Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

British Airways tickets zoeken

British Airways tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van British Airways

British Airways is een van ’s werelds meest innovatieve luchtvaartmaatschappijen en is de grootste luchtvaartmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk. De luchtvaartmaatschappij heeft een rijke geschiedenis, met de oprichting in 1974 als een combinatie van twee airlines: British Overseas Airways Corporation (BOAC) en British European Airways (BEA).

Het ontstaan van British Airways kan worden teruggevoerd tot 1919 toen de Qantas, Australië’s oudste commerciële luchtvaartmaatschappij, werd opgericht. Enkele jaren later, in 1924, kwam de Imperial Airways op de proppen, dat vervolgens in 1940 fuseerde met andere kleine luchtvaart maatschappijen tot BOAC. BOAC mergerde weer in 1974 met BEA om British Airways op te richten, en deze service is met succes doorgegaan met verschillende internationale routes.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van British Airways?

British Airways biedt veel internationale routes aan en een breed scala aan op maat gemaakte services die reizigers naar alle delen van de wereld brengen. Met een betrouwbaar en uitgebreid netwerk van routes vliegt British Airways naar bijna alle landen in Europa, Afrika, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.

Vanuit Londen Heathrow vliegt British Airways naar meer dan 160 bestemmingen in meer dan 70 landen. De meest populaire routes zijn verre bestemmingen zoals New York, Mexico City, Mumbai, Bangkok, Los Angeles, Johannesburg, Peking, Sydney, Washington en Tokio, maar de service biedt ook meer regionale bestemmingen zoals Madrid, Parijs, Kopenhagen en Barcelona.

Welke vluchtklassen heeft British Airways?

British Airways biedt vluchten met drie klassen: First, Club World (business) en World Traveller (economy). Er zijn ook Comfort en Biz Bed-opties, aanwezig in de Club World-klasse, waarmee de ervaring nog comfortabeler kan worden gemaakt.

De World Traveller-klasse biedt luchtvaartmaatschappijzetels (lange afstandsvluchten), TV’s in elke stoel, meer persoonlijke ruimte en betrouwbare aansluitingen voor muziek en films. De First-klasse heeft ook een breed scala aan entertainmentmogelijkheden, met films die op individuele schermen beschikbaar zijn en op maat gemaakte heerlijke maaltijden in het restaurant. British Airways is van plan om de cabin klasse ervaring verder te verbeteren door Comfort en Biz Bed-opties aan te bieden aan Club World-passagiers.

Vanuit waar vliegt British Airways?

British Airways biedt ook vele binnenlandse flights vanuit de twee belangrijkste hubs in het VK, London Heathrow en London Gatwick. Het netwerk omvat alle grote steden in Engeland, waaronder Bristol, Edinburgh, Newcastle, Birmingham en Manchester.

Vanuit Londen Heathrow vliegt British Airways naar meer dan 160 bestemmingen in meer dan 70 landen, met service naar de vs, India, Australië, Mexico en China.

Waarom British Airways vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegticket mogelijkheden bij British Airways zijn uitgebreid en er zijn keuzes voor elk budget. Met Vliegtickets.com is het zoeken naar de beste prijs en vlucht gemakkelijk en snel. Vliegtickets.com biedt ook alle informatie die u nodig heeft van uw vlucht, zoals vluchtschema’s, bagageoptie, e-tickets en klantenservice.

Als u op zoek bent naar die speciale British Airways-ervaring tegen een betaalbare prijs, dan is Vliegtickets.com de plek om te zijn. Vervoermogelijkheden met goedkope en meer luxueuze vliegticket-opties zijn diesel als zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor alle soorten reizen, dus boek je British Airways vliegticket via Vliegtickets.com.

Met haar uitgebreide klantenservice, kunt u er zeker van zijn dat uw vliegticket behoeften worden vervuld bij het boeken via Vliegtickets.com. Of het nu gaat om een business- of pleasure-trip, bij Vliegtickets.com kun je ervan uitgaan dat je goedkope British Airways tickets kunt boeken in alle klasse opties om aan al je vlieg-eisen te kunnen voldoen.

British Airways
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen