Flybe Tickets zoeken

Vlieg met Flybe en geniet van betaalbare vliegtickets naar diverse bestemmingen in Europa. Met comfortabele vluchten en uitstekende service is Flybe de ideale keuze voor jouw volgende reis. Boek nu en ontdek de wereld met Flybe!
Flybe

Vliegtickets van Flybe vergelijken


Het ontstaan van Flybe?

Flybe is een Britse luchtvaartmaatschappij met zetel in Exeter, Engeland, die opgericht werd als Jersey European Airways Limited in 1979. Het bedrijf maakte vanaf het begin gebruik van turboprop-vliegtuigen en zette zich in voor een betere service met lage kosten. In 1983 werd het bedrijf hernoemd tot British European, wat later veranderd werd in Flybe.

Het bedrijf is uitgegroeid tot de op één na grootste low-cost luchtvaartmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk, na Easyjet, en bedient meer dan 6,5 miljoen passagiers per jaar via 125 bestemmingen in vijf verschillende landen. Flybe was ook de eerste luchtvaartmaatschappij in het VK die regionale vluchten in een lowcostmodel aanbood.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Flybe?

Flybe biedt haar passagiers op dit moment vele vluchten aan die doorheen het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Finland gaan. Dit omvat meer dan in totaal 150 verschillende vluchten met reguliere lijndiensten. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire vluchten van Flybe:

  • Londen <-> Manchester
  • Belfast <-> Edinburugh
  • Londen <-> Glasgow
  • Derry <-> Manchester
  • Londen <-> Belfast
  • Edinburgh <-> Paris
  • Birmingham <-> Glasgow
  • Bergen <-> London
  • Geneve <-> London
  • Stockholm <-> Helsinki

Welke vluchtklassen heeft Flybe?

Flybe biedt their passagiers de optie om te vliegen in Economy, Premium Economy en Business Class. Economy-klasse biedt passengers comfortabele vliegervaringen met een volledig menu aan snacks en drankjes.

Voor genieten van hoger niveau van comfort heeft Flybe ook Premium Economy-klasse, waar passagiers kunnen reclineren tot 37″ en genieten van een aantal extra services. Zoals bijvoorbeeld gratis films of tv-programma’s, een persoonlijke service van een stewardess en een omvangrijker snack- en drankjesmenu.

Met de Business Class optie kan men genieten van een unieke vliegervaring! Passagiers krijgen toegang tot een eigen salon in het vliegtuig, gratis maaltijden en drankjes, en individuele entertainment.

Vanuit waar vliegt Flybe?

Flybe vliegt vanuit haar basis in het Verenigd Koninkrijk, maar bedient ook verschillende bestemmingen in andere Europese landen. Flybe betrekt meer dan 15 luchthavens over het Verenigd Koninkrijk, waaronder London-Heathrow, Londen-Gatwick, Manchester, Birmingham, East Midlands, Edinburgh en Cardiff.

Het bedrijf vliegt ook naar veel Europese bestemmingen, zoals Parijs, Berlijn, Stockholm en Helsinki. Flybe biedt haar passagiers de mogelijkheid om vanuit vele luchthavens op verschillende locaties te vliegen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor bewonderen van nieuwe steden in Europa.

Waarom Flybe vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Bij Flybe kan je je reis aanpassen aan je persoonlijke behoeftes, zoals het kiezen van je favoriete stoel of het toevoegen van extra bagage. Boeken via Vliegtickets.com biedt je de gelegenheid deze feautes toe te voegen en geeft je de mogelijkheid om in een paar stappen je vlucht uit te zoeken en te boeken.

Vliegtickets.com biedt ook lageprijsgarantie en betaling via creditcard. Dit maakt dat je altijd een goede deal krijgt voor je vlucht en je veilig en gemakkelijk je vlucht kan betalen met je creditcard.

Daarnaast biedt Vliegtickets.com definitieve afrekening van je boeking; dit betekend dat je geen aanvullende prijswijzigingen meer hoeft te betalen. Met Vliegtickets.com kan je zo goedkoop mogelijkvliegen en gemakkelijk en veilig je vlucht boeken.

Waarom vliegen met Flybe

Vliegen met Flybe betekent genieten van comfortabele vluchten en uitstekende service. Met een breed scala aan bestemmingen binnen Europa, is Flybe de ideale keuze voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Boek nu en ervaar zelf het gemak van vliegen met Flybe.
01
Directe vluchten naar populaire bestemmingen
02
Flexibele ticketopties voor elke reiziger
03
Uitstekende klantenservice aan boord

Veel gestelde vragen over Flybe

Flybe biedt vluchten aan naar verschillende bestemmingen in Europa, waaronder steden zoals Londen, Amsterdam, Parijs, Dublin en Edinburgh. Andere populaire bestemmingen zijn Manchester, Birmingham, Belfast en Glasgow. Het is raadzaam om de website van Flybe te raadplegen voor een actueel overzicht van alle beschikbare vluchten en bestemmingen.
Bij Flybe mag je standaard één stuk handbagage van maximaal 55 x 35 x 20 cm en maximaal 10 kg meenemen. Voor ruimbagage dien je bij te betalen en de kosten hiervoor variëren afhankelijk van de bestemming en het tickettype. Het is raadzaam om de actuele bagage informatie op de website van Flybe te raadplegen of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor specifieke informatie over de bagageregels en kosten.
Flybe biedt verschillende klassen en diensten aan passagiers, waaronder Economy Class en Economy Plus Class. In deze klassen kunnen passagiers genieten van comfortabele stoelen, maaltijden en drankjes aan boord, en de mogelijkheid om bagage in te checken. Daarnaast biedt Flybe ook de mogelijkheid om vooraf stoelen te reserveren, online in te checken en gebruik te maken van entertainment aan boord.
Als reisadviseur kan ik u vertellen dat de prijs van een ticket bij Flybe afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de bestemming, de datum van vertrek en de beschikbaarheid. Het is het beste om de website van Flybe te raadplegen voor de meest actuele prijzen en eventuele speciale aanbiedingen of kortingscodes. Flybe biedt af en toe promoties en kortingen aan, dus het is de moeite waard om regelmatig hun website te controleren of u zich aan te melden voor hun nieuwsbrief.
Bij Flybe zijn de beleidsregels voor het annuleren, wijzigen of veranderen van een boeking afhankelijk van het type ticket dat je hebt gekocht. Het is daarom aan te raden om de specifieke voorwaarden van jouw ticket te controleren op de website van Flybe of contact op te nemen met de klantenservice voor meer informatie. Over het algemeen gelden er kosten voor het annuleren of wijzigen van een boeking, dus het is belangrijk om dit goed te bekijken voordat je een beslissing neemt.