Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Delta Air Lines tickets zoeken

Delta Air Lines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Delta Air Lines

Het Amerikaanse luchtvaartbedrijf Delta Air Lines is het op twee na grootste luchtvaartbedrijf ter wereld. Het bedrijf is in 1928 opgericht door een groep van piloten uit Macon in de Amerikaanse staat Georgia. De naam Delta Air Lines komt van de nabijgelegen rivier Delta. Vanaf het ontstaan is het bedrijf sterk gegroeid. Naast vluchten binnen de VS, biedt het vandaag de dag ook internationale vluchten aan naar Canada, het Caraïbisch gebied, Mexico, Zuid-Amerika en Europa.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Delta Air Lines?

Delta Air Lines biedt vluchten aan naar meer dan 333 bestemmingen vanuit hun thuisbasis in Atlanta, Georgia. Naar Noord-Amerika vliegt het bedrijf naar bestemmingen zoals: Canada, Mexico, Aruba, Bahamas, Puerto Rico, Virgin Islands en Jamaica. In Europa vliegt het naar veel landen zoals Spanje, Denemarken, Noorwegen, Groot-Brittannië, Ierland, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, België, Zwitserland en Oostenrijk. Verder biedt het bedrijf ook vluchten aan naar verdere toppers als Australië, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Zuid-Afrika, India en het Midden-Oosten.

Welke vluchtklassen heeft Delta Air Lines?

Het populaire Delta Air Lines biedt vier verschillende vluchtklassen aan: Economy, Comfort+, Main Cabin en Delta One. Economy biedt de meest basisvluchtservices aan tegen de laagste prijs, zoals basisverzekering, zitplaatsen met beperkte ruimte voor de benen, tussendoortjes en een algemene klantenservice. Comfort+ biedt bijna dezelfde service als Economy, maar heeft wat meer ruimte voor de benen, extra inch aan beenruimte, prioritair inchecken en een gratis drankje. Main Cabin biedt dezelfde service als Comfort+, maar heeft ook gratis tussendoortjes en een versnelde incheck van bagage. Delta One biedt de meest luxueuze service van Delta, waaronder een ruimere zitplaats, gratis maaltijden, selectieve drankjes, snackbasket en voorrangige klantenservice.

Vanuit waar vliegt Delta Air Lines?

Delta Air Lines heeft zijn basiskantoor in Atlanta, Georgia, maar vliegt ook van verschillende andere luchthavens in de VS, zoals Dallas/Fort Worth International Airport, Los Angeles International Airport, Minneapolis/St. Paul International Airport en vele andere. Daarnaast zijn er ook internationale luchthavens zoals de Schiphol in Nederland, de Heathrow in Groot-Brittannië en de Kansai International Airport in Japan.

Waarom Delta Air Lines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een online boekingssite waar je gemakkelijk en veilig je vliegtickets van Delta Air Lines kunt boeken. De website biedt een breed scala aan vliegtickets aan voor veel landen, waaronder Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Italië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Canada en vele andere. Naast deze luchtvaartmaatschappijen biedt Vliegtickets.com ook vluchten van Delta Air Lines aan, waaronder speciale promoties en prijskortingen. Bovendien heeft de website een personaliserend boekingsysteem waarmee je in een mum van tijd je perfecte vlucht kunt vinden!

Delta Air Lines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen