Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Croatia Airlines tickets zoeken

Croatia Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Croatia Airlines

Croatia Airlines is een nationale luchtvaartmaatschappij in Kroatië. Het is opgericht in 1989, en sindsdien een steeds populairder wordende internationale luchtvaartmaatschappij. Croatia Airlines is een lid van IATA (Internationalen Luchtvaartassociatie) en serveert meer dan 35 bestemmingen in meer dan 15 Europese landen.

Croatia Airlines is het resultaat van een samenwerking tussen de Kroatische overheid en de Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij Austri. Ze ontwikkelden een nieuwe maatschappij, met twee vluchtleidingen (een in Kroatië en een in Oostenrijk). Croatia Airlines werd opgericht in augustus 1989 als het resultaat van de fusie tussen Trad Air en Zagreb Airlines.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Croatia Airlines?

Croatia Airlines vliegt naar veel bestemmingen in Europa. De maatschappij heeft vluchten naar steden zoals Londen, Wenen, Parijs, Brussel, Warschau, Frankfurt, Wenen en Praag. Ook vliegt Croatia Airlines naar vele steden in Italië, Griekenland, Duitsland, Bulgarije, Roemenië, Slovenië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Frankrijk, Tsjechië, Hongarije en Turkije.

De belangrijkste vlucht van Croatia Airlines is de lijnvlucht naar Parijs, vanuit Ravno. Ook is het mogelijk om te vliegen naar Londen vanuit Dubrovnik, Madrid vanuit Zagreb, of Berlijn vanuit Split. Deze vluchten worden aangevuld met frequente chartervluchten naar populaire kustplaatsen in Kroatië.

Welke vluchtklassen heeft Croatia Airlines?

Croatia Airlines biedt zowel eerste als economy class aan. Passagiers in de eerste klasse hebben recht op een gratis upgrade van het bagageallowance, evenals extra comfortabel zitplaatsen met meer beenruimte en verzorging op het vliegtuig. De economy klasse biedt basiscomfort, met minder beenruimte en geen gratis upgrade van het bagageallowance.

Vanuit waar vliegt Croatia Airlines?

Croatia Airlines vliegt vanuit verschillende internationale luchthavens in Kroatië en de rest van Europa. De belangrijkste luchthavens die worden bediend door Croatia Airlines zijn luchthavens Zagreb, Dubrovnik en Rijeka. Daarnaast vliegt de luchtvaartmaatschappij ook op vele andere luchthavens in Kroatië, zoals Split, Osijek, Pula en Zadar. Croatia Airlines vliegt ook vanuit vele internationale steden zoals Londen, Parijs, Berlijn, Rome, Madrid en München.

Waarom Croatia Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt vele voordelen als het gaat om het boeken van een vlucht via Croatia Airlines. Voordat je je ticket reserveert, kun je al je opties vergelijken. Er zijn veel verschillende tarieven, dus er is altijd wel een optie die bij je budget past. Ook kun je via Vliegtickets.com de beschikbaarheid van Croatia Airlines-vluchten op elk gewenst moment controleren.

Daarnaast kan Vliegtickets.com je helpen bij het vergelijken van de tarieven van Croatia Airlines met andere luchtvaartmaatschappijen. Zo heb je de vrijheid om de beste optie te kiezen voor jouw vluchten. Ook kun je profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen, die alleen bij Vliegtickets.com beschikbaar zijn. Als je op zoek bent naar een goedkope Croatia Airlines-vlucht, dan is Vliegtickets.com dé website om op te zoeken.

Croatia Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen