Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Cathay Pacific Airways tickets zoeken

Cathay Pacific Airways tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Cathay Pacific Airways

Cathay Pacific Airways, bekend als een van de beste internationale luchtvaartmaatschappijen, bestaat al meer dan 75 jaar. Het was op 24 september 1946 toen Cathay Pacific Airways voor het eerst werd opgericht door Roy Farrell en Sydney de Kantzow in Hong Kong. Hun eerste vlucht was ‘Kai Tak’ naar Manila. Het bedrijf kreeg de naam Cathay Pacific omdat Farrell de oude naam voor China, Cathay, had gekozen voor het officiële document en “Pacific” als naam voor zijn luchtvaartmaatschappij.

Vanaf het begin moest Cathay Pacific Airways vechten om een plek te veroveren in de harde luchtvaartindustrie. Ze hadden veel te maken met competitie van andere airlines, maar het tegenkomen van tegenslagen en een sterke reputatie verwerven was slechts het begin van het verkrijgen van hun huidige status als een van de meest gewaardeerde airlines.

De luchtvaartmaatschappij heeft een lange geschiedenis van investeringen in de industrie gehad. Het introduceerde vóór anderen inzittenden entertainment, persoonlijke webgebaseerde boekingen en CargoHub Systems – Automated Cargo Management System (CMS).

Dankzij nieuwe technologieën, verbeterde faciliteiten en een betere dienstverlening, is hun reputatie bij passagiers uit de hele wereld verder gegroeid en hebben ze hun positie als de voorhoede van de luchtvaartindustrie versterkt.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Cathay Pacific Airways?

Cathay Pacific Airways biedt vluchten aan tussen meer dan 200 bestemmingen. Ze hebben hubs in Hong Kong, Londen, Wenen, Rome, Dubai, Taipei, Singapore, Shanghai, Maleisië en Maleisië, en vele andere steden. Hun belangrijkste vluchten hebben betrekking op Azië, met name China, Hong Kong en Taiwan, evenals andere grote steden zoals Bangkok, Singapore, Kuala Lumpur, Seoul en Manila.

Ze bieden ook internationale vluchten naar Londen, Rome, Los Angeles, San Francisco, Toronto, Parijs, Oslo, en vele andere steden. Sinds de lancering van de intercontinentale vlucht Hanoi – Rome in 2014, vliegt Cathay Pacific Airways nu naar 35 Europese bestemmingen.

Welke vluchtklassen heeft Cathay Pacific Airways?

Cathay Pacific Airways biedt de meest complete en veelzijdige vluchtopties. Ze hebben vier cabin classes: Economy Class, Premium Economy, Business Class en First Class. Alle vluchten zijn voorzien van aangepaste faciliteiten en diensten, afhankelijk van de gekozen cabincategorie.

Economy Class – Ze bieden aangepaste maaltijden, drankjes, boek- en filmselectie aan. Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van hun online ‘What’s On’-service, waarin de meest populaire series, films en werken van kunstenaars worden weergegeven.

Premium Economy Class – Deze klasse biedt extra comfort met meer ruimte, comfortabele leunstoelen met individueel ondersteunende hoofdsteunen, bijpassende kussens en dekentjes. Daarnaast genieten passagiers hier van persoonlijke service, pre-order maaltijden, gratis drankjes en extra bagagevrijstellingen.

Business Class – Met het in-flight entertainmentsysteem MyCathay kan men films en series bekijken, naar muziek luisteren, games spelen en meer. Daarnaast bieden ze uitgebreide persoonlijke service, bijpassende maaltijden en drankjes aan.

First Class – Ze bieden op maat gemaakte service, hedendaagse Europese culinaire creaties, een volledig gevulde drankenbar, persoonlijke entertainment selecties en een persoonlijke assistent om elke reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Vanuit waar vliegt Cathay Pacific Airways?

Cathay Pacific Airways vliegt vanuit verschillende plaatsen in Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Europa, Noord-Amerika en Oceanië. Enkele van de populairste vluchten vanaf hun hubs bevinden zich in Australië, Canada, China, Nederland, Singapore, de VS en het Verenigd Koninkrijk.

Vanuit hun thuisbasis in Hong Kong voorziene Cathay Pacific Airways vluchten naar meer dan 100 bestemmingen, waaronder andere steden in China, Japan, Thailand, India, Australië, Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten en Europa. Ze hebben ook vluchten naar verschillende steden in de Verenigde Staten, waaronder Los Angeles, San Francisco, Honolulu, Dallas, New York en Chicago.

Waarom Cathay Pacific Airways vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een van de meest ervaren aanbieders van internationale vliegtickets. Ze bieden goedkope en betrouwbare vluchtopties aan, met speciale aanbiedingen die de kosten van het reizen verminderen.

Vliegtickets.com wil de vliegen zo aangenaam mogelijk maken voor zijn klanten, met speciale functies zoals het vergelijken van verschillende vluchtprijzen en aanbiedingen.

Daarnaast bieden ze maatwerkoplossingen voor hun reizigers, waaronder online boekingen, betalingen en reizen per kaart. Daarnaast bieden ze ondersteuning en advies aan, voor degenen die hun reisplannen willen wijzigen of aanpassen.

Met een grote selectie vliegtickets van Cathay Pacific Airways, van goedkope Economy Classes tot exclusieve First Class suites, biedt Vliegtickets.com alle reizigers de beste opties voor hun reisbehoeften.

Cathay Pacific Airways
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen