Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Air China Cargo tickets zoeken

Air China Cargo tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Air China Cargo?

Air China Cargo was vroeger bekend als Air China Cargo Company Limited. Het is een volledige dochteronderneming van de Chinese luchtvaartmaatschappij China National Aviation Holding Company (CNAC). In de loop van de laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevende luchtvrachtbedrijven, met een breed scala aan materieel, technologieën, diensten en lijnvliegtuigen.

Air China Cargo biedt zowel reguliere vrachtvervoerdiensten als value-added services aan, waaronder warehousing, logistiek en IT. Het bedrijf was een van de eerste luchtvrachtmotoren ter wereld die op basis van satellieten operationele verbindingen opzetten. Air China Cargo operationele apparatuur is geaccrediteerd door de International Air Transport Association (IATA) en heeft meerdere internationale erkenningen voor de veiligheid van haar luchtvoertuignetwerken inclusief IATA vergunningen.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Air China Cargo?

Air China Cargo volgt verschillende belangrijke lijnen in de Aziatische luchtvaartmarkt, met routes naar plaatsen als Shanghai, Beijing, Hong Kong, Singapore, Guam, Bejing, Sjanghai, Guangzhou, Peking en Singapore. Daarnaast vliegt de luchtvaartmaatschappij ook naar bestemmingen in heel Azië, Afrika, Oceanië, Europa en Noord-Amerika.

Welke vluchtklassen heeft Air China Cargo?

Air China Cargo heeft een breed scala aan internationale reisklassen. Reizigers kunnen kiezen uit Economy Class, First Class, Business Class en Corporate Class. Er zijn ook verschillende soorten Economy Class-vluchten, waaronder Business Class A, Business Class B, Business Class C, Economy Class X, Economy Class Y en Economy Class Z. Reserveringen in Business Class A kunnen in sommige landen een speciale lounge, gratis maaltijden en dranken en verhoogde bagagevereisten bieden.

Vanuit waar vliegt Air China Cargo?

Air China Cargo vliegt vanuit een aantal luchthavens in grote en kleine steden over de hele wereld. In China vliegt de luchtvaartmaatschappij vanuit luchthavens als Hongkong, Beijing, Guangzhou, Sjanghai, Kunming, Xiamen, Chengdu en Shenzhen. In Azië vliegt Air China Cargo tussen landen zoals Japan, Zuid-Korea, Hong Kong, Thailand, India, Taiwan en Vietnam. In Europa vliegt de luchtvaartmaatschappij vanuit steden zoals Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Rusland en Portugal. In Noord-Amerika vliegt Air China Cargo vanuit steden als de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Cuba. Ook vliegt de luchtvaartmaatschappij naar steden in Zuid-Amerika, het Arabisch Schiereiland en Afrika.

Waarom Air China Cargo vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt een gemakkelijke en betaalbare manier om vliegtickets van Air China Cargo te boeken. Als u met Air China Cargo wilt vliegen, biedt Vliegtickets.com een eenvoudige online boekingservice. U kunt vluchten zoeken en boeken naar de bestemmingen die Air China Cargo bedient. U kunt verschillende vliegtickets van Air China Cargo vergelijken en de goedkoopste vliegtickets boeken. Als u met Air China Cargo wilt vliegen, zult u zeker tevreden zijn met de vluchtprijs die Vliegtickets.com biedt.
Er zijn ook tal van extra kortingen beschikbaar voor passagiers die vluchten van Air China Cargo boeken via Vliegtickets.com. Vliegtickets.com biedt ook een aantal andere handige functies, waaronder upgrades, speciale aanbiedingen, een aanpasbare vrachtbeheerinterface en toegang tot verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Air China Cargo
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen