Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Emirates tickets zoeken

Emirates tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Emirates

Emirates is een van de meest populaire airlines die wereldwijd meer dan oneindig aan opties biedt. Het heeft een geweldige reputatie in termen van service, aanwezige klasse en hun kracht in de luchtvaartindustrie. Emirates is ook een van de meest vertrouwde airlines en is begonnen met zijn wereldbekende diensten in 1985.

Fondateur

Emirates werd in 1985 in de Emiraten opgericht door de regering en de leiding van de familie Maktoum’s. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht met de toewijding om eersteklas diensten aan te bieden aan klanten over de hele wereld.

Bestemmingen

Emirates begon met vluchten vanuit Dubai naar India, Pakistan en Europa. Later uitgebreid tot Afrika, Azië en de Verenigde Staten. Nu fly Emirates naar meer dan 140 bestemmingen, waaronder Delhi, Kuala Lumpur, Londen en Los Angeles.

Vluchtklassen

Emirates heeft de volgende luchtklassen:

Al deze klassen hebben een variëteit aan diensten, variërend van comfortabele stoelen, premium entertainment en voedselopties, evenals de service aan boord.

Vertrekpunt

Emirates’ thuisbasis is het internationale vliegveld van Dubai, dat een van de grootste internationale hubs is in het Midden-Oosten. Met uitzondering van enkele kleinere verbindingen, is het hoofdkantoor van Emirates gevestigd in Dubai. Het biedt meerdere vluchten per dag naar meer dan 140 bestemmingen wereldwijd.

Boeken met Vliegtickets.com

Het is makkelijk om je eigen Emirates-vlucht te boeken via Vliegtickets.com. Je vind hier de meest voordelige tarieven van de top airlines. Daarnaast heeft Vliegtickets.com de beste klantenservice en 24/7 ondersteuning. Er is ook een flexibel terugbetalingsbeleid dat je reiswensen en behoeften beter kan aangeven.

Waarom Emirates?

Sinds de oprichting heeft Emirates geïnnoveerd en reiservaringen naar een volgend niveau gebracht. Klanten over de gehele wereld zijn comfortabel genoeg met hun producten en diensten. Daarnaast krijgen frequente vliegers extra voordelen die enorm aantrekken en hun ervaring bevorderen.

Ook is Emirates een van de weinige airlines die bieden gratis WiFi-verbinding aan boord. Zo kunnen passagiers verbinding maken met hun favoriete sites en apps. Met Emirates hebben vliegen meer glamour, romantiek en stijl.

Emirates
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen