China Eastern Airlines Tickets zoeken

Vlieg met China Eastern Airlines en ontdek de prachtige bestemmingen die zij aanbieden. Geniet van comfortabele vluchten en uitstekende service aan boord. Boek nu je vliegtickets en maak je droomreis werkelijkheid!
China Eastern Airlines

Vliegtickets van China Eastern Airlines vergelijken


Het ontstaan van China Eastern Airlines

China Eastern Airlines Corporation Limited is een Chinese luchtvaartmaatschappij en een dochteronderneming van de Chinees-Franse venture China Eastern Air Holding Company Limited met kantoren in Shanghai en Beijing. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1988 en is een van de oudste en grootste luchtvaartmaatschappijen in China, met meer dan 600 vluchten oorspronkelijk.

Zij zijn het resultaat van de hervorming van de Chinese luchtvaartindustrie in de jaren 80 en 90. De luchtvaartmaatschappij fuseerde met Shanghai Airlines op 10 juli 2010. Na de fusie hebben China Eastern Airlines China’s grootste buitenlandse netwerk, het bedienen van het grootste aantal luchthavens buiten de provincie Shanghai.

De belangrijkste vluchten van China Eastern Airlines

China Eastern Airlines heeft vele nationale luchtvaartroutes en internationale luchtvaartroutes.

  • Nationale routes: behalve een grote variëteit aan routes in China, vliegt de luchtvaartmaatschappij ook naar Taiwan, Hongkong en Macau.
  • Internationale vluchten: Chinese Eastern Airlines vliegen naar vele Afrikaanse, Europese, Noord-Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse en Australische bestemmingen.

Vluchtklassen bij China Eastern Airlines

Je kunt vliegen met China Eastern Airlines in de vluchtklassen Business, First Class, Premium Economy en Economy.

  • Business : in deze klasse genieten de passagiers van luxe en comfort. Ze krijgen toegang tot loungefaciliteiten, kunnen E-journals lezen, genieten van regionale en internationale gerechten, kijken films, luisteren naar muziek, spelletjes en nog veel meer.
  • Eerste klas : passagiers in deze klasse genieten de meeste comfort, luxe vindplaatsen, waaronder heerlijke gerechten en dranken, eten, films, comfortabel bed of bank, enz.
  • Premium Economy : Deze klasse biedt meer ruimte voor de benen, hogere stijl restaurantmaaltijden en een rijk entertainmentprogramma.
  • Economy : In deze klasse kunnen passagiers onder andere genieten van regionale en internationale maaltijden en snacks.

Vanuit waar vliegt China Eastern Airlines?

China Eastern Airlines vliegt vanuit 15 verschillende steden in China, waaronder Beijing, Shanghai, Tianjin, Guangzhou, Hefei, Zhengzhou en Changsha. Daarnaast vliegen ze ook naar tal van internationale luchthavens over de hele wereld.

Waarom China Eastern Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt de beste opties voor het boeken van je tickets bij China Eastern Airlines. U kunt eenvoudig zoeken naar de beste deals bij vliegtickets.com met uw verfijnde zoekcriterium. Als u alleen maar op zoek bent naar de goedkoopste vluchten, dan bent u hier aan het juiste adres. Ook wanneer u aanpassingen aan uw tickets wilt maken, staan onze verkoopmedewerkers altijd voor u klaar. U kunt bij ons terecht als u extra bagage wilt boeken, als u rechtstreekse vluchten zoekt of een transferservice nodig hebt.

Tenslotte biedt Vliegtickets.com ook een aantal reis- en veiligheidsadviezen waarmee u rekening dient te houden bij het boeken van uw tickets. Zo kunt u met een gerust hart reizen met China Eastern Airlines.

Waarom vliegen met China Eastern Airlines

Vliegen met China Eastern Airlines betekent genieten van comfortabele vluchten en uitstekende service. Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen in Azië en de rest van de wereld, is het de perfecte keuze voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Ervaar de gastvrijheid van China Eastern Airlines tijdens uw volgende reis.
01
Comfortabele vluchten naar Azië
02
Uitstekende service aan boord
03
Betrouwbaar en veilig vliegen

Veel gestelde vragen over China Eastern Airlines

China Eastern Airlines biedt een groot aantal bestemmingen aan in Azië, Europa, Noord-Amerika, Australië en Oceanië. Enkele populaire bestemmingen zijn Shanghai, Beijing, Tokyo, Sydney, New York en Amsterdam. Het is aan te raden om de website van China Eastern Airlines te raadplegen voor een volledige lijst van bestemmingen.
China Eastern Airlines biedt doorgaans drie klassen aan: Economy Class, Business Class en First Class. 1. Economy Class: Dit is de standaard klasse en biedt comfortabele stoelen, maaltijden en entertainment aan boord. Passagiers in de Economy Class hebben over het algemeen minder beenruimte en minder luxe voorzieningen dan in de hogere klassen. 2. Business Class: In de Business Class genieten passagiers van meer comfort, ruimere stoelen die vaak kunnen worden omgezet in een volledig plat bed, hoogwaardige maaltijden en drankjes, toegang tot lounges op de luchthaven en verbeterde entertainmentopties. 3. First Class: De meest luxe klasse die China Eastern Airlines aanbiedt. Passagiers in de First Class genieten van de allerhoogste mate van comfort en service, met ruime privécabines, gourmetmaaltijden, exclusieve lounges en persoonlijke service aan boord. Het specifieke aanbod en de verschillen tussen de klassen kunnen variëren afhankelijk van het type vliegtuig en de route van de vlucht. Het is daarom altijd aan te raden om de specifieke details te controleren bij het boeken van een vlucht met China Eastern Airlines.
Voor China Eastern Airlines gelden de volgende bagagevoorwaarden: – Economy Class passagiers mogen één stuk handbagage meenemen met een maximaal gewicht van 7 kg. – Business en First Class passagiers mogen twee stuks handbagage meenemen met een maximaal gewicht van 10 kg per stuk. – Voor ruimbagage gelden verschillende regels afhankelijk van de bestemming en de klasse waarin je vliegt. Het is aan te raden om voor vertrek de specifieke bagagevoorwaarden van China Eastern Airlines te controleren op hun website of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij.
China Eastern Airlines heeft een beoordeling van 3 sterren op Skytrax. Het wordt over het algemeen beschouwd als een gemiddelde luchtvaartmaatschappij met een redelijke service en comfort aan boord. Het is belangrijk op te merken dat beoordelingen kunnen variëren afhankelijk van de route en het type vliegtuig dat wordt gebruikt. Het is altijd goed om recente beoordelingen te raadplegen voordat u een beslissing neemt over het boeken van een vlucht met China Eastern Airlines.
China Eastern Airlines heeft de afgelopen jaren verschillende vernieuwingen en ontwikkelingen doorgevoerd om de klanttevredenheid te verbeteren en de vliegervaring te optimaliseren. Enkele recente ontwikkelingen zijn onder andere de introductie van nieuwe vliegtuigen met geavanceerde technologie, verbeterde service aan boord en op de grond, en de uitbreiding van hun netwerk met nieuwe bestemmingen. Daarnaast heeft China Eastern Airlines geïnvesteerd in digitale technologieën om het boekingsproces en de communicatie met passagiers te verbeteren. Als reisadviseur kan ik u meer informatie geven over de specifieke vernieuwingen en ontwikkelingen van China Eastern Airlines die relevant zijn voor uw reisplannen.