Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

EVA Air tickets zoeken

EVA Air tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van EVA Air?

EVA Air is een internationale luchtvaartmaatschappij die in 1989 werd opgericht door de Evergreen Group, de reisbranche van een groot Taiwanese bedrijf. In 1988 werd het initiatief genomen om luchtvaartmaatschappijen te creëren die reclame maakte voor het kernmerk van het bedrijf, waarbij de personeelsleden een ​​actieve en verantwoordelijke verantwoordelijkheid hebben voor de klantenservice. In 1991, na de lancering van de Evergreen Marine Corporation, vloog EVA Air voor het eerst met een afvaart vanaf Taiwan naar Los Angeles, Californië. Daarna werden diverse bestemmingen toegevoegd, zoals Tokyo en Osaka, waarna het netwerk steeds groter werd.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van EVA Air?

EVA Air biedt internationale vluchten aan naar vele bestemmingen op de hele wereld. De belangrijkste vluchten zijn die naar grote steden in Azië, waaronder Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Delhi, Seoul, Osaka en Tokyo. Daarnaast zijn er ook vluchten naar steden in de staat Oost-, West-, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Afrika. In totaal vliegt EVA Air naar meer dan 40 bestemmingen over de hele wereld.

Welke vluchtklassen heeft EVA Air?

EVA Air biedt ongeveer vier verschillende vluchtklassen aan bij het boeken van een vlucht. In de Economy-klasse biedt EVA Air de Premium Laurel-klasse, die meer ruimte en comfort biedt. De Business Class-klasse van EVA Air is toonaangevend in luchtvaartcomfort en service. Daarnaast zijn er ook speciale vluchtklassen voor gezinnen met Kinderen en de Premium Economy Class-klasse voor de reiziger op zoek naar meer ruimte en comfort. De Premiere Class-klasse is meest luxe klasse en is de enige klasse met directe toegang tot de lounge.

Vanuit waar vliegt EVA Air?

EVA Air vliegt vanuit het hoofdkantoor in Taoyuan, Taiwan. Het bedrijf heeft verschillende luchthavens in Taipei, Kaohsiung en Taichung en telt meer dan 20 binnenlandse steden. Daarnaast heeft EVA Air ook passagiersfaciliteiten in vele andere grote steden over de hele wereld.

Waarom EVA Air vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt goedkope vliegtickets aan met betrekking tot EVA Air business-classvliegtickets, vluchten en tarieven. Boeken kan eenvoudig gebeuren door gebruik te maken van het speciale systeem op de website. Het boekingssysteem biedt informatie over de laagst mogelijke tarieven en passagiers zijn in staat om afzonderlijke of combineerbare tickets te boeken. Passagiers kunnen ook hun bestemming wijzigen of annuleren in bepaalde gevallen. Daarbij biedt Vliegtickets.com 24-uurs service aan om ervoor te zorgen dat de klanten de meest gunstige prijs en beste service krijgen. Het zoeken naar goedkope tickets op vliegtickets.com maakt het mogelijk om goedkope vliegtickets te vinden voor het hele jaar.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen