Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Icelandai tickets zoeken

Icelandai tickets vergelijken met Vliegtickets.com

With at least 150 words

Het ontstaan van Icelandai?

Icelandai werd opgericht in 1988 en is het nationale luchtvaartbedrijf van IJsland. Het hoofdkantoor is gevestigd op de luchthaven in Reykjavik, de hoofdstad van IJsland. Het bedrijf begon met twee kleine luchtvloot met een sterk focus op korte vluchten. Icelandai werd binnen enkele jaren een van de meest populaire luchtvaartmaatschappijen in Noord-Europa en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd in de luchtvaartsector.

Als nationale luchtvaartmaatschappij vliegt Icelandai naar meer dan 45 bestemmingen in Noord-Amerika, Europa en Azië, waaronder New York, Barcelona, Rome, Londen en Istanbul. Het bedrijf biedt diensten aan met een sterke focus op vluchtkwaliteit en betrouwbaarheid. De afgelopen jaren heeft Icelandai de trend voor lange afstandsvluchten gezet door reisroutes aan te bieden naar verre bestemmingen, zoals vluchten naar het Caribisch gebied en Afrika.

Het bedrijf krijgt lof van zijn klanten vanwege zijn kwaliteitsdienst, betaalbare prijzen, betrouwbare vluchten, geweldige service en een sfeervolle cabine. Door de toegenomen vraag naar Icelandai-vluchten, heeft het bedrijf de afgelopen jaren investeerd in het upgraden van zijn vloot, technologie en diensten om klanten een uitstekende reiservaring te bieden.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Icelandai?

Icelandai biedt vluchten aan naar het meest populaire luchtvaartnetwerk van Noord-Europa, met meer dan zestig bestemmingen in twintig landen. De meest populaire vluchten zijn:

-Londen-Reykjavik
-Kopenhagen-Reykjavik
-Amsterdam-Reykjavik
-Stockholm-Reykjavik
-Frankfurt-Reykjavik
-Berlijn-Reykjavik
-Helsinki-Reykjavik
-München-Reykjavik
-New York-Reykjavik

Daarnaast biedt het bedrijf ook regionale luchtvaartdiensten aan voor lokale reizigers in Noord-Europa, met meer dan twintig bestemmingen in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland.

Welke vluchtklassen heeft Icelandai?

Tijdens het boeken van een Icelandai-vlucht kunnen reizigers kiezen uit Economy Class, Business Class en First Class.

Economy Class

De Economy Class is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare vluchtoptie. De vluchten bieden een brede selectie aan maaltijden en drankjes, wat is inbegrepen in de ticketprijs. Passagiers krijgen ook toegang tot gratis WiFi en entertainment-opties zoals films en muziek.

Business Class

De Business Class biedt passagiers luxere accommodatie dan de Economy Class. Passagiers krijgen meer ruimte in hun stoel en kunnen genieten van heerlijke gourmetmaaltijden met drankjes, gratis WiFi en entertainment.

First Class

De First Class biedt passagiers een volledig comfortabele reiservaring. Passagiers krijgen toegang tot een exclusief loungegedeelte waar ze kunnen relaxen en genieten van gourmetmaaltijden. Ze krijgen ook gratis WiFi, entertainmentoptie en comfortabele stoelen waar ze de volledige reis mee in slaap kunnen vallen.

Vanuit waar vliegt Icelandai?

Icelandai vliegt vanuit vele Europese luchthavens in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Denemarken, Zweden, Frankrijk en Italië. