Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Air Transat tickets zoeken

Air Transat tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het Ontstaan van Air Transat

Air Transat bestaat al meer dan 35 jaar en het is uitgegroeid tot een van de meest populaire luchtvaartmaatschappijen van Canada. Het bedrijf vestigde zich als eerste in Montreal, Quebec and begon met het verzorgen van charters vluchten in 1986. Met de tijd is de vloot uitgebreid en heeft Air Transat destinationen gevonden in Europa, Latijns Amerika, Afrika, Aziƫ, Zuid- en Centraal Amerika.

Belangrijkste Vluchten van Air Transat

Air Transat is door de jaren heen steeds meer bezig geweest met vluchten en heeft steeds meer bestemmingen aan haar vloot toegevoegd. De belangrijkste vluchten van Air Transat zijn:

  • Montreal naar Nederland: Air Transat vliegt rechtstreeks van Montreal naar vliegvelden zoals Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Deze tickets zijn verkrijgbaar voor beide richtingen, waardoor het een populaire keuze is voor veel consumenten.
  • Calgary naar Nederland: Air Transat vliegt ook rechtstreeks van Calgary naar vliegvelden zoals Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Deze vluchten bieden een comfortabele reis met een breed scala aan diensten.
  • Regina naar Londen: Air Transat biedt ook rechtstreekse vluchten van Regina naar Londen. Deze vluchten bieden een comfortabele reiservaring voor passagiers en bieden een breed scala aan diensten.

Vluchtklassen van Air Transat

Air Transat biedt verschillende soorten vluchtclassen, dat afhankelijk is van de bestemming. Er zijn Economy Class, Club Class en Premium Economy Class tickets. Met de Economy Class tickets krijgen passagiers gratis snacks en drankjes, speciale maaltijden en zijn zetels ruim en comfortabel. Met de Club Class tickets krijgen passagiers meer luxe, waaronder een ruimer beenruimte en meer comfort in de zitplaat. De Premium Economy Class biedt extra ruimte en comfort voor passagiers en is de perfecte keuze voor reizen met een lange duur.

Vanuit Waar Vliegt Air Transat?

Air Transat heeft een breed scala aan bestemmingen en heeft vele vluchten die vanuit verschillende Canadese steden vertrekken. Een aantal steden omvat Calgary, Montreal, Ottawa, Toronto, Halifax, Winnipeg, Vancouver, Richmond, Edmonton en Victoria.

Waarom Air Transat Vliegtickets Boeken via Vliegtickets.com?

Boeken met Air Transat via Vliegtickets.com is een van de gemakkelijkste manieren om uw vakantie zo goedkoop en veilig mogelijk te regelen. Vliegtickets.com biedt 24 uur per dag op 7 dagen per week klantenservice, wellicht wel een van de beste service in de luchtvaartsector. Passagiers kunnen bovendien profiteren van een grote keuze aan tickets, waaronder laagste prijsgaranties en kortingen voor groepen.

Daarnaast kan Vliegtickets.com u ook helpen met het boeken van hotels, autoverhuur, tours en vele andere diensten. U kunt ook gemakkelijk de vliegtijden vergelijken, zodat u de vlucht kan kiezen die het beste bij uw behoeften past. Met Vliegtickets.com krijgt u toegang tot real-time vluchtinformatie en de meest up-to-date ticketprijzen. Met een eenvoudige zoekopdracht kunt u de beste tickets vinden bij Air Transat.

Air Transat
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen