Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Belavia tickets zoeken

Belavia tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Belavia

Belavia is de belangrijkste luchtvaartmaatschappij in Wit-Rusland. Het bedrijf is vernoemd naar de Slawische godin Bela of Belava en werd opgericht in 1996. De maatschappij is naar verluidt opgericht om het verkeer in en uit het land te verbinden met het buitenland.

In 2000 vloog Belavia voor het eerst internationaal, waarbij de maatschappij ceremonies in Minsk, Kiev, Amsterdam en Rome organiseerde. Het bedrijf was ook een van de eerste maatschappijen in Wit-Rusland die online tickets begonnen aan te bieden. Belavia heeft sinds de oprichting een reputatie opgebouwd als een van de veiligste luchtvaartmaatschappijen in de CIS.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Belavia?

Belavia vliegt naar meer dan 60 bestemmingen in meer dan 18 landen rond de wereld, waaronder Azerbeidzjan, Armenië, Oekraïne, Turkije, Kazachstan, Italië, Duitsland, Letland, Roemenië en Polen. Ook de meer verafgelegen bestemmingen, waaronder Londen in het Verenigd Koninkrijk, Parijs in Frankrijk en Praag in Tsjechië, zijn bereikbaar via Belavia.

Welke vluchtklassen heeft Belavia?

Belavia biedt vluchten aan in Business, Economy en Economy Plus klassen.

  • Business Class – de business class biedt grote stoelen met meer ruimte, maar het eten en drinken zijn meestal beperkt tot een omelet of schotel, thee of koffie, plus een eenvoudig dessert. Reizigers krijgen ook warme handdoeken, mondmaskers, oordopjes en een zachte deken.
  • Economy Class – de economy-class aan boord biedt matige stoelen met redelijke ruimte. Eten en dranken zijn altijd beschikbaar en variëren van een simpele salade tot vullende warme maaltijden. De service varieert echter afhankelijk van de bestemming, tijd van de dag en de vluchtlengte.
  • Economy Plus Class – de Economy Plus-klasse biedt grotere stoelen dan de standaard Economy-klasse en een licht etenpakket. Bovendien krijgt iedereen die de vlucht in de Economy Plus-klasse boekt een extra koffertje.

Vanuit waar vliegt Belavia?

Belavia vliegt vanuit verschillende luchthavens, waaronder Minsk National Airport, Brest Airport, Gomel Airport, Grodno Airport, Vitebsk Airport, Bobruisk Airport en Khalch Airport. Belavia heeft ook een kantoor in Minsk waar reizigers hun tickets kunnen reserveren.

Waarom Belavia vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een van de beste websites ter wereld voor het boeken van vluchten. U kunt de goedkoopste Belavia-tickets vanuit verschillende plaatsen boeken. Op de website kunt u ook speciale aanbiedingen vinden met lagere tarieven. U kunt zelfs uw hotel en auto boeken op dezelfde website. Verder kunt u ook cadeaubonnen krijgen op Vliegtickets.com, waarmee u geld kunt besparen wanneer u via het platform boekt.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen