Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Czech Airlines tickets zoeken

Czech Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Czech Airlines

Czech Airlines, ook bekend als České Aerolinie, is een Tsjechische luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Praag. Het bedrijf werd in 1923 opgericht als Československé Státní Aerolinie, ofwel Tsjechoslowaakse Staatsspoorwegmaatschappijen. In de late jaren 50 werd de maatschappij aangesloten bij de Internationale Luchtverkeersvereniging, wat een sprong voorwaarts betekende voor de ontwikkeling van het bedrijf. In de jaren 90 heeft de maatschappij een turbulente periode doorgemaakt, waarin er verschillende naamswijzingen hebben plaatsgevonden en er vele herstructureringen uitgevoerd zijn. In 2004 werd de naam gewijzigd en daaruit is Czech Airlines gegroeid tot de maatschappij die het vandaag de dag is. Czech Airlines is aangesloten bij de internationale luchtverkeersvereniging Star Alliance.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Czech Airlines?

Czech Airlines biedt vluchten aan naar tal van steden over de hele wereld. Het biedt ook lijndiensten aan naar en van vele Europese bestemmingen, waaronder Rome, Amsterdam, Brussel, Parijs, Wenen, Boedapest en Londen. Steunvluchten worden aangeboden aan sommige destinations and the United States, Canada and Mexico, evenals oosteuropese bestemmingen. Ook worden er meerdere verbindingen aangeboden naar Afrika, Azië en het Midden-Oosten.

Welke vluchtklassen heeft Czech Airlines?

Czech Airlines biedt drie klassen aan: Business, Economy en Economy Plus. Directe vluchten bieden een nog dertig inches shown kleiner beenruimte aan, terwijl Economy Plus een vereist minimum van zevenennurfste beenruimte heeft. Business Class biedt een comfortabele reiservaring met flexibele stoelen en aanvullende diensten zoals maaltijden, dranken, voorrang bij de bagage afhandeling en films en muziek.

Vanuit waar vliegt Czech Airlines?

Czech Airlines biedt vluchten aan vanuit veel locaties over de hele wereld. Het bedrijf biedt meer dan honderdvijftig bestemmingen aan, die variëren van Azië tot Afrika en van Europa tot Noord-Amerika. The Tsjechische luchtvaartmaatschappij biedt vluchten aan vanuit de internationale luchthaven van Praag, maar biedt ook vluchten vanaf andere bestemmingen aan, waaronder Bratislava, Ostrava, Brno, Karlovy Vary, Liberec, Ústí nad Labem en Siofok.

Waarom Czech Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Czech Airlines heeft een goede reputatie als het gaat om klantenservice en comfortabele reizen. Met de boekingdienst van Vliegtickets.com krijg je toegang tot de beste vluchtservice en betaalbare tarieven. Bij Vliegtickets.com zijn zowel luchtvaartmaatschappijen met zoeken naar vluchten met Czech airlines als algemene zoekopdrachten mogelijk. Je kunt ook boeken bij een aantal van de meest populaire luchtvaartmaatschappijen, wat de zoekervaring vergemakkelijkt. Bovendien krijgt u toegang tot een rijk assortiment aan tarieven, aanbiedingen en specifieke deals die geschikt zijn voor uw reisplan.

Czech Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen