China Airlines Tickets zoeken

Vlieg met China Airlines en ontdek Azië in stijl. Geniet van comfortabele vluchten, uitstekende service en heerlijke maaltijden aan boord. Boek nu je vliegtickets en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring.
China Airlines

Vliegtickets van China Airlines vergelijken


Het ontstaan van China Airlines

China Airlines is opgericht in 1959 en is sindsdien een van de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen in Azië. Het is ook de allergrootste luchtvaartmaatschappij van Taiwan en biedt wereldwijde internationale vluchten aan. China Airlines heeft zijn basis op de internationale luchthaven van Taoyuan in Taiwan. Het is de op twee na grootste luchtvaartmaatschappij in Taiwan en serveert meer dan 700 binnenlandse en internationale bestemmingen.

Het bedrijf begon als Chinesische Civil Air Transport Corporation in 1959, een samenwerking tussen de Chinese oorlogsvloot van de kant van de Nationalisten en de Aero-transportbedrijven in Taiwan. In 1962 veranderde het zijn naam in China Airlines. Maar toen de regering de internationale luchtvaartindustrie nationaliseerde, werd het een staatsonderneming. Sindsdien heeft het veel verbeterings- en expansieplannen uitgevoerd, een aantal van die plannen werden uitgevoerd door de Amerikaanse luchtreizigers.

Sinds de jaren ’90 vordert de luchtmaatschappij constant. In dezelfde periode kreeg de luchtvaartmaatschappij erkenning bij het Europese luchtvaartbureau, wat op zoveel meer internationale bestemmingen toegang gaf. Het bedrijf opereert ook een eigen cargo-divisie en verwerkt jaarlijks miljoenen ton aan cargo. In 2005 ging China Airlines een joint-venture aan met veel van de Taiwanese luchtvaartmaatschappijen om een Low-Cost Carrier van Taiwan te creëren die later bekend kwam te staan ​​als Tigeraiines.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van China Airlines?

China Airlines voert jaarlijks duizenden vluchten uit. Het bedrijf voert frequente binnenlandse vluchten uit, voornamelijk binnen Taiwan, maar heeft ook intercontinentale vluchten naar grote bestemmingen in Noord-en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Australië en Europa.

Een aantal van de belangrijkste internationale verbindingen die worden aangeboden door China Airlines zijn onder meer Tokyo (Japan), Seoul (Korea), Los Angeles (Verenigde Staten), Bangkok (Thailand), Kuala Lumpur (Maleisië), Kaohsiung (Taiwan), Sydney (Australië), Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), London (Verenigd Koninkrijk), Singapore ( Singapore), Doha (Qatar), Kaapstad (Zuid-Afrika), Seoul (Korea). Daarnaast vliegt China Airlines ook naar een groot aantal andere bestemmingen over de hele wereld.

Welke vluchtklassen heeft China Airlines?

China Airlines biedt een breed scala aan klassen aan zijn passagiers, waaronder Premium Economy, Economy en Business Class. Passagiers in Premium Economy Class krijgen de voordelen van Premium Comfort-stoelen, meer beenruimte, luxe service en heerlijke maaltijden. Passagiers die geboekt zijn in de Business Class krijgen de voordelen van de stoelen van de Business Space, ook worden ze verwend met mondverzorgende uitgebreide maaltijden.

Passagiers in Economy Class krijgen toegang tot entertainment en koffie, thee en andere drankjes ter ontspanning. Elke vliegtuigcabine in de Economy Class is afgewerkt met comfortabele stoelen met dienovereenkomstige voetensteun. China Airlines biedt ook een uitgebreid menu met voedseloptie, zodat passagiers verschillende tijdens hun vluchten kunnen genieten.

Vanuit waar vliegt China Airlines?

China Airlines voert vluchten uit vanuit vele landen aan over de hele wereld. In Taiwan voert het bedrijf vluchten uit vanuit de Taoyuan International Airport, de tweede drukste luchthaven van het land. In Noord-Amerika voert het zijn vluchten uit vanuit luchthavens in Los Angeles, San Fransisco, Honalulu, New York, Chicago, Newark, Houston, Toronto, Vancouver en Las Vegas.

In Azië voert China Airlines vluchten uit vanuit luchthavens in alle grote steden, waaronder Tokyo, Fukoeko, Osaka, Nagoya, Taipei, Kaohsiung, Guangzhou, Shanghai, Beijing, Hong Kong, Manila, Ho Chi Minh City, Bangkok, Singapore, Jakarta, Kuala Lumpur en Denpasar.

Waarom China Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

China Airline Tickets boeken via Vliegtickets.com is een goede optie om geld te besparen. Op Vliegtickets.com kan je goedkope vliegtickets van China Airlines vinden met lage tarieven en gunstige vluchtschema’s die voor iedereen toegankelijk zijn.

Er zijn tal van betaalbaarheid opties op Vliegtickets.com voor een gemakkelijk boekingsproces. Je kunt betalingen verrichten met zowel lokale als internationale creditcards, debetkaarten en bankoverschrijvingen.Veiligheid is ook een prioriteit op de goed beveiligde website. Verder is er ook een klant ondersteuningsteam dat klaar staat om antwoord te geven op alle mogelijke vragen die je hebt.

Waarom vliegen met China Airlines

Vliegen met China Airlines betekent genieten van comfortabele vluchten en uitstekende service. Met een modern vloot en vriendelijk personeel wordt jouw reiservaring onvergetelijk. Ontdek Azië en de rest van de wereld met China Airlines als jouw betrouwbare partner in de lucht.
01
Betrouwbare luchtvaartmaatschappij met topveiligheidsnormen
02
Comfortabele vluchten met uitstekende service aan boord
03
Uitgebreid netwerk van bestemmingen wereldwijd

Veel gestelde vragen over China Airlines

Voor luchthaventoegeval is het belangrijk om altijd een geldig paspoort en eventueel een visum voor het land van bestemming bij je te hebben. Daarnaast is het handig om een reisverzekering af te sluiten voor onvoorziene gebeurtenissen. Verder is het handig om belangrijke documenten, zoals vluchtinformatie en contactgegevens van de ambassade, bij de hand te hebben in geval van een noodsituatie op de luchthaven. Het is ook aan te raden om vooraf de regels en voorschriften van de luchthaven en luchtvaartmaatschappij te controleren om problemen te voorkomen.
Het nieuwe gratis bagage-aanbod voor China Airlines en Mandarin Airlines is dat passagiers in Economy Class nu 1 stuk bagage van maximaal 23 kg gratis mogen inchecken. Voor Business Class passagiers is het gratis bagage-aanbod 2 stuks bagage van maximaal 32 kg per stuk. Let op dat deze informatie kan veranderen, dus het is altijd goed om de meest recente informatie te controleren op de website van de luchtvaartmaatschappij.
Bedrijven die regelmatig gebruik maken van China Airlines voor hun zakelijke reizen kunnen worden toegelaten tot het China Airlines Corporate Reward Program. Dit programma biedt voordelen en kortingen voor bedrijven die frequent met China Airlines vliegen. Neem contact op met China Airlines voor meer informatie over de voorwaarden en registratie voor dit programma.
Als u constateert dat uw bagagekoffer beschadigd is bij aankomst op uw bestemming, kunt u het beste direct contact opnemen met de klantenservice van China Airlines. Zij kunnen u adviseren over de stappen die u kunt nemen om een claim in te dienen voor de beschadigde bagage en eventuele vergoedingen die u kunt ontvangen. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden, idealiter nog op de luchthaven zelf, zodat het probleem snel en adequaat kan worden afgehandeld.
U kunt Online Check-in uitvoeren bij China Airlines door naar hun website te gaan en daar de optie Online Check-in te selecteren. Vervolgens dient u uw boekingsgegevens in te voeren en eventuele stoelvoorkeuren aan te geven. Na het afronden van de Online Check-in ontvangt u uw instapkaart die u kunt uitprinten of op uw mobiele apparaat kunt opslaan. Op de luchthaven kunt u dan direct doorlopen naar de security en uw bagage afgeven indien nodig.