Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Air Astana tickets zoeken

Air Astana tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van Air Astana

Air Astana is een nationale luchtvaartmaatschappij van Kazachstan die in 2002 werd opgericht. Het is een samenwerkingsverband tussen Kazakhstan Temir Zholy, een staatsspoorwegenbedrijf in Kazachstan, en BAE Systems PLC, een Brits defensiebedrijf. Het hoofdkantoor van Air Astana is gevestigd in Astana, de hoofdstad van Kazachstan.

De luchtvaartmaatschappij is rechtstreeks verbonden met de groei van de Kazachse economie. Air Astana is de enige luchtvaartmaatschappij in Kazachstan die heeft voldaan aan alle Europese Unie-inspecties voor veiligheid en kwaliteitsnormen. In november 2019 werd Air Astana uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij in Centraal-Azië en Siberië voor het twaalfde jaar op rij, uitgeroepen door de British Consultancy Skytrax.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Air Astana?

Er zijn veel vluchten beschikbaar bij Air Astana. De meest populaire vluchten van Air Astana gaan naar steden in Europa en Azië zoals Londen, Tokio, Parijs, Istanbul, Hong Kong, Antalya, Delhi, Moskou, Bishkek en Almaty, evenals langeafstandsvluchten naar New York.

Bovendien biedt Air Astana ook regionale vluchten aan, inclusief de hoofdstad Astana, Aktau, Kurgan, Ust-Kamenogorsk, Oral, Kostanay, Pavlodar, Atyrau, Kyzylorda en Karaganda, evenals vele andere. De vliegtuigen van Air Astana zijn voorzien van moderne technologie, comfortabele cabinefaciliteiten en een professionele service om ervoor te zorgen dat passagiers tijdens de reis worden ondersteund.

Welke vluchtklassen heeft Air Astana?

Air Astana biedt passagiers de keuze tussen twee vluchtklassen, Economy en Business Class. Beide klassen bieden comfortabele stoelen, maar hebben verschillende voordelen.

Business Class: deze klasse biedt een hoger niveau van service, vanaf het moment dat passagiers aankomen op de luchthaven. Business Class-passagiers kunnen genieten van een luxueuze cabine, comfortabele stoelen, een Separate Check-in-zone en een expediteurservice met gratis bagage. Het menu biedt een selectie van smaakvolle maaltijden die in de business class cabine worden geserveerd, met een selectie van drankjes en snacks.

Economy Class: Economy-klassenpassagiers kunnen genieten van comfortabele stoelen en een selectie van gratis dranken en snacks. De Economy Class-cabine is erg ruim en heeft een krachtige airconditioning voor een prettige reiservaring.

Vanuit waar vliegt Air Astana?

Air Astana vliegt vanaf verschillende luchthavens over de hele wereld. De belangrijkste luchthaven van Air Astana is de luchthaven van Astana, de hoofdstad van Kazachstan.

De luchthaven van Astana biedt toegang tot meer dan 70 steden over de hele wereld. Internationale bestemmingen omvatten steden in Europa, zoals Londen, Parijs, Istanbul, Rome, Moskou en Duitsland, evenals steden in Azië, zoals Tokio, New Delhi, Bangkok, Manilla, Kuala Lumpur en Delhi.

De luchthaven van Astana is ook verbonden met verschillende steden binnen Kazachstan, waaronder Almaty, Aktau, Karaganda, Oral, Ust-Kamenogorsk, Kostanay en Pavlodar. Air Astana biedt ook binnenlandse vluchten naar vele andere kleinere luchthavens binnen Kazachstan.

Waarom Air Astana vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Air Astana vliegtickets kunnen worden geboekt via Vliegtickets.com, een van de leidende aanbieders van vliegtickets aan de beste prijzen. Boeken via Vliegtickets geeft je toegang tot luchtvaartaanbiedingen, last minute deals, verkoop en exclusieve kortingscodes die nergens anders beschikbaar zijn.

De website is eenvoudig en gemakkelijk te navigeren, waardoor het eenvoudig is om de hele reis te plannen, vliegtickets en kamers te boeken. Na het boeken van je vlucht kun je je tickets beheren, zodat je de vluchtinformatie kunt bekijken, inchecken, wijzigingen aanbrengen en je tickets annuleren.

Vliegtickets.com heeft ook een geweldige klantenservice, zodat je met vragen contact kunt opnemen met expert behulpzame professionals wanneer je maar wilt. Verder biedt Vliegtickets een vluchtgarantie aan, wat betekent dat je je vluchtkosten terugkrijgt als je ticket geannuleerd of gewijzigd moet worden.

Air Astana
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen