American Airlines Tickets zoeken

Vlieg met American Airlines en geniet van comfortabele vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Met uitstekende service en betrouwbare vluchtschema’s, biedt American Airlines een geweldige optie voor jouw volgende reis. Boek nu jouw vliegtickets en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring.
American Airlines

Vliegtickets van American Airlines vergelijken


Het ontstaan van American Airlines?

American Airlines Inc. is een van ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen, opgericht in 1930. Het is de op een na oudste commerciële luchtvaartmaatschappij in de Verenigde Staten. Het bedrijf is in verschillende sectoren actief, waaronder reizen, bouw, logistiek en vervoer.

American Airlines richtte zich in eerste instantie op regionaal vliegen, maar naarmate de jaren vorderden en het bedrijf groeide, richtte het zich op wereldwijde vluchten. In 1934 fuseerde American Airlines met de kleine luchtvaartmaatschappij American Airways, waardoor het netwerk verder uitgebreid werd. In 1936 werd het eerste langeafstandsvliegtuig van American Airlines, genaamd de Douglas DC-3, in gebruik genomen.

In de jaren 1940 en 1950 voerde American Airlines verschillende opvallende innovaties in, waaronder het eerste terminalgeëquipeerde luchthavengebouw dat speciaal voor American Airlines werd gebouwd, een van de eerste business-class-diensten en het eerste frequent-flyer-programma ter wereld.

In de jaren zestig en zeventig voegde American Airlines verschillende dochtermaatschappijen toe aan zijn bedrijf, waaronder Allegheny Airlines en TWA (Trans World Airlines). In 1979 voegde het een van de eerste codeshare-overeenkomsten toe aan haar netwerk, waardoor het een van de eerste luchtvaartmaatschappijen in de wereld was die vliegtickets op andere luchtvaartmaatschappijen verkochten.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van American Airlines?
American Airlines voert meerdere vluchten uit naar verschillende bestemmingen op het Amerikaanse continent, Europa, Afrika, het Midden-Oosten, het Verre Oosten en het Stille Oceaangebied. De meeste vluchten zijn op of van de luchthavens van American Airlines in Dallas, Dallas/Fort Worth International Airport in Texas, Miami International Airport in Florida en Charlotte Douglas International Airport in North Carolina.

De meest populaire vluchten van American Airlines zijn onder meer vluchten van Miami naar Bogota in Colombia, van Dallas naar Mexico Stad in Mexico, van Washington DC naar Parijs in Frankrijk, van Atlanta naar Londen engeland en van Los Angeles naar Sydney in Australië. American Airlines voer eveneens vluchten uit naar andere grote steden zoals New York en Chicago.

Welke vluchtklassen heeft American Airlines?

American Airlines biedt verschillende vluchtklassen op hun vluchten aan.

Economie Klasse:

Deze klasse is de meest betaalbare optie aan boord. Tickets bieden basis voordelen, waaronder vergoedingen voor online inchecken, bagageafhandeling en vliegtuigwisselingen.

Premium Economie Klasse:

Dit is de upgrade op de Economy Class tickets, waarmee reizigers voordelen zoals voordracht voor check-in, grondservice voor verzekeringen en toegang tot speciale lounges krijgen.

Business Klasse:

Deze klasse biedt voordelen zoals comfotabele stoelen, WiFi-toegang, maaltijden en drankjes aan boord. Reizigers krijgen voordracht bij het check-in, toegang tot speciale lounges en kunnen ook bagage aan boord meenemen.

First Class:

Tickets in deze klasse bieden luxe, comfortabele zitplaatsen, speciale maaltijden aan boord en vliegtuigwisselingen. Voordeel voor het inchecken en de toegang tot speciale lounges zijn inbegrepen, evenals gratis WiFi-toegang.

Vanuit waar vliegt American Airlines?

American Airlines vliegt naar een groot aantal steden op verschillende continenten en landen, waaronder meer dan 350 steden in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, het Verre Oosten, het Midden-Oosten en Afrika. Het vliegt ook meerdere steden binnen de Verenigde Staten aan, waaronder New York, Los Angeles, Miami, Atlanta, Chicago en Dallas/Fort Worth.

Waarom American Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com heeft een uitgebreid assortiment van vliegtickets van American Airlines, waaronder speciale tickets en kortingen. Reizigers kunnen verschillende opties vergelijken en vervolgens de meest voordelige optie selecteren. Vliegtickets.com biedt een eenvoudig boekingsproces, waardoor reizigers hun ticket snel en eenvoudig kunnen kopen. Bovendien kunnen klanten de klantenservice van Vliegtickets.com bereiken voor een betrouwbare reactie op al hun vragen.

Waarom vliegen met American Airlines

Vlieg met American Airlines voor een comfortabele en betrouwbare reiservaring. Geniet van uitstekende service, ruime stoelen en heerlijke maaltijden aan boord. Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen wereldwijd, is American Airlines de perfecte keuze voor jouw volgende reis.
01
Comfortabele vluchten en uitstekende service
02
Wereldwijd netwerk met vele bestemmingen
03
Betrouwbaar en veilig vliegen met American Airlines

Veel gestelde vragen over American Airlines

Om een reis met American Airlines te annuleren en een terugbetaling te ontvangen, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van American Airlines. Zij kunnen je helpen met het annuleren van je boeking en het proces voor het ontvangen van een terugbetaling. Het is ook handig om de annuleringsvoorwaarden van je ticket te controleren, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van het type ticket dat je hebt geboekt.
U kunt een bagage reserveren voor uw vlucht met American Airlines door in te loggen op hun website of door contact op te nemen met hun klantenservice. Het aantal stuks bagage dat u gratis mag meenemen kan variëren afhankelijk van uw ticketklasse en bestemming. Ik raad u aan om de actuele bagage-informatie te controleren op de website van American Airlines of om contact op te nemen met hun klantenservice voor specifieke details over uw vlucht.
Het 24-uurs-terugbetalingsbeleid van American Airlines houdt in dat je binnen 24 uur na het boeken van je vlucht kosteloos kunt annuleren en een volledige terugbetaling kunt ontvangen. Om een reis binnen die periode te annuleren, kun je contact opnemen met de klantenservice van American Airlines via telefoon of online. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt, zoals je boekingsnummer en vluchtdetails. Het is altijd aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij om ervoor te zorgen dat je binnen de 24-uursperiode blijft en in aanmerking komt voor een volledige terugbetaling.
Om bagage toe te voegen en te betalen bij American Airlines, kun je dit het beste doen tijdens het online inchecken of via de mobiele app van de luchtvaartmaatschappij. Tijdens dit proces kun je aangeven hoeveel stuks bagage je wilt meenemen en kun je ook direct de betaling hiervoor verrichten. Als je al hebt ingecheckt en wilt achteraf nog extra bagage toevoegen, dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van American Airlines. Zij kunnen je helpen bij het toevoegen van extra bagage en het verrichten van de betaling.
Om een reis met American Airlines te wijzigen, kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij of je reisagent. De kosten voor het wijzigen van een reis kunnen variëren, afhankelijk van het type ticket dat je hebt gekocht en de specifieke voorwaarden van je boeking. Daarnaast kunnen er ook eventuele verschillen in prijs zijn, afhankelijk van de nieuwe vluchtdatum en bestemming. Het is daarom het beste om direct contact op te nemen met American Airlines voor specifieke informatie over het wijzigen van je reis en eventuele kosten die daarbij komen kijken.