Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Air Canada tickets zoeken

Air Canada tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Air Canada

Air Canada is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Canada. Het bedrijf is in 1937 opgericht en heet sindsdien officieel Air Canada. Het bedrijf is al jarenlang verantwoordelijk voor het aanbieden van betaalbare vluchten naar tal van binnen- en buitenlandse bestemmingen.

Vanaf het begin was Air Canada een nationaal bedrijf dat regionale vluchten in Canada verzorgde. In 1947 breidde Air Canada haar routes naar de Verenigde Staten uit. Vandaag de dag, als een van de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld, beheert Air Canada een netwerk dat meer dan 200 bestemmingen in Canadese steden, Noord- en Zuid-Amerika en Europa bedient. Ook biedt het maatschappij met Star Alliance andere luchtvaartmaatschappijen de mogelijkheid om reizigers tot vrijwel elke bestemming ter wereld aan te bieden.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Air Canada?

Air Canada heeft vele routes naar grote internationale steden zoals Chicago, Tokyo, Rio De Janeiro, Amsterdam en Los Angeles. Daarnaast heeft het maatschappij vluchten naar slechts 29 Canadese steden, waaronder Ottawa, Halifax, Vancouver en Winnipeg.

Voor degenen die een lange reis maken, is er de Air Canada Signature SERVICE. Dit is een luxe ervaring waar klanten een breed scala aan faciliteiten hebben, waaronder een concierge-service, verlengd bagagecheck, extra comfortstoelen, rustplekken en verhoogde privacy.

Welke vluchtklassen heeft Air Canada?

Air Canada biedt 5 verschillende vluchtklassen op zijn vluchten. De meest voorkomende zijn Economy Class, tuiggeregelde stoelen en een breed scala aan extra faciliteiten.

Daarnaast biedt Air Canada ook Premium Economy Class. In deze klasse krijg je meer beenruimte, priority boarding, verlengde bagagecheck en toegang tot hun Signature Lounge. Voor degenen die op zoek zijn naar extra luxe, heeft Air Canada Executive Class-vluchten. In deze klasse heb je toegang tot lounges, voedsel en drankenmaaltijden op uw vlucht, prioriteit voor boarding en bagageonderzoek en extra comfortstoelen.

Voor bedrijven en multinationals heeft Air Canada ook Business Class-vluchten. Deze vluchten bieden overnachtingen en en toestellen met voeding, dranken, lounge-toegang en entertainment faciliteiten.

Vanuit waar vliegt Air Canada?

Air Canada vliegt vanuit tal van luchthavens in het hele land. Ze bieden meer dan 500 vluchten per dag vanuit de belangrijkste luchthavens in Toronto, Montréal en Vancouver. Daarnaast heeft het ook intercontinentale vluchten vanuit Calgary en Edmonton.

Waarom Air Canada vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt toegang tot alle Air Canada-vluchten. Oudershop gebruikers kunnen ze eenvoudig en snel boeken met onze gebruiksvriendelijke website. Daarnaast krijgen gebruikers de beste prijzen, zoals kortingen voor groepen, schoolkinderen en studentenreizen, evenals specifieke aanbiedingen waarmee reizigers hun kosten kunnen verlagen.

Verder bieden wij nuttige tips over reizen, beveiligingsrichtlijnen en douaneprocedures. Ook krijgt u een laatste reisversie, waardoor u wordt geïnformeerd over alle wijzigingen die nodig zijn om uw vliegticket te verkrijgen.

Air Canada
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen