Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Iberia express tickets zoeken

Iberia express tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Iberia Express

Iberia Express is een dochteronderneming van de Spaanse Iberia luchtvaartmaatschappij. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2012 in Madrid. Oorspronkelijk was de primaire taak van Iberia Express het aanbieden van lage kostenvluchten tussen Madrid en elders in Spanje. Naarmate de maatschappij groeide, andere Europese landen werden ook aan de route toegevoegd zoals Oostenrijk, Cyprus, België en Portugal.

Belangrijkste vluchten van Iberia Express

Iberia Express heeft een aantal grote steden binnen Europa aan hun route toegevoegd, waaronder Moskou, Venetië, Lissabon, Krakau, Milaan, Barcelona, Madrid en Roma. In het Verenigd Koninkrijk vliegt de maatschappij naar Edinburgh, Manchester, Londen en Glasgow. De meeste vluchten van Iberia Express zijn gebaseerd op bekende, bestaande routes, maar er worden ook enkele nieuwe routes toegevoegd om nieuwe bestemmingen mogelijk te maken.

Welke vluchtklassen heeft Iberia Express?

Als het gaat om klasses biedt Iberia Express twee opties; Business Class en Economy Class. In Business Class krijgt u volop voorzieningen, zoals gratis WiFi, comfortabele stoelen met meer beenruimte en gratis veranderingen en annuleringen. Als u Business Class boekt wordt u ook geïnformeerd over uw vluchtstatus en krijgt ook een gratis aankomsthal bagage-service waar u uw bagage rechtstreeks in de aankomsthal kunt ophalen. In de Economy Class krijgt u toegang tot uw voorkeur van stoel, snackverpakking tijdens de vlucht, snelle inchecken en extra tariefkortingen.

Vanuit waar vliegt Iberia Express?

Iberia Express vliegt momenteel naar 34 bestemmingen vanuit 24 steden in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Nederland, België, Cyprus en Rusland. De belangrijkste luchihaves in Spanje waar Iberia Express vandaan vliegt, zijn Madrid en Barcelona (El Prat). Iberia Express biedt ook de mogelijkheid om vanuit Madrid naar Ierland en Schotland te vliegen.

Waarom Iberia Express vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een van de leidende websites in Nederland voor het boeken van Iberia Express-vluchten. Deze website heeft een uitgebreide zoekfunctie zodat u gemakkelijk de beste deals voor Iberia Express-vluchten kunt vinden. Bovendien hebben klanten op Vliegtickets.com toegang tot speciale functies en promo-kortingscodes om hun boekingen extra betaalbaar te maken. Door online te boeken bij Vliegtickets.com, zijn klanten verzekerd van onberispelijke service, kortingen en flexibiliteit.

Iberia express
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen