Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Corendon Dutch Airlines tickets zoeken

Corendon Dutch Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Corendon Dutch Airlines?

Corendon Dutch Airlines is een internationaal luchtvaartmaatschappij die is opgericht in 2006. Corendon Dutch Airlines is een dochtermaatschappij van Corendon Airlines dat actief is in Turkije. Hun eerste vlucht ging vanuit Eindhoven naar Antalya. Het bedrijf is opgericht met het streven om een betrouwbare, professionele en veilige luchtvaartmaatschappij te zijn. Corendon Dutch Airlines richt zich op het leveren van kwaliteitsvliegervaringen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Inmiddels bestaat hun vloot uit meer dan 30 verschillende vliegtuigen.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Corendon Dutch Airlines?

Inmiddels voert Corendon Dutch Airlines regelmatige vluchten uit naar verschillende steden in Turkije, Griekenland, Marokko en Tunesië. Afhankelijk van het seizoen voert Corendon Dutch Airlines ook regelmatig vluchten uit naar Italië, Bulgarije, Kroatië, Egypte, Oostenrijk, Spanje en Israël. Het aanbod aan bestemmingen is voortdurend aan verandering onderhevig en komt voort uit het streven om gepaste reacties te geven op de vraag in het luchtverkeer.

Welke vluchtklassen heeft Corendon Dutch Airlines?

Corendon Dutch Airlines biedt vliegpassagiers twee verschillende vluchtklassen aan om uit te kiezen. Deze zijn Economy-klasse en Business-klasse.

Economy-klasse:

  • Lichte maaltijden en snacks zijn inbegrepen
  • Een fles mineraalwater staat klaar bij de stoel
  • Een laptop/tablet bevindt zich onder de stoel
  • Check-in 30 minuten voor vertrek mogelijk
  • Bagage via extraatje te verzenden

Business Class

  • Maaltijden en dranken van restaurantkwaliteit
  • Hete handdoeken tijdens de vlucht
  • Leuke cadeaus voor kinderen
  • Geen limiet op excess-bagage
  • De hoogste prioriteit bij check-in en beveiliging

Vanuit waar vliegt Corendon Dutch Airlines?

Corendon Dutch Airlines voert vluchten uit vanuit Tanger, Algiers, Monastir, Roma, Madrid, Luxemburg, Lissabon, Tel Aviv, Istanbul, Parijs en Eindhoven. U kunt ook kiezen voor een chartervlucht, waarmee u naar bijna elke bestemming kunt vliegen.

Waarom Corendon Dutch Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com heeft een grote collectie aan Corendon Dutch Airlines-vluchten vanuit verschillende luchthavens wereldwijd. De lijst met lage-tariefvluchten is continu aan verandering onderhevig om letselvluchten en chartervluchten in te schakelen. U kunt bij Vliegtickets.com Corendon Dutch Airlines-vluchten boeken met de meest gunstige tarieven.

Vliegtickets.com is een multi-gecertificeerde website die snel en veilig tickets van Corendon Dutch Airlines aanbiedt. Daarnaast kunt u rekenen op eerlijke transparante kostenstructuur en krijgt u ongeëvenaarde service na het boeken sluiten van uw tickets. Bovendien kunt u ook gemakkelijk een eenvoudige verzekering afsluiten om veilig en stressvrij uw reis te beginnen. Al deze voordelen maken Vliegtickets.com de meest vertrouwde website om uw tickets van Corendon Dutch Airlines te boeken.

Corendon Dutch Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen