Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Flyone tickets zoeken

Flyone tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Flyone?

Flyone is een Brits-Roemeense luchtvaartmaatschappij die in 2014 is opgericht. Het bedrijf ging van start met een focus op chartervluchten, maar is sinds 2017 ook actief in de low budget-sector. Het doel was vanaf het begin om passagiers comfortabel, veilig en betaalbaar te vliegen vanaf luchthavens in het Verenigd Koninkrijk, Roemenië en andere landen. Flyone is de eerste professionele luchtvaartmaatschappij met een bestemming in Roemenië die zowel internationale als binnenlandse routes uitvoert.

De belangrijkste vluchten van Flyone

Flyone vliegt naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Azië en Afrika. De meest populaire routes zijn Londen, Birmingham en Manchester in het Verenigd Koninkrijk, Boekarest en Cluj-Napoca in Roemenië en Nice, Rome en Barcelona in Europa.

De luchtvaartmaatschappij biedt ook vluchten naar populaire vakantiebestemmingen in Turkije, Griekenland, Spanje, Italië en Bulgarije. Het bedrijf heeft ook verbindingen tussen de luchthavens van Boekarest en Cluj-Napoca en andere bestemmingen in Roemenië.

Welke vluchtklassen heeft Flyone?

Flyone heeft 2 vluchtklassen waaruit gekozen kan worden. De eerste is Economy class, waarmee passagiers extra stoelruimte en extra bagage krijgen. De tweede is Business Class, die onder meer zitplaatsen met meer beenruimte, een maaltijd en drankjes aan boord, prioriteit bij bagageafhandeling en gratis WiFi biedt.

Vanuit waar vliegt Flyone?

Flyone vliegt vanuit verschillende luchthavens in het Verenigd Koninkrijk, Roemenië en andere landen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk maar de luchthavens waarvandaan het bedrijf vliegt, zijn gelegen in Boekarest en in andere steden in Roemenië.

Waarom Flyone vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Flyone is een betrouwbare luchtvaartmaatschappij die veel passagiers trans-Europese vluchten aanbiedt. Vliegtickets.com biedt passagiers de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke en veilige manier geaccrediteerde luchtvaartmaatschappij tickets te boeken en te vergelijken. Bovendien kunnen passagiers ook profiteren van kortingen. Cliënten krijgen ook toegang tot een klantenserviceteam dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is om vragen te beantwoorden.

Met Vliegtickets.com hebben internationale passagiers de mogelijkheid om tickets naar bestemmingen over de hele wereld te boeken, inclusief tickets voor Flyone vluchten. Passagiers kunnen zich op Vliegtickets.com registreren om alerts te ontvangen en de nieuwste aanbiedingen te zien.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen