easyJet Tickets zoeken

easyJet biedt betaalbare vliegtickets naar diverse bestemmingen in Europa en daarbuiten. Met hun ruime keuze aan vluchten en flexibele opties, is easyJet een populaire keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vliegtickets van easyJet vergelijken


Het ontstaan van easyJet

EasyJet is in 1995 opgericht door Stelios Haji-Ioannou. Het doel was om goedkope vluchten aan te bieden aan klanten tussen steden in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf werd opgericht met slechts twee vluchten vanuit Londen naar Glasgow en Edinburgh met twee Boeing 737 vliegtuigen.

In de volgende jaren groeide easyJet snel. Na maar één jaar had het bedrijf twintig vliegtuigen in de lucht naar meer dan twintig bestemmingen. Tegen de tijd dat het nieuwe eeuw binnenkwam, vloog easyJet naar meer dan honderd bestemmingen en positieerde het bedrijf zich als een belangrijke low-cost luchtvaartmaatschappij.

EasyJet heeft ook tal van overnames gedaan door de jaren heen, waaronder de overname van het Zwitserse bedrijf FlyBaboo in 2008 en degene van CityJet in 2018. Deze overnames hebben easyJet in staat gesteld zijn vluchtenetwerk te vergroten en meer bestemmingen over de hele wereld mogelijk te maken.

Een andere belangrijke verandering voor easyJet was de toevoeging van andere diensten aan het bedrijf. Met het bedrijf kunnen klanten nu hotels, autoverhuur, verzekeringen en zelfs seizoenskaarten voor ski-gebieden boeken.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van easyJet?

EasyJet heeft meer dan honderd bestemmingen. Hieronder een lijst met de belangrijkste:

  • Verenigd Koninkrijk – Schotland, Noord-Ierland, Engeland, Wales
  • Frankrijk – Parijs, Marseille, Lille
  • Duitsland -Berlijn, Hamburg, Düsseldorf
  • Italië – Rome, Venetië, Milaan
  • Spanje – Madrid, Barcelona, Malaga
  • Zwitserland – Zürich, Genève, Basel
  • Nederland – Amsterdam

EasyJet heeft ook vluchten naar Schiphol. Klanten kunnen ook naar andere bestemmingen zoals Portugal, Griekenland en vele andere Europese landen vliegen.

Welke vluchtklassen heeft easyJet?

EasyJet biedt twee verschillende vluchtklassen aan: standaard en Plus-klasse.

Standaard-klasse: passagiers in de standaardklasse krijgen een ergonomische stoel, toegang tot entertainmentsystemen en kunnen ook kleinere artikelen aankopen tijdens de vlucht. Er is ook toegang tot Wi-Fi voor mobiele apparaten.

Plus-klasse: passagiers in de Plus-klasse krijgen meer ruimte en comfort in hun stoelen, accessoires voor hun tussenlandingen, zoals gereedschap voor thuiskomst en toegang tot exclusieve terminalvoorzieningen, zoals de Fast Track-verwerking van douane en immigratie.

Vanuit waar vliegt easyJet?

EasyJet heeft een internationaal netwerk van luchthavens waar het vliegt. Dit omvat vele luchthavens in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland en Zwitserland.

EasyJet begon in 1995 vanuit Londen en is uitgegroeid tot een grote vliegtuigmaatschappij, nu vliegt het ook vanuit andere luchthavens. In Nederland vliegt easyJet vanuit Amsterdam Schiphol.

Waarom easyJet vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com maakt het makkelijker en eenvoudiger om vluchten met easyJet te vergelijken, boeken en zelfs annuleren. Het is hier eenvoudig om de beste vluchten te zoeken, de goedkoopste tarieven te boeken en op elk moment goedkope vluchten te vinden.

Vliegtickets.com is een betrouwbaar platform voor vliegtickets met easyJet. Met het bedrijf kunnen klanten hun vliegtickets eenvoudig zoeken, boeken en annuleren. Passagiers kunnen ook hotels en autoverhuur bijboeken, waardoor het nog gemakkelijker wordt om alles te boeken op een enkel platform.

EasyJet is ook aangesloten bij Vliegtickets.com, waardoor deze functies voor alle klanten toegankelijk zijn. Op deze manier kunnen klanten profiteren van voordelige prijzen voor minder geld.

Waarom vliegen met easyJet

easyJet biedt betaalbare vluchten naar bestemmingen in heel Europa. Met hun uitgebreide netwerk van routes en moderne vloot van vliegtuigen, is easyJet een populaire keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele en betaalbare vliegervaring.
01
Betaalbare vluchten naar populaire bestemmingen
02
Ruime keuze aan vluchttijden en routes
03
Uitstekende klantenservice aan boord

Veel gestelde vragen over easyJet

Je kunt de actuele reisinformatie van easyJet vinden op hun officiële website of via hun mobiele app. Daarnaast kun je ook contact opnemen met hun klantenservice voor meer informatie.
easyJet staat toe dat passagiers één stuk handbagage mee mogen nemen aan boord, met afmetingen van maximaal 56x45x25cm. Daarnaast kunnen passagiers tegen betaling extra bagage bijboeken, zoals ruimbagage of extra handbagage. Het is belangrijk om de specifieke bagagevoorwaarden van easyJet te raadplegen voordat je gaat reizen.
Om een vlucht met easyJet te annuleren, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van easyJet. Zij zullen je helpen bij het annuleren van je vlucht en kunnen je informeren over eventuele kosten of restitutiemogelijkheden. Het is ook mogelijk om online via de website van easyJet je vlucht te annuleren, maar het kan handig zijn om eerst contact op te nemen met de klantenservice voor meer informatie.
Je kunt je instapkaart voor easyJet vluchten downloaden via de easyJet mobiele app of via de easyJet website. Nadat je online hebt ingecheckt, kun je de instapkaart downloaden en printen of opslaan op je mobiele apparaat. Je kunt ook bij de luchthaven zelf inchecken en daar je instapkaart ontvangen.
Ja, easyJet biedt speciale assistentie aan voor passagiers met beperkte mobiliteit, medische behoeften, of andere speciale vereisten. Het is belangrijk om dit voorafgaand aan de reis aan te vragen, zodat de luchtvaartmaatschappij hier rekening mee kan houden en de nodige voorzieningen kan treffen. Je kunt contact opnemen met easyJet om de specifieke assistentie die je nodig hebt te bespreken en te regelen.