Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Egyptair tickets zoeken

Egyptair tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van Egyptair

Egyptair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Egypte met het vlaggenlogo dat vergelijkbaar is met dat van het land zelf. Het werd opgericht in 1932 als Farouk Airwork Company, genoemd naar de laatste regerende farao van Egypte, koning Faruk I. In 1953, aan het einde van de regering van koning Faruk, werd de compagnie officieel Egyptair.

Eerste vluchten

De eerste vlucht werd in 1933 uitgevoerd met een Vickers Vedette vliegtuig tussen Heliopolis en Asmara in Ethiopië. Hierna werd het vliegtuigroute gemarkeerd meer netwerk uitgebreid naar de meeste van de Mid-Oosten regio’s. Wegens de oorlogen in de jaren 40’s, de luchtvaartmaatschappij opende de route naar Cairo International Airport in de jaren 1950.

Groei en ontwikkeling

Door middel van diverse investeringen vanuit het buitenland, heeft Egyptair zich steeds verder ontwikkeld tot een moderne luchtvaartmaatschappij. Egyptair neemt deel aan de luchtvaartalliantie ‘Star Alliance’ die de veiligheid en betrouwbaarheid garandeert die Egyptair biedt. Om de passagiers meer luxe en comfort te bieden, maakte Egyptair een upgrade met een moderne vloot die bestaat uit meer dan 100 nieuwe Airbus- en Boeing- vliegtuigen.

Belangrijkste vluchten van Egyptair

Egyptair heeft valt meer dan 75 binnenlandse en internationale bestemmingen. De belangrijkste bestemmingen van Egyptair zijn Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en de Verenigde Staten. Egyptair is een van de vele luchtvaartmaatschappijen die de internationale route van Cairo International Airport naar verschillende steden serveert, zoals Londen, Parijs, Frankfurt, Rome, Istanbul, Amman, Dubai, Riyadh, Jeddah, Abha en Manama.

Vluchtklassen van Egyptair

Egyptair biedt een verscheidenheid aan vluchtklassenservices. Het heeft First Class, Commerciële Business Class en Economy Class. Er zijn ook speciale commerciële vluchtklassen die Royal klasse en government-klasse genoemd worden. Met deze classe krijgen de passagiers extra luxe en comfort, waaronder extra ruimte, beter eten, films en persoonlijke televisieuitzendingen. Het heeft ook speciale kortingen beschikbaar voor mensen die vliegen met Egyptair.

Vanuit waar vliegt Egyptair?

Egyptair vliegt vanuit verschillende luchthavens in Egypte, waaronder Cairo International Airport, Alexandria International Airport, Hurghada International Airport en Marsa Alam International Airport, enz. Het heeft ook een aantal binnenlandse bestemmingen in Egypte, zoals Luxor International Airport, Sharm el Sheikh International Airport en Aswan International Airport, enz.

Waarom Egyptair vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt reizigers een veilige en betrouwbare manier om vliegtickets te boeken met Egyptair. Het biedt fans ook de beste deals en tarieven die er op de markt zijn, waardoor de kosten van de vliegticket worden verlaagd.

Met Vliegtickets.com kunnen passagiers ook inzicht krijgen in de verschillende klassen en betaalwijzen die worden aangeboden door Egyptair. Het helpt de klanten ook bij het plannen van hun vakantie, door verschillende offers voor lucht- en hotel boekingen te bieden. Passagiers kunnen bovendien aangesloten worden op reisplanners die informatie geven over het weer in verschillende bestemmingen, handige tips voor sightseeing, maaltijdsuggesties en andere lokale bezienswaardigheden.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen