Egyptair Tickets zoeken

Vlieg met Egyptair en ontdek de prachtige bestemmingen die zij aanbieden. Geniet van comfortabele vluchten en uitstekende service aan boord. Boek nu je vliegtickets en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring met Egyptair.

Vliegtickets van Egyptair vergelijken

Het ontstaan van Egyptair

Egyptair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Egypte met het vlaggenlogo dat vergelijkbaar is met dat van het land zelf. Het werd opgericht in 1932 als Farouk Airwork Company, genoemd naar de laatste regerende farao van Egypte, koning Faruk I. In 1953, aan het einde van de regering van koning Faruk, werd de compagnie officieel Egyptair.

Eerste vluchten

De eerste vlucht werd in 1933 uitgevoerd met een Vickers Vedette vliegtuig tussen Heliopolis en Asmara in Ethiopië. Hierna werd het vliegtuigroute gemarkeerd meer netwerk uitgebreid naar de meeste van de Mid-Oosten regio’s. Wegens de oorlogen in de jaren 40’s, de luchtvaartmaatschappij opende de route naar Cairo International Airport in de jaren 1950.

Groei en ontwikkeling

Door middel van diverse investeringen vanuit het buitenland, heeft Egyptair zich steeds verder ontwikkeld tot een moderne luchtvaartmaatschappij. Egyptair neemt deel aan de luchtvaartalliantie ‘Star Alliance’ die de veiligheid en betrouwbaarheid garandeert die Egyptair biedt. Om de passagiers meer luxe en comfort te bieden, maakte Egyptair een upgrade met een moderne vloot die bestaat uit meer dan 100 nieuwe Airbus- en Boeing- vliegtuigen.

Belangrijkste vluchten van Egyptair

Egyptair heeft valt meer dan 75 binnenlandse en internationale bestemmingen. De belangrijkste bestemmingen van Egyptair zijn Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en de Verenigde Staten. Egyptair is een van de vele luchtvaartmaatschappijen die de internationale route van Cairo International Airport naar verschillende steden serveert, zoals Londen, Parijs, Frankfurt, Rome, Istanbul, Amman, Dubai, Riyadh, Jeddah, Abha en Manama.

Vluchtklassen van Egyptair

Egyptair biedt een verscheidenheid aan vluchtklassenservices. Het heeft First Class, Commerciële Business Class en Economy Class. Er zijn ook speciale commerciële vluchtklassen die Royal klasse en government-klasse genoemd worden. Met deze classe krijgen de passagiers extra luxe en comfort, waaronder extra ruimte, beter eten, films en persoonlijke televisieuitzendingen. Het heeft ook speciale kortingen beschikbaar voor mensen die vliegen met Egyptair.

Vanuit waar vliegt Egyptair?

Egyptair vliegt vanuit verschillende luchthavens in Egypte, waaronder Cairo International Airport, Alexandria International Airport, Hurghada International Airport en Marsa Alam International Airport, enz. Het heeft ook een aantal binnenlandse bestemmingen in Egypte, zoals Luxor International Airport, Sharm el Sheikh International Airport en Aswan International Airport, enz.

Waarom Egyptair vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt reizigers een veilige en betrouwbare manier om vliegtickets te boeken met Egyptair. Het biedt fans ook de beste deals en tarieven die er op de markt zijn, waardoor de kosten van de vliegticket worden verlaagd.

Met Vliegtickets.com kunnen passagiers ook inzicht krijgen in de verschillende klassen en betaalwijzen die worden aangeboden door Egyptair. Het helpt de klanten ook bij het plannen van hun vakantie, door verschillende offers voor lucht- en hotel boekingen te bieden. Passagiers kunnen bovendien aangesloten worden op reisplanners die informatie geven over het weer in verschillende bestemmingen, handige tips voor sightseeing, maaltijdsuggesties en andere lokale bezienswaardigheden.

Waarom vliegen met Egyptair

Vliegen met Egyptair betekent genieten van uitstekende service en comfortabele vluchten naar diverse bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika en Europa. Met vriendelijk personeel en heerlijke maaltijden aan boord, wordt jouw reis een onvergetelijke ervaring.
01
Comfortabele stoelen en ruime beenruimte
02
Uitgebreide keuze aan entertainment opties
03
Gastvrije service en heerlijke maaltijden aan boord

Veel gestelde vragen over Egyptair

Egyptair biedt drie klassen aan: Economy Class, Business Class en First Class. – Economy Class: Dit is de standaard klasse met basisdiensten zoals een stoel, maaltijden en entertainment aan boord. De prijzen zijn over het algemeen het meest betaalbaar. – Business Class: In deze klasse krijgen passagiers extra comfort en services, zoals ruimere stoelen, betere maaltijden en meer entertainmentopties. De prijzen liggen hoger dan in de Economy Class. – First Class: Dit is de meest luxe klasse met de beste service, zoals een privé-suites, gourmetmaaltijden en premium entertainment. De prijzen zijn het hoogst van alle klassen. Het verschil in diensten en prijzen tussen de klassen hangt af van de luchtvaartmaatschappij en de specifieke vlucht. Het is aan te raden om de website van Egyptair te raadplegen voor specifieke informatie over de klassen en prijzen voor een bepaalde route.
Als reisadviseur kan ik zeggen dat de punctualiteit van Egyptair-vluchten over het algemeen als goed wordt beoordeeld. Net als bij alle luchtvaartmaatschappijen kunnen er echter altijd vertragingen optreden als gevolg van verschillende factoren, zoals weersomstandigheden, technische problemen of luchthavenverkeer. Het is altijd aan te raden om op de hoogte te blijven van eventuele vluchtupdates en om ruim op tijd op de luchthaven aanwezig te zijn voor je vlucht.
Bij Egyptair is het bagagebeleid afhankelijk van de klasse waarin je reist. In de Economy Class is meestal één stuk ruimbagage van maximaal 23 kg toegestaan, terwijl in de Business Class vaak twee stukken ruimbagage van maximaal 32 kg per stuk zijn toegestaan. Daarnaast mag je meestal ook één stuk handbagage meenemen van maximaal 8 kg. Het is altijd aan te raden om de specifieke bagageregels van Egyptair te controleren op hun website of bij het boeken van je vlucht.
Als reisadviseur kan ik je vertellen dat Egyptair over het algemeen een goede reputatie heeft wat betreft de in-flight service en de kwaliteit van voedsel en dranken. Passagiers hebben vaak positieve feedback gegeven over de vriendelijkheid van het personeel, het comfort aan boord en de smaak van de maaltijden. Het is altijd aan te raden om vooraf je specifieke dieetwensen door te geven aan de luchtvaartmaatschappij, zodat zij hier rekening mee kunnen houden tijdens de vlucht. Over het algemeen kun je een goede ervaring verwachten met de in-flight service en de maaltijden bij Egyptair.
Egyptair biedt vluchten naar meer dan 75 bestemmingen wereldwijd, waaronder steden in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De frequentie van de vluchten varieert afhankelijk van de bestemming, maar populaire bestemmingen zoals Caïro, Dubai en Istanbul worden meerdere keren per week bediend. Het is raadzaam om de officiële website van Egyptair te raadplegen voor specifieke informatie over vluchtschema’s en frequenties naar specifieke bestemmingen.