Emirates Tickets zoeken

Vlieg met Emirates en geniet van luxe en comfort aan boord. Ontdek bestemmingen over de hele wereld met uitstekende service en entertainmentopties. Boek nu je vliegtickets en maak je reiservaring onvergetelijk.
Emirates

Vliegtickets van Emirates vergelijken


Het ontstaan van Emirates

Emirates is een van de meest populaire airlines die wereldwijd meer dan oneindig aan opties biedt. Het heeft een geweldige reputatie in termen van service, aanwezige klasse en hun kracht in de luchtvaartindustrie. Emirates is ook een van de meest vertrouwde airlines en is begonnen met zijn wereldbekende diensten in 1985.

Fondateur

Emirates werd in 1985 in de Emiraten opgericht door de regering en de leiding van de familie Maktoum’s. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht met de toewijding om eersteklas diensten aan te bieden aan klanten over de hele wereld.

Bestemmingen

Emirates begon met vluchten vanuit Dubai naar India, Pakistan en Europa. Later uitgebreid tot Afrika, Azië en de Verenigde Staten. Nu fly Emirates naar meer dan 140 bestemmingen, waaronder Delhi, Kuala Lumpur, Londen en Los Angeles.

Vluchtklassen

Emirates heeft de volgende luchtklassen:

Al deze klassen hebben een variëteit aan diensten, variërend van comfortabele stoelen, premium entertainment en voedselopties, evenals de service aan boord.

Vertrekpunt

Emirates’ thuisbasis is het internationale vliegveld van Dubai, dat een van de grootste internationale hubs is in het Midden-Oosten. Met uitzondering van enkele kleinere verbindingen, is het hoofdkantoor van Emirates gevestigd in Dubai. Het biedt meerdere vluchten per dag naar meer dan 140 bestemmingen wereldwijd.

Boeken met Vliegtickets.com

Het is makkelijk om je eigen Emirates-vlucht te boeken via Vliegtickets.com. Je vind hier de meest voordelige tarieven van de top airlines. Daarnaast heeft Vliegtickets.com de beste klantenservice en 24/7 ondersteuning. Er is ook een flexibel terugbetalingsbeleid dat je reiswensen en behoeften beter kan aangeven.

Waarom Emirates?

Sinds de oprichting heeft Emirates geïnnoveerd en reiservaringen naar een volgend niveau gebracht. Klanten over de gehele wereld zijn comfortabel genoeg met hun producten en diensten. Daarnaast krijgen frequente vliegers extra voordelen die enorm aantrekken en hun ervaring bevorderen.

Ook is Emirates een van de weinige airlines die bieden gratis WiFi-verbinding aan boord. Zo kunnen passagiers verbinding maken met hun favoriete sites en apps. Met Emirates hebben vliegen meer glamour, romantiek en stijl.

Waarom vliegen met Emirates

Vliegen met Emirates is een luxe ervaring met uitstekende service en comfort. Geniet van heerlijke maaltijden, ruime stoelen en een uitgebreid entertainmentaanbod tijdens je vlucht. Emirates staat bekend om haar vriendelijke personeel en stijlvolle cabines, waardoor je reis een onvergetelijke ervaring wordt.
01
Luxe service en comfort
02
Wereldwijd netwerk van bestemmingen
03
Uitstekende klantenservice

Veel gestelde vragen over Emirates

Om een reis te boeken bij Emirates via Vliegtickets.com, kunt u de volgende stappen volgen: 1. Ga naar de website van Vliegtickets.com 2. Selecteer ‘Vliegtickets’ in het menu en kies vervolgens voor ‘Emirates’ als luchtvaartmaatschappij. 3. Vul uw vertrek- en bestemmingslocatie in, samen met uw reisdata. 4. Kies de gewenste vlucht en selecteer de juiste klasse en aantal passagiers. 5. Vul uw persoonlijke gegevens in en ga door naar de betalingspagina om de boeking af te ronden. Als u hulp nodig heeft bij het boeken van uw reis bij Emirates via Vliegtickets.com, kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van Vliegtickets.com voor verdere assistentie.
Om een bestaande boeking te wijzigen of annuleren bij Emirates, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Emirates. Zij kunnen je helpen met het wijzigen van je boeking of het annuleren ervan, afhankelijk van de voorwaarden van je ticket. Je kunt de klantenservice bereiken via telefoon, e-mail of live chat op de website van Emirates. Het is belangrijk om te controleren wat de kosten en voorwaarden zijn voor het wijzigen of annuleren van je boeking voordat je contact opneemt met de klantenservice.
Bij Emirates kun je een zitplaats selecteren op verschillende manieren. Als je online incheckt, kun je vaak tijdens het incheckproces je zitplaats kiezen. Daarnaast kun je ook via de website of de mobiele app van Emirates een zitplaats selecteren nadat je je vlucht hebt geboekt. Als je liever persoonlijk contact hebt, kun je ook altijd bellen met de klantenservice van Emirates en zij kunnen je helpen bij het selecteren van een zitplaats. Het is altijd aan te raden om dit zo vroeg mogelijk te doen, zodat je de beste keuze hebt uit beschikbare zitplaatsen.
Bij Emirates kun je op verschillende manieren inchecken voor je vlucht. Dit kan online via de website of mobiele app van Emirates, waar je kunt inchecken vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek. Daarnaast kun je ook inchecken op de luchthaven bij de self-service kiosken of balies van Emirates. Vergeet niet om op tijd op de luchthaven te zijn om eventuele wachtrijen te vermijden.
De business class bij Emirates wordt over het algemeen beschouwd als zeer luxe. Passagiers kunnen genieten van ruime stoelen die omgevormd kunnen worden tot een plat bed, uitgebreide maaltijden en drankjes, entertainmentopties en uitstekende service aan boord. Emirates staat bekend om haar comfort en luxe in de business class.