Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Balkan Holiday Airlines tickets zoeken

Balkan Holiday Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van Balkan Holiday Airlines

Balkan Holiday Airlines is in 2000 opgericht door de Bulgaarse ondernemer Kapka Ilieva. Het bedrijf is gevestigd in Sofia, Bulgarije, maar heeft wereldwijd een zeer goede reputatie opgebouwd voor het verzorgen van vluchten naar, van en binnen de Balkanlanden.

Tot op heden is het bedrijf een toonaangevende speler in de Balkanluchtvaart, met een sterk groeiend netwerk van bestemmingen. Door het aanbieden van lage prijzen en hoogwaardige service hebben reguliere passagiers, zakenreizigers en toeristen het bedrijf de laatste jaren steeds meer gekozen als een van de meest populaire en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen in de regio.

Het bedrijf besteedt veel aandacht aan klanttevredenheid en investeert continu in het onderhoud van vliegtuigen en ander materieel. Dankzij de kwaliteit van hun keten van product- en informatiediensten hebben ze hun klanten steeds aangemoedigd om hun diensten te gebruiken, waardoor hun bedrijf steeds verder is uitgegroeid.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Balkan Holiday Airlines?

Balkan Holiday Airlines heeft een netwerk van meer dan 50 bestemmingen, waaronder internationale bestemmingen zoals Athene, Rome, Londen, Parijs, Madrid en Istanbul. Met name in Bulgarije heeft het bedrijf een zeer goede dekkingsgraad met routes naar steden zoals Burgas, Stara Zagora, Shumen, Plovdiv, Varna en de hoofdstad Sofia.

Het bedrijf heeft ook routes naar traditionele Zuid-Europese bestemmingen zoals Madrid, Barcelona en Nice, evenals Italiaanse steden zoals Milaan, Venetië, Rome, Florence en Napels. Internationaal biedt het bedrijf non-stop vluchten aan naar Istanbul, Tunisië, Caïro, Tel Aviv en Oeganda.

Welke vluchtklassen heeft Balkan Holiday Airlines?

Met de verschillende vluchtklassen van Balkan Holiday Airlines hebben reizigers de beschikking over interessante luxe-opties die het aantrekkelijk maken om met deze luchtvaartmaatschappij te reizen. Ze bieden een comfortabele business-class met extra comfortabele stoelen, voldoende beenruimte en toegang tot een lounge, waar passagiers terecht kunnen voor services zoals maaltijden, snacks, drankjes en wifi.

Een andere serviceoptie zijn de eerste klas, waar passagiers de privileges hebben van de business-class, maar ook toegang hebben tot een exclusieve lounge en speciale maaltijden, wat het reizen nog aangenamer maakt. Voor reizigers die liever meer voordelen willen, kan dit worden bereikt door een ticket te boeken in de economy-klasse van de luchtvaartmaatschappij.

Vanuit waar vliegt Balkan Holiday Airlines?

Balkan Holiday Airlines voegt voortdurend nieuwe bestemmingen toe aan hun netwerk en is momenteel actief in Bulgarije, Griekenland, Turkije, Oostenrijk, Amerika, Italië, Bosnië en Herzegovina, Slowakije, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Portugal en vele andere landen.

Het bedrijf heeft honderden nationale en internationale accommodaties, waaronder vluchten naar bestemmingen in Azië, Afrika, Oceanië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Deze bestemmingen garanderen een veilig en comfortabel vliegverkeer naar steden in de hele wereld.

Waarom Balkan Holiday Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt een supersnelle en gemakkelijke manier om balkan Holiday Airlines te boeken. U kunt eenvoudig een vlucht zoeken met uw vertrek- en bestemmingsdata en het bedrijf zal de beste opties voor u zoeken met de beste prijzen. Bovendien bieden zij een eenvoudig boekingsproces waarmee u uw tickets kunt boeken en betalen en een onmiddellijk bevestiging kunt krijgen om uw reis te beginnen.

Met Vliegtickets.com heeft u ook de mogelijkheid om de belangrijkste informatie over de vlucht te vinden, zoals de duur, vertrektijd, aankomsttijd, bestemming en het aantal stoelen dat beschikbaar is. Zo kunt u in één oogopslag zien of en wanneer u bij Balkan Holiday Airlines kunt vliegen. Dankzij het gemakkelijke boekingsproces en het lage tarief is dit de perfecte manier om uw vlucht te boeken

Balkan Holiday Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen