Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

easyJet tickets zoeken

easyJet tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van easyJet

EasyJet is in 1995 opgericht door Stelios Haji-Ioannou. Het doel was om goedkope vluchten aan te bieden aan klanten tussen steden in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf werd opgericht met slechts twee vluchten vanuit Londen naar Glasgow en Edinburgh met twee Boeing 737 vliegtuigen.

In de volgende jaren groeide easyJet snel. Na maar één jaar had het bedrijf twintig vliegtuigen in de lucht naar meer dan twintig bestemmingen. Tegen de tijd dat het nieuwe eeuw binnenkwam, vloog easyJet naar meer dan honderd bestemmingen en positieerde het bedrijf zich als een belangrijke low-cost luchtvaartmaatschappij.

EasyJet heeft ook tal van overnames gedaan door de jaren heen, waaronder de overname van het Zwitserse bedrijf FlyBaboo in 2008 en degene van CityJet in 2018. Deze overnames hebben easyJet in staat gesteld zijn vluchtenetwerk te vergroten en meer bestemmingen over de hele wereld mogelijk te maken.

Een andere belangrijke verandering voor easyJet was de toevoeging van andere diensten aan het bedrijf. Met het bedrijf kunnen klanten nu hotels, autoverhuur, verzekeringen en zelfs seizoenskaarten voor ski-gebieden boeken.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van easyJet?

EasyJet heeft meer dan honderd bestemmingen. Hieronder een lijst met de belangrijkste:

EasyJet heeft ook vluchten naar Schiphol. Klanten kunnen ook naar andere bestemmingen zoals Portugal, Griekenland en vele andere Europese landen vliegen.

Welke vluchtklassen heeft easyJet?

EasyJet biedt twee verschillende vluchtklassen aan: standaard en Plus-klasse.

Standaard-klasse: passagiers in de standaardklasse krijgen een ergonomische stoel, toegang tot entertainmentsystemen en kunnen ook kleinere artikelen aankopen tijdens de vlucht. Er is ook toegang tot Wi-Fi voor mobiele apparaten.

Plus-klasse: passagiers in de Plus-klasse krijgen meer ruimte en comfort in hun stoelen, accessoires voor hun tussenlandingen, zoals gereedschap voor thuiskomst en toegang tot exclusieve terminalvoorzieningen, zoals de Fast Track-verwerking van douane en immigratie.

Vanuit waar vliegt easyJet?

EasyJet heeft een internationaal netwerk van luchthavens waar het vliegt. Dit omvat vele luchthavens in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland en Zwitserland.

EasyJet begon in 1995 vanuit Londen en is uitgegroeid tot een grote vliegtuigmaatschappij, nu vliegt het ook vanuit andere luchthavens. In Nederland vliegt easyJet vanuit Amsterdam Schiphol.

Waarom easyJet vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com maakt het makkelijker en eenvoudiger om vluchten met easyJet te vergelijken, boeken en zelfs annuleren. Het is hier eenvoudig om de beste vluchten te zoeken, de goedkoopste tarieven te boeken en op elk moment goedkope vluchten te vinden.

Vliegtickets.com is een betrouwbaar platform voor vliegtickets met easyJet. Met het bedrijf kunnen klanten hun vliegtickets eenvoudig zoeken, boeken en annuleren. Passagiers kunnen ook hotels en autoverhuur bijboeken, waardoor het nog gemakkelijker wordt om alles te boeken op een enkel platform.

EasyJet is ook aangesloten bij Vliegtickets.com, waardoor deze functies voor alle klanten toegankelijk zijn. Op deze manier kunnen klanten profiteren van voordelige prijzen voor minder geld.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen