Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Air Europa tickets zoeken

Air Europa tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Air Europa

Air Europa is een Spaans luchtvaartmaatschappij die in 1986 is opgericht door de zakenman Juan José Hidalgo, als dochteronderneming van de Grupo Globalia, een reisorganisatie die al in 1979 werd opgericht. De eerste vluchten van Air Europa vonden plaats in november 1986 vanaf Madrid, waar de thuisbasis van de luchtvaartmaatschappij is. In 1996 werd Air Europa lid van de Iberworld Alliance, waardoor het een van de eerste luchtvaart partners van de organisatie werd. In de afgelopen decennia heeft de luchtvaartmaatschappij hard gewerkt aan zijn internationale aanwezigheid door een netwerk van korte en lange afstand routes op te zetten.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Air Europa?

Air Europa biedt momenteel vluchten aan vanuit Madrid, voor meer dan 50 steden in, onder andere de Verenigde Staten, Canada, West-Europa, Marokko, de Cariben en Afrika. De belangrijkste Europese bestemmingen van Air Europa zijn Madrid, Barcelona, Valencia, Mallorca en Ibiza in Spanje, Londen, Parijs, Rome, Berlijn, Amsterdam, Milaan, Venetië, Gran Canaria, Tenerife en Fuerteventura in de Canarische Eilanden.

Welke vluchtklassen heeft Air Europa?

Air Europa biedt business-, premium- en economy-class vluchten aan. De business-class-vluchten gaan gepaard met een breder gamma aan extra services waaronder een gecontroleerde bagage-ruimte, voorrang bij inchecken, doorrijfaciliteiten en meer. Passagiers in de premium klasse kunnen genieten van extra comfort, zoals een lagere stoel en een grote beenruimte. Passagiers in de economy klasse kunnen een lichte maaltijd krijgen en gratis koffie of thee aan boord verkrijgen.

Vanuit waar vliegt Air Europa?

Air Europa heeft momenteel 4 basisplaatsen in Spanje. Het heeft 2 basisplaatsen in Madrid (Barajas) en 2 in Barcelona (El Prat). Air Europa’s thuisbasis is in Madrid, Spanje, waar het de tweede grootste luchtvaartmaatschappij is na Iberia. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een operationale basis geïnstalleerd in Palma de Mallorca, dat de grootste bestemmingen van Air Europa bedient.

Waarom Air Europa vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Door het boeken van vluchten via Vliegtickets.com krijgen klanten toegang tot luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld. Klanten kunnen tickets voor Air Europa boeken op basis van de meest gunstige prijs en krijgen toegang tot aanbiedingen en kortingen. Vliegtickets.com biedt ook een 24 uur klantenondersteuning en betaal mogelijkheden. De luchtvaartmaatschappij accepteert ook tal van betalingsmethoden, waaronder creditcard, PayPal, American Express, VISA en meer.

Air Europa
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen