Aeromexico Tickets zoeken

Vlieg met Aeromexico en ontdek de prachtige bestemmingen in Mexico en de rest van Latijns-Amerika. Geniet van comfortabele vluchten, uitstekende service en scherpe prijzen. Boek nu je vliegtickets en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring!
Aeromexico

Vliegtickets van Aeromexico vergelijken


Het ontstaan van Aeromexico

Aeromexico is een Mexicaans luchtvaartmaatschappij met zijn thuisbasis op de internationale luchthaven van Mexico-Stad. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico, de oprichting ervan verliep in 1934. Het lanceerde zijn eerste vlucht, die liep van Mexico-Stad naar Acapulco en terug, op 1 november 1934.

Sinds de oprichting heeft de luchtvaartmaatschappij een dramatic groeipad gevolgd, waardoor het een van de meest gerespecteerde vliegtuigmaatschappijen ter wereld werd. Aeromexico verbreedde zijn route naar Noord-Amerika en Europa, die in 1950 werd geopend. Inmiddels is het een wereldwijde luchtvaartmaatschappij met meer dan 86 binnenlandse en internationale bestemmingen in Amerika, Europa, Afrika en Azië.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Aeromexico?

De belangrijkste vluchten van Aeromexico zijn met name binnenlandse en Noord- en Zuid-Amerikaanse routes. Zo verzorgt Aeromexico vluchten naar Alaska Airlines, American Airlines, United Airlines en vele andere. Tegelijkertijd bieden ze ook vluchten aan naar bestemmingen over de hele wereld, waaronder Midden- en Zuid-Amerika, Afrika, Oost- en West-Europa en Azië.

Welke vluchtklassen heeft Aeromexico?

Aeromexico biedt zowel binnenlandse als internationale vluchtklassen. De binnenlandse vluchtklasse is onderverdeeld in Economy Class (Económica), Comfort Class (Primera Clase) en Business Class (Preferente). Het comfortabele ambiance in de binnenlandse Comfort Class staat garant voor een ontspannen vlucht, terwijl de brede comfortabele stoelen, het privacy en entertainment van de Business Class een premium vliegervaring bieden.

Op internationale vluchten bieden ze vluchtklassen zoals de Economy Class (Económica), Comfort Class (Clase Comfort), Premium Economy Class (Clase Premium Económica) en Business Class (Clase Executive). De Comfort Class op internationale vluchten biedt extra ruimte en luxe, terwijl de zeer ruime zetels van de Business Class een ultieme vliegervaring bieden.

Vanuit waar vliegt Aeromexico?

Aeromexico vliegt vanuit meer dan 35 domeinen verspreid over Mexico, Noord-Amerika, Europa, Afrika en Azië. In Mexico zijn er 24 bestemmingen, waaronder Mexico-Stad, Monterrey, Guadalajara, Querétaro, Cancun en Merida. Aeromexico heeft ook routes naar bestemmingen in Noord-Amerika, waaronder de Verenigde Staten (vooral Californië, Fort Lauderdale, New Orleans, Miami, Las Vegas, Newark, Chicago, Dallas en Houston).

In Europa en Afrika vliegt Aeromexico naar landen zoals Frankrijk, België, Nederland, Egypte, Marokko en Spanje. Om er maar een paar te noemen. En voor reizigers die verder naar het oosten willen vliegen, heeft de luchtvaartmaatschappij routes naar lokaties in Azië, zoals China, Japan, India, Taiwan, Hong Kong, Zuid-Korea en Vietnam.

Waarom Aeromexico vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vlieg met Aeromexico en kies voor een comfortabele vluchtervaring. Bij Vliegtickets.com kun je betrouwbaar en veilig je Aeromexico vliegtickets boeken. Ze bieden de laagste prijzen gegarandeerd en kunnen je helpen bij het analyseren van de beste opties voor je vlucht.

Daarnaast kun je ook kiezen uit een reeks andere services, waaronder bevestigingen die je direct na je boeking per e-mail ontvangt, de mogelijkheid om je boeking te annuleren en op te waarderen, en informatie over komen naar het vliegveld. En je krijgt bovendien toegang tot alle informatie en updates over tarieven, schematijden en meer.

Waarom vliegen met Aeromexico

Vliegen met Aeromexico betekent genieten van comfortabele vluchten, uitstekende service en heerlijk eten aan boord. Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen in Mexico en de rest van de wereld, is Aeromexico de perfecte keuze voor jouw volgende reis.
01
Comfortabele vluchten met Aeromexico
02
Veiligheid staat voorop bij Aeromexico
03
Uitgebreide keuze aan bestemmingen met Aeromexico

Veel gestelde vragen over Aeromexico

Aeromexico biedt een uitgebreid netwerk van routes aan, zowel binnen Mexico als internationale bestemmingen. Enkele populaire routes zijn Mexico City naar New York, Cancun naar Los Angeles en Guadalajara naar Chicago. Daarnaast vliegt Aeromexico ook naar bestemmingen in Europa, Azië en Zuid-Amerika. Voor specifieke routes en beschikbaarheid adviseer ik om de website van Aeromexico te raadplegen of contact op te nemen met de klantenservice.
Aeromexico heeft een beoordeling van 4 sterren voor hun vluchten. Ze staan bekend om hun comfortabele stoelen, goede service en betrouwbare vluchtschema’s.
Als reisadviseur kan ik zeggen dat Aeromexico over het algemeen als betrouwbaar wordt beschouwd. Ze zijn een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij met een goede staat van dienst en een goede reputatie voor veiligheid en klantenservice. Echter, net als elke luchtvaartmaatschappij, kunnen er incidenten of vertragingen optreden, dus het is altijd verstandig om op de hoogte te blijven van eventuele updates of wijzigingen in het reisschema. Over het algemeen kunt u met vertrouwen met Aeromexico reizen.
Aeromexico biedt verschillende klassen aan, waaronder Economy Class, Business Class en Premier Class. Elke klasse biedt verschillende niveaus van comfort en service aan boord van hun vluchten.
Bij Aeromexico mag je als passagier meestal één stuk handbagage en één stuk ruimbagage gratis meenemen. Het toegestane gewicht en afmetingen kunnen variëren afhankelijk van de boekingsklasse en bestemming. Het is daarom verstandig om de specifieke bagagevoorwaarden van Aeromexico te controleren op hun website of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor de meest actuele informatie.