Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

airBaltic tickets zoeken

airBaltic tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van airBaltic?

airBaltic is een Letse luchtvaartmaatschappij die bedrijfsmatig vliegt. Het heeft een van de grootste luchtvaartnetwerken in de Baltische staten en opereert ook vluchten naar Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. airBaltic’s eerste commerciale vluchten werden in 1995 uitgevoerd vanuit Riga en beide terminalgebouwen, waaronder een gloednieuw International Passenger Terminal, zijn recentelijk vernieuwd om de modernste luchtvaartbehoeften te ondersteunen.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van airBaltic?

De luchtvaartmaatschappij voert voornamelijk langeafstandvluchten uit, met bestemmingen in Noord-Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. airBaltic voert ook veel regionale vluchten uit in de Baltische staten, o.a.: Vilnius (Litouwen), Tallinn (Estland), Warschau (Polen), Kiev (Oekraïne), Minsk (Belarus) en andere Europese steden waaronder Londen.

Welke vluchtklassen heeft airBaltic?

airBaltic biedt vijf classtypes aan, afhankelijk van het type vlucht dat u boekt. Laten we deze klassen bekijken:

  • Economy Class: Dit is de standaard klasse voor passagiers die op zoek zijn naar betaalbare tarieven en beperkte kosten. Economy Class biedt comfortabele zitplaatsen met een eenvoudig menu en enkel bagage-inzicht.
  • Premium Class: De Premium Class biedt comfort en meer extra’s dan de Economy Class, waaronder uitgebreide maaltijden, meerdere bagageoptieën en extra beenruimte.
  • Business Class: airBaltic biedt volledige flexibiliteit en comfort aan businessreizigers die de best mogelijke reiservaring willen. Een redelijke kosten-kwaliteitsverhouding, verslag aan loungetoegang, extra carefulness, evenals de beste zitplaatsen, zijn slechts enkele van de voordelen waar een passagier van kan genieten wanneer hij of zij vliegt met airBaltic in de businessclass.

Vanuit waar vliegt airBaltic?

airBaltic vliegt vanuit de luchthaven Riga in Letland, de thuisbasis van de luchtvaartmaatschappij. Het vliegt ook vanaf en naar12 andere luchthavens in de Baltische staten, evenals meer dan 60 luchthavens in Europa en het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Azië. Als je op zoek bent naar een geweldige luchtvaartverbinding door de regio, kan je er zeker van zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt als je kiest voor airBaltic.

Waarom airBaltic vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt een eenvoudig en betrouwbaar boekingsgereedheid voor airBaltic-tickets. Door ons netwerk van luchtvaartmaatschappijen heeft Vliegticket.com de mogelijkheid om gemakkelijk een lage kostenvliegticket te vinden naar elke bestemming die je verkiest. Daarnaast kun je ervan verzekerd zijn dat zodra je ticket geboekt is, je betaling veilig zal zijn opgeslagen en dat je alle gevraagde documenten alleen via je Vliegticket.com-account krijgt toegestuurd. Vanuit comfort en kostenperspectief kun je niet verkeerd gaan met het boeken van je airBaltic-vlucht via Vliegticket.com.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen