Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

EasyJet Switzerland tickets zoeken

EasyJet Switzerland tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Easyjet Switzerland

Easyjet Switzerland is een luchtvaartmaatschappij van de Easy Group dat opgericht werd in 1995. Easyjet behoort tot de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa met een vloot van meer dan 200 toestellen die allemaal geassocieerd zijn met de Easy Group. Easyjet Switzerland vliegt naar 74 bestemmingen in 18 Europese landen en wordt geleid vanuit haar hoofdkantoor in Baar, Zwitserland. Geschiedenis van Easyjet Switzerland begint in 2005. Easyjet gelanceerde het begin van haar operationele voetafdruk in Zwitserland en begon de aanstelling van personeel voor de directie Zwitserland.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van EasyJet Switzerland?

Easyjet Switzerland biedt routes naar diverse Europese bestemmingen, waaronder:

Welke vluchtklassen heeft EasyJet Switzerland?

EasyJet Switzerland vliegt met 3 klasses: Economy, Business en First.

  • Economy Class: Deze klasse betreft de goedkoopste vluchtklasse waar gasten alleen de basisdienst ontvangen en geen meerwaarde. Economy class is geschikt voor vliegvakanties met korte vluchttijden en geen stopovers.
  • Business Class: Deze klasse staat bekend om het luxe reizen en de extra services, zoals Premier Check-in, aangename boordomgeving, geweldige courtages voor op connecting flights en 24/7 klantenondersteuning.
  • First Class: De hoogste klasse met extra luxueuze services waar gasten in een eersteklas cabine worden getrakteerd op luxe zitplaatsen, een gesloten premièrecabine en een verfijnde cateringservice.

Vanuit waar vliegt EasyJet Switzerland?

EasyJet Switzerland vliegt naar haar bestemmingen vanuit haar 2 thuisbasissen die in Basel en Genève liggen. De thuisbasis van Basel heeft als grootste aaneengesloten netwerk 12 bestemmingen in 9 Europese landen, terwijl Genève meer dan 33 bestemmingen in 16 landen bedient. Alle vluchten vertrekken vanuit Basel Airport en Surse-Chene-Yverdon Les Bains Airport in Genève.

Waarom EasyJet Switzerland vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Het boeken van vliegtickets met EasyJet Switzerland via Vliegtickets.com biedt een handige manier om de beste deals te krijgen op vliegtickets en genieten van een stressvrije reis. Dankzij onze eenvoudige zoekfuncties kunnen klanten vliegtickets boeken voor een bepaalde datum of tijd, hun vliegticket upgraden voor meer reisgemak en hun ticket betalen met meer dan 70 betaalmethoden in een verscheidenheid aan valuta’s. Naast de boekingen, kunnen gasten profijt hebben van onze klantenservice die 24/7 beschikbaar is en klanten helpt met hun vragen. Het boeken van uw vluchten met EasyJet Switzerland via Vliegtickets.com geeft klanten de mogelijkheid om te genieten van een aangename vlucht en onvergetelijke reiservaring.

EasyJet Switzerland
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen