Etihad Airways Tickets zoeken

Vlieg met Etihad Airways en geniet van comfortabele vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Met uitstekende service, ruime stoelen en heerlijke maaltijden aan boord, wordt jouw reis een onvergetelijke ervaring. Boek nu jouw vliegtickets en ontdek de wereld met Etihad Airways.
Etihad Airways

Vliegtickets van Etihad Airways vergelijken


Het ontstaan van Etihad Airways

Etihad Airways, ook wel bekend als Al-Ahlam, is een luchtvaartmaatschappij die in 2003 in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is opgericht. In de jaren daarna is de luchtvaartmaatschappij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen in het Midden-Oosten.

Het hoofdkantoor van Etihad Airways, dat sinds 2004 in Abu Dhabi is gevestigd, biedt de luchtvaartmaatschappij de mogelijkheid om een wereldwijd netwerk voor passagiers- en vrachtluchtvaartervaringen te creëren.

Hoewel deze luchtvaartmaatschappij al ruim twintig jaar bestaat, blijft Etihad Airways innoveren en moderniseren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een innovatiepartnerschap gesloten met het International Air Transport Association (IATA) waarmee het luchtvaartmaatschappij bedrijven en consumenten helpt ondersteunen bij digitale innovaties.

Etihad Airways heeft ook een strategie gelanceerd om kosten tijdens het vliegen te verlagen en de service naar de passagiers en de luchtvaartindustrie verbeteren. Sommige maatregelen die hierbij horen zijn onder meer het verminderen van het aantal overheadbaggagevakken, een betere algehele efficiëntie van de bemanning, het gebruik van meer brandstofbesparende technologieën en het werken met revolutionaire detectietechnologie.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Etihad Airways

Etihad Airways heeft een enorme keuze aan nationale en internationale vluchten. Enkele van de belangrijkste internationale vluchten van Etihad Airways zijn Parijs, Londen, Rome, Bangkok, Maleisië, Indonesië, Toronto en Johannesburg. Andere bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij zijn onder andere Abu Dhabi, Australië, Duitsland, India, Japan, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

De luchtvaartmaatschappij biedt ook codeshare-partnerschappen aan met andere luchtvaartmaatschappijen waardoor passagiers meer bestemmingen kunnen bereiken. De bekendste partners van Etihad Airways zijn onder andere Air Canada, Alitalia, Air Malta, British Airways, Egyptair, KLM en United Airlines.

Welke vluchtklassen heeft Etihad Airways?

Etihad Airways biedt verschillende soorten vluchtklassen aan op basis van het soort vliegtuig dat gebruikt wordt. Er zijn vijf verschillende vluchtklassen beschikbaar, namelijk: Economy, Business, First, Pearl Business en Pearl First.

  • Economy: Met de Economy-klasse kunnen passagiers genieten van een comfortabele en comfortabele ervaring. Passagiers krijgen onder andere vrije maaltijd, snack en drankjes, comfortabele stoelen, gratis internetverbinding, persoonlijke talen en entertainmentmogelijkheden.
  • Business: De Business-klasse biedt passagiers een luxere ervaring aan boord van het vliegtuig. Tijdens de vlucht kunnen zij genieten van kwalitatief hoogwaardige maaltijden, drankjes, comfortabele bedden, persoonlijke talen, snelle internetverbindingen en entertainmentsystemen.
  • First: De First-klasse biedt passagiers een uitgebreide suite met luxe voorzieningen zoals bedden, maaltijden geserveerd door professionele bediening, een uitgebreide selectie van drankjes, privétalen, internetverbindingen en lcd-televisies.
  • Pearl Business: De Pearl Business-klasse biedt passagiers entertainment, maaltijden en drankjes en een comfortabele zitplaats. Passagiers van deze klasse krijgen ook toegang tot de exclusieve Pearl Lounges van Etihad Airways op de luchthaven.
  • Pearl First: De Pearl First-klasse biedt passagiers de meest luxueuze vluchtervaring. Naast een en-suite slaapkamer met een flatscreen-tv, hebben passagiers toegang tot een lounge en een keuken op de luchthaven.

Vanuit waar vliegt Etihad Airways?

