangrijkste vluchten van Aeromexico zijn met name binnenlandse en Noord- en Zuid-Amerikaanse routes. Zo verzorgt Aeromexico vluchten naar Alaska Airlines, American Airlines, United Airlines en vele andere. Tegelijkertijd bieden ze ook vluchten aan naar bestemmingen over de hele wereld, waaronder Midden- en Zuid-Amerika, Afrika, Oost- en West-Europa en Azië.

Welke vluchtklassen heeft Aeromexico?

Aeromexico biedt zowel binnenlandse als internationale vluchtklassen. De binnenlandse vluchtklasse is onderverdeeld in Economy Class (Económica), Comfort Class (Primera Clase) en Business Class (Preferente). Het comfortabele ambiance in de binnenlandse Comfort Class staat garant voor een ontspannen vlucht, terwijl de brede comfortabele stoelen, het privacy en entertainment van de Business Class een premium vliegervaring bieden.

Op internationale vluchten bieden ze vluchtklassen zoals de Economy Class (Económica), Comfort Class (Clase Comfort), Premium Economy Class (Clase Premium Económica) en Business Class (Clase Executive). De Comfort Class op internationale vluchten biedt extra ruimte en luxe, terwijl de zeer ruime zetels van de Business Class een ultieme vliegervaring bieden.

Vanuit waar vliegt Aeromexico?

Aeromexico vliegt vanuit meer dan 35 domeinen verspreid over Mexico, Noord-Amerika, Europa, Afrika en Azië. In Mexico zijn er 24 bestemmingen, waaronder Mexico-Stad, Monterrey, Guadalajara, Querétaro, Cancun en Merida. Aeromexico heeft ook routes naar bestemmingen in Noord-Amerika, waaronder de Verenigde Staten (vooral Californië, Fort Lauderdale, New Orleans, Miami, Las Vegas, Newark, Chicago, Dallas en Houston).

In Europa en Afrika vliegt Aeromexico naar landen zoals Frankrijk, België, Nederland, Egypte, Marokko en Spanje. Om er maar een paar te noemen. En voor reizigers die verder naar het oosten willen vliegen, heeft de luchtvaartmaatschappij routes naar lokaties in Azië, zoals China, Japan, India, Taiwan, Hong Kong, Zuid-Korea en Vietnam.

Waarom Aeromexico vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vlieg met Aeromexico en kies voor een comfortabele vluchtervaring. Bij Vliegtickets.com kun je betrouwbaar en veilig je Aeromexico vliegtickets boeken. Ze bieden de laagste prijzen gegarandeerd en kunnen je helpen bij het analyseren van de beste opties voor je vlucht.

Daarnaast kun je ook kiezen uit een reeks andere services, waaronder bevestigingen die je direct na je boeking per e-mail ontvangt, de mogelijkheid om je boeking te annuleren en op te waarderen, en informatie over komen naar het vliegveld. En je krijgt bovendien toegang tot alle informatie en updates over tarieven, schematijden en meer.

Aeromexico
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen