El Al Israel Airlines Tickets zoeken

Vlieg met El Al Israel Airlines en geniet van comfortabele vluchten naar diverse bestemmingen wereldwijd. Met uitstekende service en een goede reputatie voor veiligheid en betrouwbaarheid, biedt El Al Israel Airlines een geweldige optie voor jouw volgende reis. Boek nu jouw vliegtickets en ontdek de wereld met El Al Israel Airlines.
El Al Israel Airlines

Vliegtickets van El Al Israel Airlines vergelijken


Het ontstaan van El Al Israel Airlines

El Al Israel Airlines is het nationale luchtvaartbedrijf van Israël, opgericht in 1948. Het laatste vliegtuig dat de startbaan op liep was een Lockheed Constellation vliegtuig dat door een paar vrijwilligers bestuurd werd. Het hoofdkantoor van El Al bevindt zich in Lod, een stad die tegenwoordig Tel Aviv heet. El Al werd opgericht door de Israëlische luchtvaartautoriteiten met het doel om Israëli naar alle delen van de wereld te vliegen.

De belangrijkste vluchten van El Al Israel Airlines

El Al Israel Airlines vliegt naar meer dan 45bestemmingen in 34 landen, waaronder New York City, Los Angeles, Londen, Dubai, Istanbul, Hong Kong en Rome. Ze vliegt ook naar binnenlandse bestemmingen zoals Eilat, Haifa en Tel Aviv. El Al biedt ook vluchten naar verschillende Israëlische steden, zoals Jeruzalem en bestemmingen buiten Israël, zoals Johannesburg, Lagos en Atlanta. El Al staat bekend om zijn hoogwaardige service en veiligheid, waardoor het een veelgevraagde vluchtmaatschappij is voor mensen die afreizen naar Israël en de wereldwijde bestemmingen.

Welke vluchtklassen heeft El Al Israel Airlines?

El Al Israel Airlines heeft verschillende soorten cabineklassen voor hun luchtvaartpassagiers. De eersteklas is de Elite-klasse waarmee reizigers luxe comfort en alle voordelen van de Elite-dienst kunnen ervaren. Daarnaast hebben ze de Economy-klasse en Business-klasse. De Economy-klasse biedt passagiers voordelige prijs, comfortabele stoelen, en een breed scala aan vermaakmogelijkheden. De Business-klasse biedt ook comfortabele zitplaatsen en een uitgebreide selectie van maaltijden en drankjes. De cabines zijn ontworpen voor comfort en privacy.

Vanuit waar vliegt El Al Israel Airlines?

El Al Israel Airlines vliegt vanuit verschillende internationale luchthavens in Israël, waaronder Ben Gurion International Airport en Haifa International Airport. Ook vliegt El Al vanuit Tel Aviv Sde Dov Airport. Daarnaast vliegt El Al vanuit meer dan 20 internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam, Dubai, Mumbai, Rome, Londen en New York City.

Waarom El Al Israel Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Met Vliegtickets.com kun je eenvoudig vliegtickets voor El Al Israel Airlines boeken en plannen. Op Vliegtickets.com vind je gedetailleerde informatie over de verschillende vluchttarieven, cabines en vluchtbestemmingen. Je kunt ook kiezen uit verschillende betalingsmethoden. Vliegtickets.com biedt ook een 24/7 klantenservice, zodat je voor eventuele vragen over het boeken van je tickets contact kunt opnemen.

Als je ervoor kiest om via Vliegtickets.com vliegtickets te boeken, komen er geen verborgen kosten bij en krijg je de beste prijs inclusief belastingen, toeslagen en andere servicekosten. Met Vliegtickets.com kun je op een gemakkelijke manier vliegtickets boeken voor El Al Israel Airlines en plannen.

Waarom vliegen met El Al Israel Airlines

Vliegen met El Al Israel Airlines betekent genieten van uitstekende service en comfort aan boord. Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen wereldwijd en een focus op veiligheid en kwaliteit, is El Al een betrouwbare keuze voor jouw volgende reis.
01
Betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel
02
Uitgebreide keuze aan bestemmingen wereldwijd
03
Comfortabele vluchten met uitstekende service

Veel gestelde vragen over El Al Israel Airlines

El Al Israel Airlines biedt de volgende klassen aan: Economy Class, Premium Economy Class, Business Class en First Class.
Bij El Al Israel Airlines mag je doorgaans één stuk handbagage en één stuk ruimbagage meenemen. De exacte regels kunnen echter variëren afhankelijk van je specifieke ticketklasse en bestemming, dus het is altijd aan te raden om de bagage-informatie op de website van El Al Israel Airlines te controleren of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor de meest actuele informatie.
Ja, El Al Israel Airlines heeft verschillende maatregelen genomen om het coronavirus te bestrijden. Dit omvat onder andere het verplicht dragen van mondkapjes aan boord, het regelmatig desinfecteren van het vliegtuig en het beperken van het aantal passagiers aan boord om sociale afstand te kunnen bewaren. Daarnaast worden passagiers gescreend op symptomen voordat ze aan boord gaan en worden er extra hygiënemaatregelen genomen op de luchthavens en tijdens de vlucht. Het is altijd aan te raden om de meest recente informatie te controleren voordat je gaat vliegen met El Al Israel Airlines.
Bij El Al Israel Airlines kunnen passagiers online inchecken via de website of de mobiele app van de luchtvaartmaatschappij. Daarnaast is het ook mogelijk om in te checken op de luchthaven bij de incheckbalies. De check-in deadlines kunnen per luchthaven en bestemming verschillen, dus het is belangrijk om dit vooraf te controleren op de website van El Al Israel Airlines of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij. Over het algemeen wordt geadviseerd om minimaal 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven om voldoende tijd te hebben voor de check-in procedure, bagageafgifte en security checks.
Bij El Al Israel Airlines zijn de maaltijden en dranken inbegrepen in de ticketprijs. U hoeft dus geen extra kosten te betalen voor voedsel en dranken tijdens de vlucht.