Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Flybe tickets zoeken

Flybe tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Flybe?

Flybe is een Britse luchtvaartmaatschappij met zetel in Exeter, Engeland, die opgericht werd als Jersey European Airways Limited in 1979. Het bedrijf maakte vanaf het begin gebruik van turboprop-vliegtuigen en zette zich in voor een betere service met lage kosten. In 1983 werd het bedrijf hernoemd tot British European, wat later veranderd werd in Flybe.

Het bedrijf is uitgegroeid tot de op één na grootste low-cost luchtvaartmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk, na Easyjet, en bedient meer dan 6,5 miljoen passagiers per jaar via 125 bestemmingen in vijf verschillende landen. Flybe was ook de eerste luchtvaartmaatschappij in het VK die regionale vluchten in een lowcostmodel aanbood.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Flybe?

Flybe biedt haar passagiers op dit moment vele vluchten aan die doorheen het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Finland gaan. Dit omvat meer dan in totaal 150 verschillende vluchten met reguliere lijndiensten. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire vluchten van Flybe:

Welke vluchtklassen heeft Flybe?

Flybe biedt their passagiers de optie om te vliegen in Economy, Premium Economy en Business Class. Economy-klasse biedt passengers comfortabele vliegervaringen met een volledig menu aan snacks en drankjes.

Voor genieten van hoger niveau van comfort heeft Flybe ook Premium Economy-klasse, waar passagiers kunnen reclineren tot 37″ en genieten van een aantal extra services. Zoals bijvoorbeeld gratis films of tv-programma’s, een persoonlijke service van een stewardess en een omvangrijker snack- en drankjesmenu.

Met de Business Class optie kan men genieten van een unieke vliegervaring! Passagiers krijgen toegang tot een eigen salon in het vliegtuig, gratis maaltijden en drankjes, en individuele entertainment.

Vanuit waar vliegt Flybe?

Flybe vliegt vanuit haar basis in het Verenigd Koninkrijk, maar bedient ook verschillende bestemmingen in andere Europese landen. Flybe betrekt meer dan 15 luchthavens over het Verenigd Koninkrijk, waaronder London-Heathrow, Londen-Gatwick, Manchester, Birmingham, East Midlands, Edinburgh en Cardiff.

Het bedrijf vliegt ook naar veel Europese bestemmingen, zoals Parijs, Berlijn, Stockholm en Helsinki. Flybe biedt haar passagiers de mogelijkheid om vanuit vele luchthavens op verschillende locaties te vliegen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor bewonderen van nieuwe steden in Europa.

Waarom Flybe vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Bij Flybe kan je je reis aanpassen aan je persoonlijke behoeftes, zoals het kiezen van je favoriete stoel of het toevoegen van extra bagage. Boeken via Vliegtickets.com biedt je de gelegenheid deze feautes toe te voegen en geeft je de mogelijkheid om in een paar stappen je vlucht uit te zoeken en te boeken.

Vliegtickets.com biedt ook lageprijsgarantie en betaling via creditcard. Dit maakt dat je altijd een goede deal krijgt voor je vlucht en je veilig en gemakkelijk je vlucht kan betalen met je creditcard.

Daarnaast biedt Vliegtickets.com definitieve afrekening van je boeking; dit betekend dat je geen aanvullende prijswijzigingen meer hoeft te betalen. Met Vliegtickets.com kan je zo goedkoop mogelijkvliegen en gemakkelijk en veilig je vlucht boeken.

Flybe
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen