Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Air France tickets zoeken

Air France tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van Air France

Air France is opgericht in 1933, toen het eerste vliegtuig met passagiers vloog tussen Parijs en Londen. Het bedrijf is samengesteld uit veel voormalige Franse luchtvaartmaatschappijen, zoals Air Orient, Air Union, INFLT, Air Inter, Air Bleu, Air Sodetrav, Air Liberté en UTA.

De luchtvaartmaatschappij is een van de twee bestanddelen van de internationale AIRFRANCE-KLM Groep, een van ‘s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Air France?

Air France bedient meer dan 35 steden in Frankrijk en meer dan 170 steden over de hele wereld. De luchtvaartmaatschappij bedient ook een breed scala aan bestemmingen, waaronder de VS, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Oceanië en Zuid-Amerika.

Bovendien biedt Air France exclusieve vluchtdiensten naar wijnregio’s zoals Bordeaux, Bourgogne en de Loire-vallei. De luchtvaartmaatschappij bedient ook verschillende steden in Afrika, waaronder Abidjan, Accra, Dakar en Kinshasa.

Welke vluchtklassen heeft Air France?

Air France biedt passagiers drie basisvluchtklassen aan: Economy, Premium Economy en Business. De Economy-klasse biedt comfortabele stoelen, een gevarieerd entertainmentsysteem en regelmatige refuelling.

De Premium Economy-klasse biedt een hoger niveau van comfort, zoals extra beenruimte, meer bagage vrijheid en een eigen stoelconversie. De Business-klasse biedt een ultra-premium ervaring, inclusief een eigen servicebalie, een gastvrije service, een exclusief menu en een uitstekend leeslampje.

Vanuit waar vliegt Air France?

Air France vliegt vanuit 34 hubs in 22 Europese landen en 4 Aziatische landen. Als grootste Europese hub voor lage kostenoperators bedient Air France ook 120 andere luchthavens buiten haar hubs.

De populairste hubs voor Air France zijn cdg-Charles de Gaulle Paris-Airport, ORLY-Paris-Orly, BOD-Bordeaux-Merignac en LIL-Lille-Lesquin.

Waarom Air France vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is de perfecte plek om vliegtickets te boeken voor Air France. Ze bieden een breed scala aan tarieven met mogelijkheden voor flexibele boekingen. Er zijn een aantal voordelen die komen met het boeken van tickets via Vliegtickets.com.

  • Gemak: Boekingen kunnen eenvoudig online worden gedaan, waardoor er geen reisbureaus of persoonlijk bezoek meer nodig zijn.
  • Beschikbaarheid: Vliegtickets.com heeft een breed scala aan beschikbare vluchten die direct worden weergegeven.
  • Goedkope Prijs: Vliegtickets.com biedt een aantal scherpe prijzen waardoor passagiers de beste prijs kunnen krijgen.

Bovendien bieden ze wereldwijd ondersteuning in meerdere talen en kunnen passagiers de beste kortingen op vluchten krijgen door hun service te gebruiken.

Air France
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen