Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Georgian Airways tickets zoeken

Georgian Airways tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van Georgian Airways

Georgian Airways is een Georgische luchtvaartmaatschappij opgericht in oktober 2004 en haar hoofdkantoor bevindt zich in Tbilisi, Georgië. Het is het nationale luchtvaartbedrijf van Georgië en is opgericht na de privatisering van de voormalige Georgische luchtvaartmaatschappij “Georgian International Airlines”. Georgian Airlines werkt met een aantal partners, waaronder Lufthansa, Air France en Etihad Airways, aan het uitbreiden van hun internationaal vliegnetwerk.

De luchtvaartmaatschappij werd opgericht met het doel om passagiers met betrouwbare, kosteneffectieve en efficiënte vluchten vanuit Georgië buiten het land te voeren. Georgian Airways heeft recent een meerjarenplan uitgebracht om hun infrastructuur, operationele processen en diensten te verbeteren en de veiligheid te vergroten om zo haar concurrentievoordeel te behouden.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Georgian Airways?

Georgian Airways biedt vluchten vanuit Georgië naar meer dan 25 bestemmingen, waaronder India, Duitsland, Israël, Bulgarije, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Oekraïne, Syrië, Armenië, Georgië en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich in Tbilisi en het heeft momenteel ten minste 15 destinaties in landen binnen de regio en meer dan 25 internationale plaatsen.

De luchtvaartmaatschappij biedt charterservices aan landen in de regio en heeft vaste routes vanuit Tbilisi naar meer dan 28 bestemmingen, waaronder Antalya, St. Petersburg, Priština, Sofia, Düsseldorf, Milaan, Wenen, Riga en Tel Aviv.

Welke vluchtklassen heeft Georgian Airways?

Georgian Airways biedt een verscheidenheid aan diensten aan, waaronder economy-, business- en premierklasse.

  • Economy Class: De economieklasse van Georgian Airways biedt tal van comfortabele verblijfsmogelijkheden, zoals gratis maaltijden, alcoholvrije dranken, kranten en magazines. Passagiers krijgen ook toegang tot online internettoegang tijdens de vlucht.
  • Business Class: Georgian Airways Business Class is de hoogste vluchtklasse beschikbaar bij Georgian Airways en biedt tal van comfortabele verblijfsmogelijkheden, waaronder gratis maaltijden, alcoholvrije dranken, kranten en magazines. Passagiers krijgen ook toegang tot gratis internettoegang en een aparte sectie met verstelbare stoelen.
  • Premier Class: Passagiers kunnen genieten van luxe services, waaronder comfortabele verblijfsmogelijkheden, zoals maaltijden, alcoholvrije dranken, kranten en magazines. Passagiers krijgen ook toegang tot gratis internettoegang.

Vanuit waar vliegt Georgian Airways?

Georgian Airways biedt vluchten vanuit verschillende plaatsen over de hele wereld, waaronder India, Duitsland, Israël, Bulgarije, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Oekraïne, Syrië, Armenië, Georgië en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich in Tbilisi en heeft momenteel ten minste 15 destinaties in landen binnen de regio en meer dan 25 internationale plaatsen.

Waarom Georgian Airways vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is de meest betrouwbare online reisagent voor het boeken van een vlucht bij Georgian Airways. Niet alleen bent u voorzien van een breed scala aan vluchtprijzen en informatie, maar u krijgt ook toegang tot verschillende promos en aanbiedingen waarvan u kunt profiteren. U krijgt ook lagere tarieven voor de vluchten en een gegarandeerd kostenefficiënte ervaring. Met Vliegtickets.com blijft u opties over en boekt u uw beste vlucht met Georgian Airways.

Georgian Airways
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen