China Southern Airlines Tickets zoeken

Vlieg met China Southern Airlines en ontdek de prachtige bestemmingen die zij aanbieden. Geniet van comfortabele vluchten, uitstekende service en scherpe prijzen. Boek nu je vliegtickets en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring met China Southern Airlines.
China Southern Airlines

Vliegtickets van China Southern Airlines vergelijken


Het ontstaan van China Southern Airlines?

China Southern Airlines ontstond op 1 augustus 1988, beginnend als een staatsonderneming die deel uitmaakte van de staat-owned Civil Aviation Administration of China (CAAC). Het bedrijf begon met vluchten tussen Guangzhou, Wuhan en Changsha.

De luchtvaartmaatschappij groeide gestaag en streefde ernaar om uiteindelijk een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van het land te worden. In de jaren 90 veranderde de luchtvaartmaatschappij haar naam van China Yunnan Airlines naar China Southern Airlines, waarmee het diensten aana bood tussen Guangzhou en omliggende steden. In 1993 voegde de luchtvaartmaatschappij haar eerste buitenlandse vlucht toe; naar Vietnam.

China Southern Airlines heeft sindsdien een aantal ingrijpende veranderingen meegemaakt, waardoor het uitgroeide tot een van de grotere luchtvaartmaatschappijen in het land. De maatschappij onderging een reorganisatie in de 21ste eeuw en streeft er nu naarstreven om een top 5-luchtvaartmaatschappij ter wereld te worden. In mei 2004 voegde de luchtvaartmaatschappij een partnerschap toe met American Airlines, wat resulteerde in luchtvaartdiensten vanuit Guangzhou naar Noord-Amerikaanse bestemmingen.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van China Southern Airlines?

De belangrijkste vluchten van China Southern Airlines zijn kortetermijnvluchten tussen steden binnen China en internationale bestemmingen zoals Australië, Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Vietnam, Nieuw-Zeeland en Laos.

Daarnaast vliegt China Southern Airlines naar bestemmingen zoals Brunei, Hong Kong, Macau en Thailand. De maatschappij biedt ook vluchten aan naar steden in Afrika, Afrika en het Midden-Oosten.

Welke vluchtklassen heeft China Southern Airlines?

China Southern Airlines biedt drie soorten vluchtklassen aan op zijn internationale routes; business class, premium economy class en economy class.

Business class biedt zakenreizigers een breed scala aan luxe faciliteiten. De seats hebben verstelbare armleuningen en een stoel waarin je kan rusten, aangevuld met entertainmentopties zoals films, video’s, muziek en games.

Premium economy class biedt een comfortabele ervaring met extra beenruimte en stoelen die volledig plat kunnen. Gebruikers profiteren van een exclusief eethuisje en een persoonlijke bar.

Economy class biedt klanten een comfortabele ervaring. Passagiers profiteren van een apart menu, verlichtingsopties, entertainment-opties en na-leveringen.

Vanuit waar vliegt China Southern Airlines?

China Southern Airlines vliegt vanuit meerdere luchthavens in Azië, Afrika, Australië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. De hoofdluchthaven van China Southern Airlines is Guangzhou Baiyun International Airport in Guangdong, China. In Azië vliegt de luchtvaartmaatschappij vanuit luchthavens zoals Beijing Capital International Airport, Shanghai Pudong International Airport, Hong Kong International Airport, Brunei International Airport, Phnom Penh International Airport en Chiang Mai International Airport.

Waarom China Southern Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een wereldwijd gebruikte luchtvaartreiswebsite waarmee klanten vluchten over de hele wereld kunnen boeken. Met meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen, waaronder China Southern Airlines, helpt Vliegtickets.com consumenten bij het vinden van de beste flights, hotels en reisdeals.

De website biedt een aantal voordelen voor de klant, waaronder een eenvoudige online boekings- en betalingsinterface, aanbiedingen op luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuurdiensten, korting op last-minute vluchten, 24/7 klantenondersteuning, catalogusgebaseerde zoekopdrachten en luchtvaartmaatschappijvermeldingen.

Vliegtickets.com biedt ook luchtvaartmaatschappijkortingen op diverse bestemmingen zoals China Southern Airlines. Daarnaast biedt de website kortingen en aanbiedingen op vluchten naar bestemmingen in Azië, Afrika, Australië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika.

Vliegtickets.com is een perfecte plek om vliegtickets te boeken voor China Southern Airlines, waarmee reizigers hun droomreizen kunnen plannen. Dankzij het uitgebreide aanbod aan reisdiensten kunnen passagiers goedkope vliegtickets vinden naar hun favoriete bestemmingen.

Met behulp van Vliegtickets.com kunnen China Southern Airlines klanten dus de beste deals krijgen op hun vliegtickets met een eenvoudige boekingservaring.

Waarom vliegen met China Southern Airlines

Vliegen met China Southern Airlines betekent genieten van comfortabele vluchten en uitstekende service. Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen in Azië en de rest van de wereld, is het de perfecte keuze voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Ervaar de gastvrijheid van China Southern Airlines tijdens uw volgende reis.
01
Comfortabele vluchten naar Azië
02
Uitgebreid netwerk van bestemmingen
03
Uitstekende service aan boord

Veel gestelde vragen over China Southern Airlines

China Southern Airlines staat bekend om zijn concurrerende prijzen en aanbiedingen. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de bestemming, reisperiode en beschikbaarheid. Over het algemeen worden ze beschouwd als een budgetvriendelijke optie voor reizigers. Het is raadzaam om de website van de luchtvaartmaatschappij te raadplegen of contact op te nemen met een reisadviseur voor de meest actuele prijzen en aanbiedingen.
Als reisadviseur kan ik zeggen dat China Southern Airlines over het algemeen goede beoordelingen krijgt van passagiers. Ze staan bekend om hun uitgebreide netwerk van bestemmingen, comfortabele vliegtuigen en vriendelijk personeel. Sommige reizigers hebben echter geklaagd over vertragingen en communicatieproblemen, dus het is altijd goed om op de hoogte te blijven van de actuele recensies voordat je een vlucht boekt met China Southern Airlines. Over het algemeen zijn de ervaringen met deze luchtvaartmaatschappij positief.
Het overstappen op Guangzhou Baiyun International Airport bij China Southern Airlines verloopt over het algemeen soepel. Het is een groot en modern vliegveld met duidelijke bewegwijzering en behulpzaam personeel. Zorg ervoor dat je voldoende tijd tussen je vluchten hebt om eventuele vertragingen op te vangen. Over het algemeen is het een aangename en efficiënte overstapervaring.
Ja, China Southern Airlines biedt gratis extra’s aan passagiers met lange overstappen in Guangzhou, zoals gratis hotelaccommodatie, maaltijden, en soms zelfs gratis rondleidingen in de stad. Het is altijd aan te raden om van tevoren contact op te nemen met de airline om te informeren naar de specifieke voorwaarden en mogelijkheden voor een lange overstap.
China Southern Airlines maakt gebruik van verschillende vliegtuigmodellen, waaronder de Airbus A320, Airbus A330, Boeing 737, Boeing 777 en Boeing 787 Dreamliner. Deze vliegtuigen worden ingezet op verschillende routes over de hele wereld.