Etihad Airways heeft een netwerk dat meer dan 100 bestemmingen bestrijkt in het Midden-Oosten, Europa, Afrika, Azië, Noord- en Zuid-Amerika. Het luchtvaartmaatschappij heeft hubs in Abu Dhabi en Dubai, maar biedt ook lokale vluchten aan vanuit kleinere steden zoals Sharjah, Muscat, Bahrain en Doha.

Etihad Airways vliegt ook naar bestemmingen over de hele wereld in Australië, Bangladesh, Pakistan, Canada, Thailand, Vietnam, Maleisië, Singapore, Jordanië, Libanon, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië, de VAE, Turkije, Hong Kong, Zuid-Korea en de Verenigde Staten.

Waarom Etihad Airways vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt een scala aan voordelen als je een ticket wilt boeken met Etihad Airways. Ten eerste kun je met Vliegtickets.com je vliegticket van Etihad Airways rechtstreeks boeken en dit vergemakkelijkt het selecteren van bestemmingen of de details voor je reis.

Ten tweede kun je professionele reisadvies krijgen als je twijfelt over waar je heengaat of wat voor type ticket je nodig hebt. Bovendien heeft Vliegtickets.com een uitgebreide selectie aan vliegtickets van andere luchtvaartmaatschappijen waarmee je de beste prijs en de beste vluchten kunt selecteren voor je vlucht.

Bij Vliegtickets.com kun je ook profiteren van groepskortingen, nieuwsbrieven, speciale deals en aanbiedingen. Daarna

Waarom vliegen met Etihad Airways

Vlieg met Etihad Airways en geniet van luxe en comfort tijdens je reis. Met uitstekende service, heerlijke maaltijden en entertainment aan boord wordt vliegen een ware beleving. Ontdek de wereld met Etihad Airways en ervaar de ultieme vliegervaring.
01
Luxe en comfortabele vluchten
02
Uitstekende service aan boord
03
Wereldwijd netwerk van bestemmingen

Veel gestelde vragen over Etihad Airways

Om uw boekingen te wijzigen bij Etihad Airways, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van de luchtvaartmaatschappij. Zij kunnen u helpen met het wijzigen van uw vluchtdatum, -tijd of -bestemming, afhankelijk van de voorwaarden van uw ticket. Het is belangrijk om te controleren of er eventuele kosten of wijzigingsvoorwaarden van toepassing zijn voordat u de wijziging aanvraagt.
Uw bagage-limiet bij Etihad Airways hangt af van uw ticketklasse en bestemming. U kunt uw specifieke bagage-limiet vinden op de website van Etihad Airways of door contact op te nemen met de klantenservice. Als u extra bagage wilt boeken, kunt u dit doen tijdens het boekingsproces of achteraf via de website of telefonisch. Houd er rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden kunnen zijn.
U kunt een speciale dienst, zoals een rolstoel of een dienstdier, aanvragen bij Etihad Airways tijdens het boekingsproces of nadat u uw vlucht heeft geboekt. U kunt dit doen door contact op te nemen met de klantenservice van Etihad Airways of door het specifieke verzoek in te dienen via de website van de luchtvaartmaatschappij. Zorg ervoor dat u uw verzoek ruim van tevoren indient, zodat Etihad Airways voldoende tijd heeft om de nodige regelingen te treffen.
Om uw Etihad Guest-punten op te nemen of uw account te beheren, kunt u inloggen op de Etihad Airways website en naar het gedeelte ‘Etihad Guest’ gaan. Hier kunt u uw punten opnemen, uw accountgegevens bijwerken en meer informatie vinden over het beheren van uw Etihad Guest-account. Als u hulp nodig heeft, kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van Etihad Airways voor verdere ondersteuning.
Om een reservering bij Etihad Airways te wijzigen of annuleren, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van de luchtvaartmaatschappij. De kosten voor het wijzigen of annuleren van een reservering kunnen variëren afhankelijk van het type ticket dat je hebt geboekt en de voorwaarden die daarbij horen. Het is daarom belangrijk om dit te bespreken met een medewerker van Etihad Airways. Zij kunnen je de meest actuele informatie geven en je helpen bij het wijzigen of annuleren van je reservering.