Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Air Malta tickets zoeken

Air Malta tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van Air Malta

Air Malta werd opgericht op 1 april 1974 en is het nationale luchtvaartmaatschappij van Malta. Het maakte eerst gebruik van banden met British Airways voordat het in juli 1974 vluchten vanuit Malta naar Groot-Brittannië, Kreta en Londen Heathrow begon aan te bieden. In de volgende jaren gericht Air Malta haar blik richting Europa en richting Azië. Zo startte vluchten naar Zuid-Europese locaties zoals Athene en Rome en bestemmingen in het Midden-Oosten.

In 1981 werd Air Malta een lid van de International Air Transport Association (IATA). Afgelopen zomer opgericht Air Malta Strategic Airways, een joint venture met de Frans-Israëlische ASL-Groep.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Air Malta?

Air Malta biedt verschillende reguliere en chartervluchten aan naar vrijwel alle Europese hoofdsteden. Naast dit heeft het ook langeafstand vluchten en bestemmingen in Egypte, Libanon, Israël, Marokko, Libië en Tunesië.

Air Maults eersteklasvluchten omvatten de volgende bestemmingen:

Tegenwoordig vliegt Air Malta ook naar de volgende bestemmingen:

Welke vluchtklassen heeft Air Malta?

Air Malta biedt drie verschillende vluchtklassen aan, namelijk de Economy, de Premium Economy en de Business Class.

In de Economy-klasse biedt Air Malta een comfortabele stoel, een ruime keuze uit drankjes en snacks en gratis Wi-Fi.

De Premium Economy-klasse is voorzien van een uitgebreid saladrinken en maaltijd menukaart met wijnpairing, een verfrissingstas met verrassingssnacks en een gepersonaliseerde stoel.

De bedrijfsklasse geldt als de Premium-klasse van Air Malta en is voorzien van een eigen lounchy cadeau tas, maaltijdservice, duurzame bediening en lounge-access.

Vanuit waar vliegt Air Malta?

Air Malta vliegt vanuit de luchthaven Malta International Airport, gelegen tussen het noordwesten en het zuiden van Malta. De luchthaven is ongeveer 9 kilometer ten noordoosten van de stad Valletta, het Maltese hoofdkwartier. Het biedt ook andere luchtvaartdiensten en is de thuisbasis van verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Het is de thuisbasis van drie grote luchtvaartmaatschappijen: Air Malta, Ryanair en Alitalia (Alitalia biedt ook regelmatige vluchten naar Malta). Air Malta heeft ook Zwitserse routes vanuit Genève, Zürich en Zürich International Airport.

Waarom Air Malta vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Air Malta biedt een van de beste vluchten naar Malta aan. Met Vliegtickets.nl kunnen reizigers eenvoudig hun vliegtickets voor Air Malta boeken. Kopieer en plak de plaats en bestemmingen die u verlangt in onze zoekbalk en wij zoeken voor u naar de beste prijs aanbiedingen.

Vliegtickets.com geeft reizigers de kans om de best mogelijke prijs voor hun vlucht te krijgen. Wij voorzien boekers de gemak om vluchten te vergelijken op basis van hun budget, voorkeur in vluchtschema’s, voorkeur in vliegtuiggrootte en zelfs hun voorkeur voor airline.

Staan uw vluchten met Air Malta op het menu? Boek de vlucht met Vliegtickets.nl en u weet zeker dat uw budget en voorkeuren in acht worden genomen.

Air Malta
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen