Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Corendon Airlines tickets zoeken

Corendon Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van Corendon Airlines

Corendon Airlines is een Turks-Nederlands luchtvaartbedrijf dat werd opgericht door twee Turkse ondernemers die in Nederland woonden. Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in Turkije.

De eerste operatie van Corendon Airlines vond plaats in 2004 op de vlucht van Antalya naar Enschede in Nederland. In 2006 bouwde het bedrijf haar vloot verder uit met een aantal vluchten.

Corendon Airlines heeft nu een grote vloot, met meer dan 40 vliegtuigen. Het bedrijf vliegt veel routes naar bestemmingen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Corendon Airlines heeft ook succesvolle charterservices gelanceerd.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Corendon Airlines?

Corendon Airlines heeft verschillende vluchten naar Europese steden zoals Parijs, Londen, Amsterdam, Berlijn, Rome, Barcelona en nog veel meer. Daarnaast vliegt het bedrijf ook naar internationale bestemmingen zoals Dubai, Abu Dhabi, Libanon, Azerbeidzjan, Iran, Jordanië en Ethiopië. Corendon Airlines vliegt ook naar veel steden in Turkije, zoals Istanbul, Ankara, Antalya en Izmir.

Welke vluchtklassen heeft Corendon Airlines?

Corendon Airlines biedt 4 vluchtklassen aan. Economy(Basic), Economy(Flex), Business en Premium. De Economy (Basic) klasse biedt interessante tarieven en biedt vergoedingen voor het wijzigen van het ticket. De Economy (Flex) klasse biedt meer flexibiliteit bij het wijzigen of annuleren van een ticket, maar kost meer. De Business klasse biedt meeste comfort, zoals gratis snacks en maaltijden, extra bagageetc. De Premium klasse biedt de meest luxe ervaring aan boord, inclusief verbeterde cateringdiensten, gratis drankjes en nog veel meer.

Vanuit waar vliegt Corendon Airlines?

Corendon Airlines vliegt vanuit een aantal luchthavens in Europa, waaronder Schiphol in Amsterdam, Düsseldorf International Airport in Düsseldorf, Istanbul Atatürk Airport in Istanbul en Antalya Airport in Antalya. Het bedrijf opereert ook vanuit een aantal regionale luchthavens in Turkije, zoals Sabiha Gökçen International Airport in Istanbul, Kayseri Erkilet International Airport in Kayseri en Adana Şakirpaşa International Airport in Adana.

Waarom Corendon Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Corendon Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com is een van de beste manieren om de Corendon Airlines-ervaring te beleven. U kunt eenvoudig een vlucht vinden naar een bestemming van uw keuze en deze boeken via de website. U heeft ook de mogelijkheid om verschillende soorten ticketsubdiensten te reserveren. Daarnaast kunt u met Vliegtickets.com ook profiteren van verschillende prijsvoordelen en promoties op Corendon Airlines-boekingen. Als u op zoek bent naar de beste Corendon Airlines-ervaring, dan is Vliegtickets.com de beste optie.

Corendon Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen