Eurowings Tickets zoeken

Vlieg voordelig en comfortabel met Eurowings! Ontdek de vele bestemmingen binnen Europa en verder. Boek nu je vliegtickets en geniet van uitstekende service aan boord. Met Eurowings vlieg je zorgeloos naar je droombestemming.

Vliegtickets van Eurowings vergelijken


Het ontstaan van Eurowings?

Eurowings is een Duitse low-cost luchtvaartmaatschappij die zich specialiseert in zakenvluchten. Het bedrijf is in 1997 opgericht als een dochteronderneming van Lufthansa en werd door de jaren heen een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van het land. In 2008 werd het bedrijf eigendom van de Duitse luchtvaartindustrie en kwam de variatie aan reisbestemmingen binnen Europa verder vorm te krijgen.

Eurowings richtte zich eveneens op het verbeteren van kilometerslange routes door te innoveren en te investeren in moderne technologie. De luchtvaartmaatschappij kreeg grotere toestellen en keek naar mogelijkheden om meer internationale bestemmingen te bedienen op bestaande routes. In 2014 deed het zijn intrede op het Noord-Amerikaanse luchtruim met de lancering van korte, lange en zakelijke vluchten, waaronder lijndiensten naar verschillende steden aan de oost- en westkust.

In 2017 werd Eurowings tot een van de grootste Europeese low-cost carriers uitgeroepen en verwierf het bedrijf meer dan 400 vluchten op meer dan 100 bestemmingen. Sindsdien heeft de luchtvaartmaatschappij haar routes opnieuw ontwikkeld om reizigers te voorzien van de meest gestroomlijnde reisbeleving tegen een betaalbare prijs.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Eurowings?

Eurowings biedt verschillende vluchten aan binnen het Europese continent, maar vliegt ook naar enkele bestemmingen buiten Europa.

Eurowings bedient meer dan 12 Europese landen waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, België, Polen, Turkije, Griekenland en het Verenigd Koninkrijk.

Daarnaast vliegt Eurowings naar Amerikaanse bestemmingen waaronder Los Angeles, New York, Miami en San Francisco. Ze bieden ook vluchten aan naar bestemmingen in Marokko en enkele populaire Europese steden zoals Berlijn, Parijs, Amsterdam en Istanbul.

Welke vluchtklassen heeft Eurowings?

Eurowings biedt passagiers verschillende klassen aan. Deze zijn als volgt:

  • Economy: Deze Economy-klasse heeft een beperkte stoelruimte, meerder betaalmogelijkheden ​​en veel extra’s zoals internettoegang.
  • Premium: de Premium-klasse biedt meer stoelleuning, een groter scherm, verbeterde service en korte vluchtservices.
  • Business: Business-klasse biedt passagiers een luxere stoel, volledig verzorgde verlening, activiteiten aan boord en persoonlijke service.

Vanuit waar vliegt Eurowings?

Eurowings heeft een groot aantal Amerikaanse en Europese hubs, waaronder de internationale luchthavens Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Wenen, Berlijn, Boedapest, Bangkok en Los Angeles. Het bedrijf bedient vluchten naar meer dan 190 bestemmingen in meer dan 20 landen en vervoert meer dan 18 miljoen passagiers per jaar.

Eurowings beschikt ook over een partner (Partner Airlines) in de nordic-markt, die reizigers toegang biedt belangrijke Europese hubs, zoals Stockholm, Helsinki, Oslo, Kopenhagen en Rome. De samenwerking met Partner Airlines zorgt ervoor dat Errowings een van de meest betrouwbare low-cost carriers in deze regio is.

Waarom Eurowings vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Als het gaat om het zoeken en boeken van goedkope vliegtickets, biedt Vliegtickets.com een verzameling van verschillende contracten om reizigers de beste prijs mogelijk te bieden. Dit betekent dat je eenvoudig een Thema-vlucht bij Eurowings kunt boeken, waarna je direct kan genieten van een van hun comfortabele stoelen.

Vliegtickets.com maakt vliegtickets naar de meest populaire bestemmingen aan de kust mogelijk, waaronder Parijs, Londen, New York, Los Angeles en San Francisco. Bovendien bieden ze gratis check-in opties aan, waardoor je nooit meer hoeft te wachten in lange luchthavenrijen.

Kortom, met Vliegtickets.com boek je gemakkelijk de meest betaalbare tickets van Eurowings bij luchthavens wereldwijd. Neem dus een kijkje op hun website om alle informatie te achterhalen waarmee je de beste deals kunt verdienen!

Waarom vliegen met Eurowings

Vliegen met Eurowings betekent comfortabel reizen tegen een betaalbare prijs. Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen binnen Europa en verder, biedt Eurowings een betrouwbare en klantvriendelijke service aan boord. Geniet van een zorgeloze vlucht met Eurowings!
01
Comfortabele vluchten met Eurowings
02
Ruime keuze aan bestemmingen
03
Betaalbare tarieven voor iedereen

Veel gestelde vragen over Eurowings

Passagiers uit de Basic-klasse op vluchten van Eurowings mogen één stuk handbagage meenemen met een maximaal gewicht van 8 kg en maximale afmetingen van 55 x 40 x 23 cm. Daarnaast mogen zij ook nog een kleine handtas of laptop tas meenemen. Het is altijd aan te raden om de meest recente handbagageregels te controleren op de website van Eurowings voor vertrek.
Ja, bij Eurowings kun je extra handbagage meenemen tegen een toeslag. De voorwaarden hiervoor kunnen variëren afhankelijk van het type ticket dat je hebt geboekt. Het is daarom raadzaam om de specifieke voorwaarden te controleren op de website van Eurowings of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor meer informatie.
Het maximale gewicht voor handbagage op Eurowings-vluchten is 8 kg en de maximale grootte is 55 x 40 x 23 cm. Let op dat deze regels kunnen verschillen afhankelijk van de klasse waarin je vliegt en of je een Flex- of BIZclass-ticket hebt geboekt. Het wordt aangeraden om altijd de meest recente informatie te controleren op de officiële website van Eurowings.
Ja, Eurowings hanteert specifieke regels en restricties voor handbagage op hun vluchten. Het is belangrijk om de afmetingen en het gewicht van de handbagage te controleren voordat je vertrekt, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van het type ticket dat je hebt geboekt. Ook is het mogelijk dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor handbagage die niet voldoet aan de gestelde eisen. Het is verstandig om de website van Eurowings te raadplegen of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor specifieke informatie over handbagage op jouw vlucht.
Eurowings hanteert een strikt beleid met betrekking tot bagage op hun vluchten. Passagiers dienen zich te houden aan de toegestane bagagelimieten en afmetingen. Indien een passagier te grote of overtollige bagage heeft, kan deze tegen een toeslag worden ingecheckt of aan boord worden gebracht, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Het is altijd aan te raden om voorafgaand aan de vlucht de bagageregels van Eurowings te raadplegen en eventuele excessieve bagage vooraf te regelen om ongemak en extra kosten te voorkomen.