Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Bulgaria Air tickets zoeken

Bulgaria Air tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Bulgaria Air

Bulgaria Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Bulgarije. Het werd opgericht in 2002 in het kader van de Bulgaarse privatiseringsprogramma’s. De luchtvaartmaatschappij is gevestigd op de Internationale Luchthaven van Sofia en was het eerste commerciële bedrijf van Bulgarije dat ingeschreven stond voor de wereldwijde luchtvaartmarkt.

De naam ‘Bulgaria Air’ is een afkorting van het Bulgaarse woord voor luchtvaart, ‘Aeronavtika’. De Bulgaarse burgerluchtvaart werd in 2002 verhuisd van Bulgarluft naar BG Air, dat eigendom is van het Bulgaarse ministerie van Financiën, dat later officieel omgedoopt is in ‘Bulgaria Air’.

Bulgaria Air streeft naar het bieden van een uitstekende klantenservice, hoogwaardige producten en een reiservaring die mensen verwachten van een luchtvaartmaatschappij van wereldklasse. Met het team van meer dan anderthalve eeuw ervaring in de luchtvaartindustrie, commitment aan veiligheid en de continue zoektocht naar vernieuwing streeft Bulgaria Air er voortdurend naar om een kwaliteitsdienst aan hun klanten te bieden.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Bulgaria Air?

Bulgaria Air vliegt voornamelijk internationale routes in Europa en heeft nog enkele bestemmingen in de voormalige Sovjet-Unie. Het bedrijf voert meer dan veertig routes uit naar Rusland, Israël, Turkije, Oekraïne, Georgië, Albanië en Servië. Het bedrijf heeft ook vluchten tussen Bulgarije en Italië, Frankrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Polen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Bulgaria Air heeft momenteel een internationale route-assortiment van 39 steden met toegang tot Europees Bulgarije. Het bedrijf voert ook actieve charters naar vakantiebestemmingen in Griekenland, Turkije, Egypte, Griekenland, Spanje en Italië.

Welke vluchtklassen heeft Bulgaria Air?

Bulgaria Air biedt 3 verschillende soorten vluchtklassen aan, namelijk Economy, Business en First Class.

Economy Class: Als je Economy Class boekt, krijg je gratis maaltijden, tussendoortjes en drankjes, gratis entertainment, wifi, kranten en comfortabel zitje.

Business Class: Als je Business Class boekt, krijg je onder meer gepersonaliseerde service, verwarmde stoelen, multimediasystemen, gratis maaltijden en drankjes, gratis wifi en de mogelijkheid om je bagage in te checken.

First Class: Reizigers die de First Class boeken, genieten van het comfort van een eigen luxe cabine en business lounge, gratis gepersonaliseerde service, gratis maaltijden en drankjes, verwarmde stoelen, multimediasystemen, gratis wifi en de mogelijkheid om hun bagage in te checken.

Vanuit waar vliegt Bulgaria Air?

Bulgaria Air vliegt vanuit de Internationale Luchthaven van Sofia en heeft ook extra vluchten vanuit andere Bulgaarse luchthavens als Plovdiv en Burgas.

Bulgaria Air biedt ook internationale vluchten aan naar bestemmingen in en buiten Bulgarije. Reizigers kunnen genieten van vluchten naar vele bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Ook vliegt het bedrijf op bestemmingen in Rusland, Israël en Turkije.

Waarom Bulgaria Air vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com heeft lage prijzen voor Bulgaria Air-vluchten en je kunt op het platform ook veel voordelen vinden als je een ticket boekt. Het bedrijf biedt prachtige deals, zoals 25% korting op online boekingen, gratis annuleren tot 24 uur voor vertrek, extra miles bij het boeken van vluchten, een flexibel ticket, gratis veranderingen tot 24 uur voor vertrek en leuke kortingen.

Daarnaast zijn de vele betalingsmogelijkheden van Vliegtickets.com een handige optie. Het bedrijf biedt een goede klantenservice voor alle vragen en informatie die je nodig hebt. Op deze manier kan je je vluchtervaring zo aangenaam mogelijk maken.

Met Bulgaria Air kun je een prachtig vliegtuigavontuur beleven. Reizigers kunnen genieten van lage prijzen, flexibele tickets, een grote verscheidenheid aan internationale routes en comfortabele zitplaatsen. Boek je vlucht met Bulgaria Air via Vliegtickets.com en beleef een onvergetelijke reiservaring.

Bulgaria Air
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen