Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Arkia Israel Airlines tickets zoeken

Arkia Israel Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Arkia Israel Airlines?

Arkia Israel Airlines werd opgericht in de zomer van 1950 door de Israëlische overheid als eerste luchtvaartmaatschappij van het land. Na decennialange oorlogen tussen Arabische landen en Israël, startte de luchtvaartmaatschappij met vluchten naar Europese bestemmingen. Zij werd snel een van de meest betrouwbare vliegmaatschappijen van het Midden-Oosten en was een belangrijke subsidiemaatschappij van Israël Airports Authority. Het biedt directe vluchten tussen veel van ’s werelds grootste steden – van Parijs tot Saoedi-Arabië en veel plaatsen ertussenin.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Arkia Israel Airlines?

De belangrijkste vluchten van Arkia Israel Airlines zijn:

Naast deze belangrijke bestemmingen heeft Arkia Israel Airlines ook korte vluchten van Israël naar onder andere Cyprus, Jordanië, Tunesië, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten en andere Europese landen.

Welke vluchtklassen heeft Arkia Israel Airlines?

Arkia Israel Airlines biedt drie soorten vluchtklassen voor haar passagiers:

  • Economy:De Economy-klasse biedt standaardeconomiezitplaatsen met beperkte bagage- en meegevingsmogelijkheden.
  • Premium Economy: De Premium Economy-klasse biedt betere zitplaatsen met meer beenruimte en verhoogd comfort. Passagiers in deze klasse worden voorzien van een selectie snacks en drankjes.
  • Business:De Business-class zitplaatsen bieden comfortabele lees- en voetsteunen, individuele persoonlijke schermen en een uitgebreid voedsel- en drankmenu.

Vanuit waar vliegt Arkia Israel Airlines?

Arkia Israel Airlines bedient beide luchthavens in Israël: Ben Gurion International Airport en Eilat Airport. Ze vliegt vanuit Ben Gurion naar verschillende Europese bestemmingen en vanuit Eilat naar vele Midden-Oosterse landen zoals Jordanië, Cyprus en Egypte. Ze biedt ook flights of expressvliegtuigen naar luchthavens in Israël die niet worden bediend door Ben Gurion.

Waarom Arkia Israel Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is de beste website waarop je je vliegtickets voor Arkia Israel Airlines kunt boeken. Vanuit het gemak van je huis kun je kiezen uit een breed scala aan vliegtickets die aan je behoeften voldoen. Vliegtickets.com biedt een geweldige ervaring in het boeken van vliegtickets door alleen de beste prijzen en een eenvoudig boekingsproces te leveren – in slechts een paar muisklikken. Gebruikers kunnen ook gebruikmaken van handige zoekfilters om vliegtickets naar hun bestemming te vinden die aan hun behoeften voldoen.

Met Vliegtickets.com kun je gemakkelijk vergelijken tussen vliegtickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Arkia Israel Airlines, en zo krijg je de beste tarieven. Je kunt ook veilig betalen met een creditcard, PayPal of e-wallet. Bovendien beschikt Vliegtickets.com ook over een 24/7 klantenservice om je te helpen met je vragen.

Arkia Israel Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen