Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Garude indonesia tickets zoeken

Garude indonesia tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Ontstaan van Garude indonesia

Garuda Indonesia is het nationale luchtvaartbedrijf van Indonesië. Het hoofdkantoor is gevestigd in het presidentiële paleis inhet hartvan Jakarta. Garuda Indonesia is opgericht in 1949 en opende haar eerste langeafstandsroute naar Nederland in 1954. In 1966, was Garuda de eerste in de regio om de douane-controle op luchthavens te verlaten.

Garuda Indonesia heeft sinds haar oprichting verschillende investeringen gedaan in vliegtuigtechnologie, service-innovatie, producten, vliegtuigen, routes, etc. Ze hebben hun vouwhaalsterkte vergroot, hun directe routeverbindingen uitgebreid naar meer landen in Azië, Europa, Afrika en Noord-Amerika en voerden het Premium Club Programma in.

Garuda Indonesia is een van de koplopers in de luchtvaartindustrie met hoge prestaties op het gebied van financiën, veiligheid en service. Het bedrijf heeft de vorige twee jaren de Flying Legends Awards gewonnen voor de beste vliegcarrière binnen de luchtvaartindustrie.

Belangrijkste vluchten van Garude Indonesia

Garuda Indonesia voert voornamelijk intercontinentale vluchten uit, waaronder vluchten naar Nederland, Afrika, Amerika, Azië en Australië. De luchtvaartmaatschappij voert ook vluchten naar alle grote steden van Indonesië, waaronder Bali, Bandung, Jakarta en Medan.

Een van de meest populaire routes van Garuda is de luchtverbinding tussen Amsterdam en Jakarta. Deze vlucht wordt jaarlijks door duizenden passagiers herhaald. Garuda met het IATA-nummer GA heeft ook een directe route van Jakarta naar Londen.

De luchtvaartmaatschappij heeft ook directe routes naar Parijs, Los Angeles, Sydney, Shanghai, Delhi, Melbourne en Kuala Lumpur.

Vluchtklassen van Garude Indonesia

Garuda Indonesia biedt passagiers een verscheidenheid aan reisklassen, waaronder Economy, Premium Economy, Business Class, Executive Class en First Class.

Economy-klasse is een basisvluchtklasse waarbij de passagier een comfortabele stoel, een persoonlijk scherm en een breed assortiment aan maaltijden krijgt.

Premium Economy-klasse biedt meer comfort, waaronder een bredere stoel, meer beenruimte, privileges bij de incheckbalie en voorrang bij de bagage-afhandeling.

Business Class van Garuda biedt luxere zakenvluchten en de Executive Class heeft een modern ontwerp, waarbij zakenreizigers updates in realtime kunnen bijhouden.

First Class biedt extra luxe aan zakenreizigers, waaronder Private Suites met meer beenruimte, een eigen salonscherm, een gepersonaliseerde service van het cabinepersoneel en privé-transfers.

Vanuit waar vliegt Garude indonesia?

Garuda Indonesia heeft een uitgebreid netwerk van binnenlandse en internationale bestemmingen. Het vliegt vanuit een aantal luchthavens in Indonesië, waaronder Soekarno-Hatta International Airport in Jakarta, Juanda International Airport in Surabaya, Sultan Hasanuddin International Airport in Makassar en Ngurah Rai International Airport in Bali.

Garuda Indonesia vliegt ook naar steden in verschillende landen, waaronder Maleisië, Singapore, Vietnam, Maleisië, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, India, Hong Kong, Taiwan, etc.

Waarom Garude indonesia vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om vliegtickets van Garuda Indonesia te boeken dan is Vliegtickets.com dé website waar u moet zijn. Vliegtickets.com biedt een gebruiksvriendelijke interface, waarmee zowel zakelijke als particuliere reizigers vliegtickets met hoge kortingen kunnen boeken.

De website biedt passagiers gedetailleerde informatie over de vluchten van Garuda Indonesia, waaronder het laatste nieuws, tarieven, beschikbaarheid en ticketprijzen.

U kunt ook profiteren van unieke acties en tarieven op langeafstandsvluchten op basis van uw reisbestemming. De website biedt ook de optie om vluchten te vergelijken op basis van prijs, reisdatum, luchtvaartmaatschappij, comfort, etc., en u kunt ook gebruikmaken van de reserveringssysteemfunctie om het beste aanbod te krijgen.

Garude indonesia
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen