EasyJet Switzerland Tickets zoeken

EasyJet Switzerland biedt betaalbare vliegtickets naar diverse bestemmingen in Europa. Met hun uitgebreide netwerk en moderne vloot zorgen ze voor een comfortabele en stressvrije reiservaring. Boek nu en geniet van een zorgeloze vlucht met EasyJet Switzerland.
EasyJet Switzerland

Vliegtickets van EasyJet Switzerland vergelijken


Het ontstaan van Easyjet Switzerland

Easyjet Switzerland is een luchtvaartmaatschappij van de Easy Group dat opgericht werd in 1995. Easyjet behoort tot de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa met een vloot van meer dan 200 toestellen die allemaal geassocieerd zijn met de Easy Group. Easyjet Switzerland vliegt naar 74 bestemmingen in 18 Europese landen en wordt geleid vanuit haar hoofdkantoor in Baar, Zwitserland. Geschiedenis van Easyjet Switzerland begint in 2005. Easyjet gelanceerde het begin van haar operationele voetafdruk in Zwitserland en begon de aanstelling van personeel voor de directie Zwitserland.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van EasyJet Switzerland?

Easyjet Switzerland biedt routes naar diverse Europese bestemmingen, waaronder:

  • Frankrijk: Parijs, Marseille, Lyon, Nantes, Bordeaux, Toulouse
  • Spanje: Ibiza, Alicante, Palma de Mallorca, Malaga, Madrid
  • Duitsland: Düsseldorf, Frankfurt, Munchen, Köln, Hamburg, Stuttgart
  • Verenigd Koninkrijk: Londen, Liverpool, Birmingham, Cardiff, Glasgow, Belfast
  • Italië: Rome, Napels, Milaan, Venetië, Genoa, Turin

Welke vluchtklassen heeft EasyJet Switzerland?

EasyJet Switzerland vliegt met 3 klasses: Economy, Business en First.

  • Economy Class: Deze klasse betreft de goedkoopste vluchtklasse waar gasten alleen de basisdienst ontvangen en geen meerwaarde. Economy class is geschikt voor vliegvakanties met korte vluchttijden en geen stopovers.
  • Business Class: Deze klasse staat bekend om het luxe reizen en de extra services, zoals Premier Check-in, aangename boordomgeving, geweldige courtages voor op connecting flights en 24/7 klantenondersteuning.
  • First Class: De hoogste klasse met extra luxueuze services waar gasten in een eersteklas cabine worden getrakteerd op luxe zitplaatsen, een gesloten premièrecabine en een verfijnde cateringservice.

Vanuit waar vliegt EasyJet Switzerland?

EasyJet Switzerland vliegt naar haar bestemmingen vanuit haar 2 thuisbasissen die in Basel en Genève liggen. De thuisbasis van Basel heeft als grootste aaneengesloten netwerk 12 bestemmingen in 9 Europese landen, terwijl Genève meer dan 33 bestemmingen in 16 landen bedient. Alle vluchten vertrekken vanuit Basel Airport en Surse-Chene-Yverdon Les Bains Airport in Genève.

Waarom EasyJet Switzerland vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Het boeken van vliegtickets met EasyJet Switzerland via Vliegtickets.com biedt een handige manier om de beste deals te krijgen op vliegtickets en genieten van een stressvrije reis. Dankzij onze eenvoudige zoekfuncties kunnen klanten vliegtickets boeken voor een bepaalde datum of tijd, hun vliegticket upgraden voor meer reisgemak en hun ticket betalen met meer dan 70 betaalmethoden in een verscheidenheid aan valuta’s. Naast de boekingen, kunnen gasten profijt hebben van onze klantenservice die 24/7 beschikbaar is en klanten helpt met hun vragen. Het boeken van uw vluchten met EasyJet Switzerland via Vliegtickets.com geeft klanten de mogelijkheid om te genieten van een aangename vlucht en onvergetelijke reiservaring.

Waarom vliegen met EasyJet Switzerland

EasyJet Switzerland biedt betaalbare vluchten naar diverse bestemmingen in Europa. Met hun moderne vloot en uitstekende service is vliegen met EasyJet Switzerland een comfortabele en stressvrije ervaring. Boek nu en geniet van een zorgeloze reis naar jouw favoriete bestemming.
01
Betaalbare vluchten naar vele bestemmingen
02
Comfortabele vluchten met vriendelijk personeel
03
Flexibele boekingsmogelijkheden voor reizigers

Veel gestelde vragen over EasyJet Switzerland

Om uw boeking bij EasyJet Switzerland te wijzigen, kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van EasyJet. Zij kunnen u helpen met het wijzigen van uw boeking, zoals het veranderen van uw vluchtdatum of -tijd, het toevoegen van extra bagage of het wijzigen van uw stoelkeuze. U kunt ook online inloggen op de website van EasyJet en in uw account kijken of er opties zijn om uw boeking te wijzigen. Het is altijd aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen met EasyJet om eventuele wijzigingen door te geven, zodat zij u zo goed mogelijk kunnen helpen.
EasyJet Switzerland hanteert een annuleringsbeleid waarbij de kosten van annulering afhangen van het type ticket dat is geboekt. Over het algemeen geldt dat hoe dichter bij de vertrekdatum je annuleert, hoe hoger de annuleringskosten zullen zijn. Het is daarom aan te raden om de specifieke voorwaarden van jouw ticket te controleren voordat je besluit te annuleren. Daarnaast biedt EasyJet vaak de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je bij onvoorziene omstandigheden gedekt bent.
Bij EasyJet Switzerland mag je één stuk handbagage meenemen met een maximale afmeting van 56x45x25 cm. Daarnaast kun je ook tegen betaling ruimbagage bijboeken. Het aantal stuks en het gewicht dat je mag meenemen hangt af van het type ticket dat je hebt geboekt. Het is daarom aan te raden om de specifieke bagagevoorwaarden van EasyJet Switzerland te raadplegen voor meer informatie.
Om uw instapkaart online te downloaden bij EasyJet Switzerland, kunt u het beste naar de website van EasyJet gaan en inloggen op uw account. Van daaruit kunt u uw boeking opzoeken en de optie vinden om uw instapkaart te downloaden en af te drukken of op te slaan op uw mobiele apparaat. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van EasyJet Switzerland.
U kunt speciale assistentie aanvragen bij EasyJet Switzerland door contact op te nemen met hun speciale assistentieteam. Dit team kan u helpen met alle hulp die u nodig heeft tijdens uw reis, zoals bijvoorbeeld hulp bij het in- en uitstappen, assistentie bij de bagage en andere speciale behoeften die u heeft. U kunt dit het beste regelen tijdens het boeken van uw vlucht of u kunt contact opnemen met EasyJet Switzerland via telefoon of e-mail om uw speciale assistentie aan te vragen.