Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

El Al Israel Airlines tickets zoeken

El Al Israel Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van El Al Israel Airlines

El Al Israel Airlines is het nationale luchtvaartbedrijf van Israël, opgericht in 1948. Het laatste vliegtuig dat de startbaan op liep was een Lockheed Constellation vliegtuig dat door een paar vrijwilligers bestuurd werd. Het hoofdkantoor van El Al bevindt zich in Lod, een stad die tegenwoordig Tel Aviv heet. El Al werd opgericht door de Israëlische luchtvaartautoriteiten met het doel om Israëli naar alle delen van de wereld te vliegen.

De belangrijkste vluchten van El Al Israel Airlines

El Al Israel Airlines vliegt naar meer dan 45bestemmingen in 34 landen, waaronder New York City, Los Angeles, Londen, Dubai, Istanbul, Hong Kong en Rome. Ze vliegt ook naar binnenlandse bestemmingen zoals Eilat, Haifa en Tel Aviv. El Al biedt ook vluchten naar verschillende Israëlische steden, zoals Jeruzalem en bestemmingen buiten Israël, zoals Johannesburg, Lagos en Atlanta. El Al staat bekend om zijn hoogwaardige service en veiligheid, waardoor het een veelgevraagde vluchtmaatschappij is voor mensen die afreizen naar Israël en de wereldwijde bestemmingen.

Welke vluchtklassen heeft El Al Israel Airlines?

El Al Israel Airlines heeft verschillende soorten cabineklassen voor hun luchtvaartpassagiers. De eersteklas is de Elite-klasse waarmee reizigers luxe comfort en alle voordelen van de Elite-dienst kunnen ervaren. Daarnaast hebben ze de Economy-klasse en Business-klasse. De Economy-klasse biedt passagiers voordelige prijs, comfortabele stoelen, en een breed scala aan vermaakmogelijkheden. De Business-klasse biedt ook comfortabele zitplaatsen en een uitgebreide selectie van maaltijden en drankjes. De cabines zijn ontworpen voor comfort en privacy.

Vanuit waar vliegt El Al Israel Airlines?

El Al Israel Airlines vliegt vanuit verschillende internationale luchthavens in Israël, waaronder Ben Gurion International Airport en Haifa International Airport. Ook vliegt El Al vanuit Tel Aviv Sde Dov Airport. Daarnaast vliegt El Al vanuit meer dan 20 internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam, Dubai, Mumbai, Rome, Londen en New York City.

Waarom El Al Israel Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Met Vliegtickets.com kun je eenvoudig vliegtickets voor El Al Israel Airlines boeken en plannen. Op Vliegtickets.com vind je gedetailleerde informatie over de verschillende vluchttarieven, cabines en vluchtbestemmingen. Je kunt ook kiezen uit verschillende betalingsmethoden. Vliegtickets.com biedt ook een 24/7 klantenservice, zodat je voor eventuele vragen over het boeken van je tickets contact kunt opnemen.

Als je ervoor kiest om via Vliegtickets.com vliegtickets te boeken, komen er geen verborgen kosten bij en krijg je de beste prijs inclusief belastingen, toeslagen en andere servicekosten. Met Vliegtickets.com kun je op een gemakkelijke manier vliegtickets boeken voor El Al Israel Airlines en plannen.

El Al Israel Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen