Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Air Arabia Maroc tickets zoeken

Air Arabia Maroc tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Air Arabia Maroc

Air Arabia Maroc is het Marokkaanse luchtvervoermerk van Air Arabia, het grootste, meest veelzijdige en toonaangevende luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het is opgericht in 2009 als een meerderheidsdochter van de luchtvaartgroep Air Arabia PJSC, met als bedoeling Marokkaanse burgers en andere bezoekers met goedkope vliegtickets naar populaire bestemmingen wereldwijd te leveren. Air Arabia Maroc is opgericht door het invloedrijke duo Sheikh Abdullah Bin Mohammed Al Thani, fondator van Air Arabia PJSC, en Abderrahmane Sefiani, minister van Transport van de Marokkaanse regering.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Air Arabia Maroc?

Air Arabia Maroc vliegt naar meer dan 100 bestemmingen, waaronder Afrika, Europese landen, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De belangrijkste internationale vluchten van Air Arabia Maroc zijn:

Air Arabia Maroc biedt ook binnenlandse vluchten aan binnen Marokko, waaronder vluchten van Casablanca naar Marrakesh, Fez en Nador.

Welke vluchtklassen heeft Air Arabia Maroc?

Air Arabia Maroc biedt verschillende vluchtklassen aan aanpassing aan het budget en de behoefte van de passagiers.

  • Light Fare: Granair Licht is het budgettarief dat wordt aangeboden door Air Arabia Maroc voor passagiers die kosten willen besparen. Het is de meest voordelige tariefklasse zonder extra service, zoals catering, stoelreservering, commentaar bij het boeken van tickets en bagage.
  • Standaard Fare: Granair Standaard is de standaardtariefklasse van Air Arabia Maroc die catering, stoelreservering, commentaar bij het boeken van tickets en algemene service aan boord omvat.
  • Flex Fare: Granair Flex is de meest veelzijdige vluchtklasse van Air Arabia Maroc. Het omvat extra privileges zoals gratis bagage, stoelreservering, commentaar bij het boeken van tickets en contactloos check-in bij luchthavens.

Vanuit waar vliegt Air Arabia Maroc?

Air Arabia Maroc is gevestigd in Casablanca, de grootste stad van Marokko, en vliegt naar meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld, inclusief Afrika, Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het heeft een hub in Mohamed V International Airport in Casablanca, dat meer dan 90 internationale en binnenlandse bestemmingen bedient.

Waarom Air Arabia Maroc vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is de beste optie als het gaat om het boeken van goedkope Air Arabia Maroc vliegtickets. U kunt uw tickets veilig en gemakkelijk online boeken door alle beschikbare aanbiedingen, tarieven en opties te vergelijken. Vliegtickets.com biedt een eenvoudige manier om kortingen te krijgen op vluchten met Air Arabia Maroc door prijzen te vergelijken van verschillende luchtvaartmaatschappijen. U kunt ook beschikbare nieuwe promoties en andere kortingscodes gebruiken voor extra voordeel. Met Vliegtickets.com krijgt u niet alleen lage tarieven, maar krijgt u ook voorrang bij het inchecken, een goed overzicht van de luchthaven- en vluchtinformatie en 24-uurs klantenondersteuning.

Air Arabia Maroc
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen