Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Air Serbia tickets zoeken

Air Serbia tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van Air Serbia?

Air Serbia is een nationale luchtvaartmaatschappij van Servië. Het is de vrucht van een joint venture samenwerking tussen de overheid van Servië en Etihad Airways in februari 2014. Air Serbia is ook de de facto opvolger van de oorspronkelijke Jugoslavische maatschappij, JAT Yugoslav Airlines, waarvan de geschiedenis teruggaat naar 1947.

Belangrijkste vluchten van Air Serbia

Air Serbia biedt directe vluchten aan van en naar meer dan 50 bestemmingen binnen Europa, het Verre Oosten en de Arabische Emiraten. De belangrijkste vluchten van Air Serbia zijn:

  • Belfast: Directe vluchten naar Belfast in Noord-Ierland.
  • Beograd: Directe vluchten naar Belgrado, de hoofdstad van Servië.
  • Weeze: Directe vluchten naar Weeze in Duitsland.
  • Istanbul: Directe vluchten naar Istanbul in Turkije.
  • Athene: Directe vluchten naar Athene in Griekenland.
  • Dubai: Directe vluchten naar de stad Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.

Welke vluchtklassen heeft Air Serbia?

Air Serbia biedt haar passagiers comfort en boordservice door middel van vluchtklassen. Dit omvat Economy Class, Business Class en Private Suite. De Economy Class van Air Serbia biedt comfortabele stoelen en luxe kussens, terwijl de Business Class van Air Serbia passagiers de meest luxueuze ervaring biedt met lederbekleding, ruimte en privacy. De Private Suite van Air Serbia omvat onder meer een ruimere stoelen en een eigen touchscreen-tv.

Vanuit waar vliegt Air Serbia?

Air Serbia vliegt vanuit verschillende luchthavens in Europa. De grootste hub van de maatschappij is de luchthaven Belgrado-Nikola Tesla in Servië. Air Serbia vliegt ook vanuit andere luchthavens zoals Turks-Cyprus International Airport, Ljubljana, Tirana, Durham Tees Valley Garwick en vele anderen.

Waarom Air Serbia vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Air Serbia vliegtickets boeken via Vliegtickets.com biedt veel voordelen. Vliegtickets.com biedt lage prijzen voor Air Serbia-vluchten, inclusief extra kortingen en andere aanbiedingen voor uw reis. Daarnaast kunt u betalingsopties selecteren om uw bestelling te voltooien. Vliegtickets.com heeft ook een team van professionele reisexperts die klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. Om samen te vatten, heeft Vliegtickets.com een betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken boekingssysteem waardoor het boeken van uw Air Serbia-vlucht zeer eenvoudig wordt.

Air Serbia
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen