Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

China Eastern Airlines tickets zoeken

China Eastern Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van China Eastern Airlines

China Eastern Airlines Corporation Limited is een Chinese luchtvaartmaatschappij en een dochteronderneming van de Chinees-Franse venture China Eastern Air Holding Company Limited met kantoren in Shanghai en Beijing. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1988 en is een van de oudste en grootste luchtvaartmaatschappijen in China, met meer dan 600 vluchten oorspronkelijk.

Zij zijn het resultaat van de hervorming van de Chinese luchtvaartindustrie in de jaren 80 en 90. De luchtvaartmaatschappij fuseerde met Shanghai Airlines op 10 juli 2010. Na de fusie hebben China Eastern Airlines China’s grootste buitenlandse netwerk, het bedienen van het grootste aantal luchthavens buiten de provincie Shanghai.

De belangrijkste vluchten van China Eastern Airlines

China Eastern Airlines heeft vele nationale luchtvaartroutes en internationale luchtvaartroutes.

  • Nationale routes: behalve een grote variĆ«teit aan routes in China, vliegt de luchtvaartmaatschappij ook naar Taiwan, Hongkong en Macau.
  • Internationale vluchten: Chinese Eastern Airlines vliegen naar vele Afrikaanse, Europese, Noord-Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse en Australische bestemmingen.

Vluchtklassen bij China Eastern Airlines

Je kunt vliegen met China Eastern Airlines in de vluchtklassen Business, First Class, Premium Economy en Economy.

  • Business : in deze klasse genieten de passagiers van luxe en comfort. Ze krijgen toegang tot loungefaciliteiten, kunnen E-journals lezen, genieten van regionale en internationale gerechten, kijken films, luisteren naar muziek, spelletjes en nog veel meer.
  • Eerste klas : passagiers in deze klasse genieten de meeste comfort, luxe vindplaatsen, waaronder heerlijke gerechten en dranken, eten, films, comfortabel bed of bank, enz.
  • Premium Economy : Deze klasse biedt meer ruimte voor de benen, hogere stijl restaurantmaaltijden en een rijk entertainmentprogramma.
  • Economy : In deze klasse kunnen passagiers onder andere genieten van regionale en internationale maaltijden en snacks.

Vanuit waar vliegt China Eastern Airlines?

China Eastern Airlines vliegt vanuit 15 verschillende steden in China, waaronder Beijing, Shanghai, Tianjin, Guangzhou, Hefei, Zhengzhou en Changsha. Daarnaast vliegen ze ook naar tal van internationale luchthavens over de hele wereld.

Waarom China Eastern Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt de beste opties voor het boeken van je tickets bij China Eastern Airlines. U kunt eenvoudig zoeken naar de beste deals bij vliegtickets.com met uw verfijnde zoekcriterium. Als u alleen maar op zoek bent naar de goedkoopste vluchten, dan bent u hier aan het juiste adres. Ook wanneer u aanpassingen aan uw tickets wilt maken, staan onze verkoopmedewerkers altijd voor u klaar. U kunt bij ons terecht als u extra bagage wilt boeken, als u rechtstreekse vluchten zoekt of een transferservice nodig hebt.

Tenslotte biedt Vliegtickets.com ook een aantal reis- en veiligheidsadviezen waarmee u rekening dient te houden bij het boeken van uw tickets. Zo kunt u met een gerust hart reizen met China Eastern Airlines.

China Eastern Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen