Air Serbia Tickets zoeken

Vlieg met Air Serbia en ontdek de prachtige bestemmingen die zij aanbieden. Geniet van comfortabele vluchten en uitstekende service aan boord. Boek nu je vliegtickets en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring met Air Serbia.
Air Serbia

Vliegtickets van Air Serbia vergelijken

Het ontstaan van Air Serbia?

Air Serbia is een nationale luchtvaartmaatschappij van Servië. Het is de vrucht van een joint venture samenwerking tussen de overheid van Servië en Etihad Airways in februari 2014. Air Serbia is ook de de facto opvolger van de oorspronkelijke Jugoslavische maatschappij, JAT Yugoslav Airlines, waarvan de geschiedenis teruggaat naar 1947.

Belangrijkste vluchten van Air Serbia

Air Serbia biedt directe vluchten aan van en naar meer dan 50 bestemmingen binnen Europa, het Verre Oosten en de Arabische Emiraten. De belangrijkste vluchten van Air Serbia zijn:

  • Belfast: Directe vluchten naar Belfast in Noord-Ierland.
  • Beograd: Directe vluchten naar Belgrado, de hoofdstad van Servië.
  • Weeze: Directe vluchten naar Weeze in Duitsland.
  • Istanbul: Directe vluchten naar Istanbul in Turkije.
  • Athene: Directe vluchten naar Athene in Griekenland.
  • Dubai: Directe vluchten naar de stad Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.

Welke vluchtklassen heeft Air Serbia?

Air Serbia biedt haar passagiers comfort en boordservice door middel van vluchtklassen. Dit omvat Economy Class, Business Class en Private Suite. De Economy Class van Air Serbia biedt comfortabele stoelen en luxe kussens, terwijl de Business Class van Air Serbia passagiers de meest luxueuze ervaring biedt met lederbekleding, ruimte en privacy. De Private Suite van Air Serbia omvat onder meer een ruimere stoelen en een eigen touchscreen-tv.

Vanuit waar vliegt Air Serbia?

Air Serbia vliegt vanuit verschillende luchthavens in Europa. De grootste hub van de maatschappij is de luchthaven Belgrado-Nikola Tesla in Servië. Air Serbia vliegt ook vanuit andere luchthavens zoals Turks-Cyprus International Airport, Ljubljana, Tirana, Durham Tees Valley Garwick en vele anderen.

Waarom Air Serbia vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Air Serbia vliegtickets boeken via Vliegtickets.com biedt veel voordelen. Vliegtickets.com biedt lage prijzen voor Air Serbia-vluchten, inclusief extra kortingen en andere aanbiedingen voor uw reis. Daarnaast kunt u betalingsopties selecteren om uw bestelling te voltooien. Vliegtickets.com heeft ook een team van professionele reisexperts die klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. Om samen te vatten, heeft Vliegtickets.com een betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken boekingssysteem waardoor het boeken van uw Air Serbia-vlucht zeer eenvoudig wordt.

Waarom vliegen met Air Serbia

Vliegen met Air Serbia betekent genieten van comfortabele vluchten en uitstekende service. Met een breed scala aan bestemmingen in Europa en de rest van de wereld, is Air Serbia de perfecte keuze voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Boek nu en ervaar de gastvrijheid van Air Serbia!
01
Comfortabele vluchten met Air Serbia
02
Geweldige service aan boord
03
Betrouwbare en veilige luchtvaartmaatschappij

Veel gestelde vragen over Air Serbia

Air Serbia biedt Economy Class en Business Class aan tijdens hun vluchten.
Air Serbia vliegt naar verschillende bestemmingen in Europa, waaronder Belgrado, Parijs, Londen, Rome, en Zurich. De luchtvaartmaatschappij opereert voornamelijk vanuit de luchthaven van Belgrado, de hoofdstad van Servië. Daarnaast biedt Air Serbia ook vluchten aan vanuit andere Europese steden zoals Amsterdam en Frankfurt.
Air Serbia biedt comfortabele stoelen met voldoende beenruimte in de Economy Class. Daarnaast bieden ze maaltijden, snacks en drankjes aan tijdens de vlucht. Passagiers kunnen ook genieten van het in-flight entertainment systeem en wifi (tegen betaling) aan boord.
Air Serbia biedt drie verschillende klassen aan: Economy Class, Premium Economy Class en Business Class. 1. Economy Class: Dit is de standaard klasse met comfortabele stoelen, maaltijden en drankjes aan boord en entertainmentopties. Passagiers in Economy Class hebben meestal 1 stuk gratis bagage inbegrepen bij hun ticket. 2. Premium Economy Class: Deze klasse biedt extra comfort en luxe, zoals ruimere stoelen met meer beenruimte, premium maaltijden en drankjes, en een verbeterde service aan boord. Passagiers in Premium Economy Class hebben meestal ook extra bagagevrijstelling. 3. Business Class: Dit is de meest luxe klasse met extra brede stoelen die vaak omvormbaar zijn tot een volledig plat bed, gourmetmaaltijden en premium drankjes, toegang tot loungefaciliteiten op de luchthaven en een verhoogde service aan boord. Passagiers in Business Class hebben meestal ook de hoogste bagagevrijstelling en kunnen genieten van extra privileges zoals prioritaire check-in en boarding.
Air Serbia vliegt naar meer dan 40 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. Enkele belangrijke bestemmingen zijn Belgrado, Parijs, Londen, Frankfurt en New York. Air Serbia heeft samenwerkingen met regionale luchtvaartmaatschappijen zoals Etihad Airways, Aeroflot, Air France en KLM, waardoor passagiers gemakkelijk kunnen overstappen op vluchten naar andere bestemmingen wereldwijd.