Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Eurowings tickets zoeken

Eurowings tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Eurowings?

Eurowings is een Duitse low-cost luchtvaartmaatschappij die zich specialiseert in zakenvluchten. Het bedrijf is in 1997 opgericht als een dochteronderneming van Lufthansa en werd door de jaren heen een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van het land. In 2008 werd het bedrijf eigendom van de Duitse luchtvaartindustrie en kwam de variatie aan reisbestemmingen binnen Europa verder vorm te krijgen.

Eurowings richtte zich eveneens op het verbeteren van kilometerslange routes door te innoveren en te investeren in moderne technologie. De luchtvaartmaatschappij kreeg grotere toestellen en keek naar mogelijkheden om meer internationale bestemmingen te bedienen op bestaande routes. In 2014 deed het zijn intrede op het Noord-Amerikaanse luchtruim met de lancering van korte, lange en zakelijke vluchten, waaronder lijndiensten naar verschillende steden aan de oost- en westkust.

In 2017 werd Eurowings tot een van de grootste Europeese low-cost carriers uitgeroepen en verwierf het bedrijf meer dan 400 vluchten op meer dan 100 bestemmingen. Sindsdien heeft de luchtvaartmaatschappij haar routes opnieuw ontwikkeld om reizigers te voorzien van de meest gestroomlijnde reisbeleving tegen een betaalbare prijs.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Eurowings?

Eurowings biedt verschillende vluchten aan binnen het Europese continent, maar vliegt ook naar enkele bestemmingen buiten Europa.

Eurowings bedient meer dan 12 Europese landen waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, België, Polen, Turkije, Griekenland en het Verenigd Koninkrijk.

Daarnaast vliegt Eurowings naar Amerikaanse bestemmingen waaronder Los Angeles, New York, Miami en San Francisco. Ze bieden ook vluchten aan naar bestemmingen in Marokko en enkele populaire Europese steden zoals Berlijn, Parijs, Amsterdam en Istanbul.

Welke vluchtklassen heeft Eurowings?

Eurowings biedt passagiers verschillende klassen aan. Deze zijn als volgt:

  • Economy: Deze Economy-klasse heeft een beperkte stoelruimte, meerder betaalmogelijkheden ​​en veel extra’s zoals internettoegang.
  • Premium: de Premium-klasse biedt meer stoelleuning, een groter scherm, verbeterde service en korte vluchtservices.
  • Business: Business-klasse biedt passagiers een luxere stoel, volledig verzorgde verlening, activiteiten aan boord en persoonlijke service.

Vanuit waar vliegt Eurowings?

Eurowings heeft een groot aantal Amerikaanse en Europese hubs, waaronder de internationale luchthavens Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Wenen, Berlijn, Boedapest, Bangkok en Los Angeles. Het bedrijf bedient vluchten naar meer dan 190 bestemmingen in meer dan 20 landen en vervoert meer dan 18 miljoen passagiers per jaar.

Eurowings beschikt ook over een partner (Partner Airlines) in de nordic-markt, die reizigers toegang biedt belangrijke Europese hubs, zoals Stockholm, Helsinki, Oslo, Kopenhagen en Rome. De samenwerking met Partner Airlines zorgt ervoor dat Errowings een van de meest betrouwbare low-cost carriers in deze regio is.

Waarom Eurowings vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Als het gaat om het zoeken en boeken van goedkope vliegtickets, biedt Vliegtickets.com een verzameling van verschillende contracten om reizigers de beste prijs mogelijk te bieden. Dit betekent dat je eenvoudig een Thema-vlucht bij Eurowings kunt boeken, waarna je direct kan genieten van een van hun comfortabele stoelen.

Vliegtickets.com maakt vliegtickets naar de meest populaire bestemmingen aan de kust mogelijk, waaronder Parijs, Londen, New York, Los Angeles en San Francisco. Bovendien bieden ze gratis check-in opties aan, waardoor je nooit meer hoeft te wachten in lange luchthavenrijen.

Kortom, met Vliegtickets.com boek je gemakkelijk de meest betaalbare tickets van Eurowings bij luchthavens wereldwijd. Neem dus een kijkje op hun website om alle informatie te achterhalen waarmee je de beste deals kunt verdienen!

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen