Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Amelia tickets zoeken

Amelia tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Amelia

Amelia is een luchtvaartmaatschappij die bekend staat om haar bijzondere klantgerichtheid en tevens haar voortdurend streven naar de inspiratie van klanten. Het bedrijf werd opgericht in 2009 door voormalig vluchtleider Stephen Bernau, die sindsdien Amelia heeft uitgebouwd tot een sterk internationaal merk. Amelia wil haar klanten de beste service en het hoogste niveau van comfort mogelijk bieden, in combinatie met betaalbare prijzen.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Amelia?

Amelia biedt een breed scala aan directe vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Op het moment bieden ze hun vluchten in meer dan 104 landen in Europa, Azië, Afrika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. Ze bieden ook lange afstandsvluchten naar de Caribische eilanden, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika.

Een aantal van de populairste vluchten van Amelia zijn:

  • Heathrow (Londen, Verenigd Koninkrijk) naar Los Angeles (VS)
  • Amsterdam (Nederland) naar Hong Kong (China)
  • Frankfurt (Duitsland) naar São Paulo (Brazilië)
  • Rome Fiumicino (Italië) naar Bangkok (Thailand)
  • Zurich (Zwitserland) naar Mexico City (Mexico)

Amelia biedt ook tal van regionale dagvluchten in Europa.

Welke vluchtklassen heeft Amelia?

Amelia biedt 3 vluchtklassen voor haar vluchten. Alle klassen zijn ontworpen om het zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken voor haar passagiers.

Economy Class: Passagiers kunnen hun vliegtuigreizen in aangename omstandigheden voltooien met een goede vluchtprijs. Economy-klassen zijn het goedkoopst, maar bieden ook een gratis maaltijd en snack, alcoholische drankjes, gratis bagagebemiddeling en andere voordelen.

Premium Economy Class: Premium Economy biedt dezelfde basisvoordelen als de Economy-klasse, maar met meer comfort en extra voordelen. Extra voordelen van Premium Economy zijn onder andere extra beenruimte, hogere stoelen met verstelbare beenondersteuning en gratis wijn en bier.

Business Class: Bij deze klasse krijg je nog meer comfort dan bij de andere klassen. Business Class-passagiers krijgen luxe stoelen met meer beenruimte, betere dineer- en drankjeservaringen en verwelkomingspakketten.

Vanuit waar vliegt Amelia?

Amelia vliegt vanuit vele verschillende luchthavens over de hele wereld. Het basisnetwerk van Amelia wordt vooral ondersteund door de luchthavens in Engeland, waaronder Londen Heathrow, Birmingham International en Manchester Airport.

Ook vliegt Amelia vanuit andere Europese bestemmingen, waaronder Amsterdam Schiphol Airport, Frankfurt International Airport, Madrid Barajas Airport, Rome Fiumicino Airport en Zurich Airport. Amelia heeft ook internationale hubs op andere luchthavens over de hele wereld, waaronder John F. Kennedy Airport in New York, Charles de Gaulle Airport in Parijs, Hong Kong Internationaal Airport en Narita Internationaal Airport in Tokyo.

Waarom Amelia vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is de nummer 1 reiswebsite in Europa om vliegtickets te boeken. Ze bieden een brede selectie van Amelia-vluchten met de laagste tarieven. Het boekingsproces is eenvoudig en ze hebben tal van extra voordelen, waaronder het boeken van hotelkamers, het vergelijken van tarieven, het verzamelen van login-punten en het toepassen van kortingscodes.

Bovendien bieden ze ook flexibiliteit bij betaling. Het is mogelijk om te betalen via veel verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, betaalpassen en bankoverschrijvingen. Daarnaast hebben ze een 24/7-klantenservice en kun je een vlucht eenvoudig wijzigen als je verhinderd bent.

Voor Amelia-vluchten zijn er veel verschillende opties die beschikbaar zijn. Ga naar Vliegtickets.com en zoek de juiste Amelia-vlucht die je kunt boeken voor je volgende reis.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen