airBaltic Tickets zoeken

Vlieg met airBaltic en geniet van comfortabele vluchten naar diverse bestemmingen in Europa en Azië. Met scherpe prijzen en uitstekende service is airBaltic de ideale keuze voor jouw volgende reis. Boek nu jouw vliegtickets en ontdek de wereld met airBaltic!

Vliegtickets van airBaltic vergelijken


Het ontstaan van airBaltic?

airBaltic is een Letse luchtvaartmaatschappij die bedrijfsmatig vliegt. Het heeft een van de grootste luchtvaartnetwerken in de Baltische staten en opereert ook vluchten naar Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. airBaltic’s eerste commerciale vluchten werden in 1995 uitgevoerd vanuit Riga en beide terminalgebouwen, waaronder een gloednieuw International Passenger Terminal, zijn recentelijk vernieuwd om de modernste luchtvaartbehoeften te ondersteunen.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van airBaltic?

De luchtvaartmaatschappij voert voornamelijk langeafstandvluchten uit, met bestemmingen in Noord-Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. airBaltic voert ook veel regionale vluchten uit in de Baltische staten, o.a.: Vilnius (Litouwen), Tallinn (Estland), Warschau (Polen), Kiev (Oekraïne), Minsk (Belarus) en andere Europese steden waaronder Londen.

Welke vluchtklassen heeft airBaltic?

airBaltic biedt vijf classtypes aan, afhankelijk van het type vlucht dat u boekt. Laten we deze klassen bekijken:

  • Economy Class: Dit is de standaard klasse voor passagiers die op zoek zijn naar betaalbare tarieven en beperkte kosten. Economy Class biedt comfortabele zitplaatsen met een eenvoudig menu en enkel bagage-inzicht.
  • Premium Class: De Premium Class biedt comfort en meer extra’s dan de Economy Class, waaronder uitgebreide maaltijden, meerdere bagageoptieën en extra beenruimte.
  • Business Class: airBaltic biedt volledige flexibiliteit en comfort aan businessreizigers die de best mogelijke reiservaring willen. Een redelijke kosten-kwaliteitsverhouding, verslag aan loungetoegang, extra carefulness, evenals de beste zitplaatsen, zijn slechts enkele van de voordelen waar een passagier van kan genieten wanneer hij of zij vliegt met airBaltic in de businessclass.

Vanuit waar vliegt airBaltic?

airBaltic vliegt vanuit de luchthaven Riga in Letland, de thuisbasis van de luchtvaartmaatschappij. Het vliegt ook vanaf en naar12 andere luchthavens in de Baltische staten, evenals meer dan 60 luchthavens in Europa en het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Azië. Als je op zoek bent naar een geweldige luchtvaartverbinding door de regio, kan je er zeker van zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt als je kiest voor airBaltic.

Waarom airBaltic vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt een eenvoudig en betrouwbaar boekingsgereedheid voor airBaltic-tickets. Door ons netwerk van luchtvaartmaatschappijen heeft Vliegticket.com de mogelijkheid om gemakkelijk een lage kostenvliegticket te vinden naar elke bestemming die je verkiest. Daarnaast kun je ervan verzekerd zijn dat zodra je ticket geboekt is, je betaling veilig zal zijn opgeslagen en dat je alle gevraagde documenten alleen via je Vliegticket.com-account krijgt toegestuurd. Vanuit comfort en kostenperspectief kun je niet verkeerd gaan met het boeken van je airBaltic-vlucht via Vliegticket.com.

Waarom vliegen met airBaltic

Vliegen met airBaltic betekent genieten van comfortabele vluchten en uitstekende service. Met een breed scala aan bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten, biedt airBaltic een betrouwbare en betaalbare optie voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers.
01
Betrouwbare vluchten naar bestemmingen in Europa
02
Comfortabele vluchten met modern vliegtuigmateriaal
03
Uitstekende klantenservice aan boord

Veel gestelde vragen over airBaltic

U kunt stoelen reserveren voor uw airBaltic-vlucht tijdens het boekingsproces of nadat u uw boeking heeft gemaakt via de website van airBaltic. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van airBaltic om stoelen te reserveren of eventuele speciale verzoeken door te geven. We raden aan om zo snel mogelijk stoelen te reserveren, omdat sommige stoelen beperkt beschikbaar kunnen zijn.
Bij airBaltic kunnen de kosten voor ruimbagage variëren, afhankelijk van het type ticket dat je hebt geboekt en de bestemming van je vlucht. Het is daarom aan te raden om de meest recente informatie over ruimbagagekosten te bekijken op de website van airBaltic of om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor specifieke details.
Om online in te checken voor je airBaltic-vlucht, ga je naar de website van airBaltic en klik je op de optie ‘Online check-in’. Vervolgens volg je de instructies en voer je de gevraagde gegevens in, zoals je boekingsreferentie en paspoortgegevens. Zodra je online ingecheckt bent, ontvang je je instapkaart die je kunt uitprinten of opslaan op je mobiele apparaat. Vergeet niet om op tijd op de luchthaven te zijn en je bagage af te geven als dat nodig is. Veel plezier op je airBaltic-vlucht!
airBaltic biedt drie verschillende klassen aan: Economy Class, Business Class en Premium Economy Class. De Economy Class biedt standaard comfortabele stoelen en basisservices. De Business Class biedt extra comfort, ruimere stoelen, meer service en vaak ook toegang tot lounges op de luchthaven. De Premium Economy Class zit tussen de Economy en Business Class in, met iets meer comfort en service dan de standaard Economy Class.
Om uw airBaltic-boeking te wijzigen of annuleren, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van airBaltic. Zij kunnen u helpen met het wijzigen of annuleren van uw boeking en eventuele kosten die hieraan verbonden zijn. Het is belangrijk om te controleren wat de voorwaarden zijn voor het wijzigen of annuleren van uw specifieke boeking, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van het type ticket dat u heeft gekocht.