Icelandai Tickets zoeken

Vlieg met Icelandair en ontdek de prachtige bestemmingen die IJsland te bieden heeft. Geniet van comfortabele vluchten en uitstekende service aan boord. Boek nu je vliegtickets en maak je klaar voor een onvergetelijke reis naar het land van vuur en ijs.

Vliegtickets van Icelandai vergelijken

With at least 150 words

Het ontstaan van Icelandai?

Icelandai werd opgericht in 1988 en is het nationale luchtvaartbedrijf van IJsland. Het hoofdkantoor is gevestigd op de luchthaven in Reykjavik, de hoofdstad van IJsland. Het bedrijf begon met twee kleine luchtvloot met een sterk focus op korte vluchten. Icelandai werd binnen enkele jaren een van de meest populaire luchtvaartmaatschappijen in Noord-Europa en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd in de luchtvaartsector.

Als nationale luchtvaartmaatschappij vliegt Icelandai naar meer dan 45 bestemmingen in Noord-Amerika, Europa en Azië, waaronder New York, Barcelona, Rome, Londen en Istanbul. Het bedrijf biedt diensten aan met een sterke focus op vluchtkwaliteit en betrouwbaarheid. De afgelopen jaren heeft Icelandai de trend voor lange afstandsvluchten gezet door reisroutes aan te bieden naar verre bestemmingen, zoals vluchten naar het Caribisch gebied en Afrika.

Het bedrijf krijgt lof van zijn klanten vanwege zijn kwaliteitsdienst, betaalbare prijzen, betrouwbare vluchten, geweldige service en een sfeervolle cabine. Door de toegenomen vraag naar Icelandai-vluchten, heeft het bedrijf de afgelopen jaren investeerd in het upgraden van zijn vloot, technologie en diensten om klanten een uitstekende reiservaring te bieden.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Icelandai?

Icelandai biedt vluchten aan naar het meest populaire luchtvaartnetwerk van Noord-Europa, met meer dan zestig bestemmingen in twintig landen. De meest populaire vluchten zijn:

-Londen-Reykjavik
-Kopenhagen-Reykjavik
-Amsterdam-Reykjavik
-Stockholm-Reykjavik
-Frankfurt-Reykjavik
-Berlijn-Reykjavik
-Helsinki-Reykjavik
-München-Reykjavik
-New York-Reykjavik

Daarnaast biedt het bedrijf ook regionale luchtvaartdiensten aan voor lokale reizigers in Noord-Europa, met meer dan twintig bestemmingen in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland.

Welke vluchtklassen heeft Icelandai?

Tijdens het boeken van een Icelandai-vlucht kunnen reizigers kiezen uit Economy Class, Business Class en First Class.

Economy Class

De Economy Class is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare vluchtoptie. De vluchten bieden een brede selectie aan maaltijden en drankjes, wat is inbegrepen in de ticketprijs. Passagiers krijgen ook toegang tot gratis WiFi en entertainment-opties zoals films en muziek.

Business Class

De Business Class biedt passagiers luxere accommodatie dan de Economy Class. Passagiers krijgen meer ruimte in hun stoel en kunnen genieten van heerlijke gourmetmaaltijden met drankjes, gratis WiFi en entertainment.

First Class

De First Class biedt passagiers een volledig comfortabele reiservaring. Passagiers krijgen toegang tot een exclusief loungegedeelte waar ze kunnen relaxen en genieten van gourmetmaaltijden. Ze krijgen ook gratis WiFi, entertainmentoptie en comfortabele stoelen waar ze de volledige reis mee in slaap kunnen vallen.

Vanuit waar vliegt Icelandai?

Icelandai vliegt vanuit vele Europese luchthavens in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Denemarken, Zweden, Frankrijk en Italië. Het bedrijf heeft ook een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten, met vluchten die vertrekken vanuit New York, Chicago, Las Vegas, Miami, Los Angeles en San Francisco.

Ook is er een beperkt aantal intercontinentale vluchten naar Canada, Mexico, Aruba, Jamaica, Curaçao en Sint-Maarten.

Waarom Icelandai vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Icelandai vliegtickets boeken via Vliegtickets.com heeft verschillende voordelen. Ten eerste kan je via de website zeer voordelig je ticket boeken, sterker nog, met aanbiedingen als lage tarieven en kortingsbonnen. Verder kun je je vlucht eenvoudig en snel regelen en kan je terecht bij de 24/7 klantenservice voor alle benodigde informatie. Bookings bij Vliegtickets.com zijn over het algemeen gegarandeerd en je betalingen zijn altijd veilig en beveiligd. Kortom, Icelandai vliegtickets boeken bij Vliegtickets.com biedt de beste service en ervaring.

Waarom vliegen met Icelandai

Vliegen met Icelandair betekent genieten van comfortabele vluchten en uitstekende service. Ontdek de prachtige bestemmingen die deze luchtvaartmaatschappij aanbiedt en laat je verrassen door de IJslandse gastvrijheid aan boord. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!
01
Comfortabele stoelen en ruime beenruimte
02
Uitgebreide entertainmentopties aan boord
03
Milieuvriendelijke en duurzame vluchten

Veel gestelde vragen over Icelandai

Bij Icelandair kun je terecht met vragen over vluchtvertragingen. Zij kunnen je informeren over de reden van de vertraging, eventuele compensatiemogelijkheden en alternatieve vluchtopties. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Icelandair via telefoon, e-mail of social media.
Bij Icelandair kunnen passagiers online inchecken vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek. Daarnaast is het ook mogelijk om op de luchthaven zelf in te checken bij de balie van Icelandair. Het is aan te raden om ruim op tijd op de luchthaven aanwezig te zijn om eventuele wachtrijen te vermijden. Het is altijd verstandig om de specifieke check-in procedures te controleren op de website van Icelandair of om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor de meest actuele informatie.
Je kunt informatie over bagage vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Hier vind je details over de toegestane bagagehoeveelheid, afmetingen en eventuele extra kosten. Daarnaast kun je ook contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij of jouw reisorganisatie voor specifieke vragen over bagage.
Ja, in IJsland zijn er speciale reizigerscategorieën zoals avonturiers, natuurliefhebbers, fotografen en wellnessreizigers. Deze categorieën kunnen verschillende activiteiten en bezienswaardigheden omvatten die specifiek gericht zijn op de interesses van de reizigers. Het is belangrijk om deze categorieën in overweging te nemen bij het plannen van een reis naar IJsland om ervoor te zorgen dat de reiservaring optimaal is voor de reiziger.
Ja, je kunt stoelen reserveren bij Icelandair. Het is aan te raden om dit zo snel mogelijk te doen, aangezien stoelen vaak snel volgeboekt raken. Je kunt dit doen tijdens het boekingsproces of nadat je de boeking hebt gemaakt via de website van Icelandair of door contact op te nemen met hun klantenservice.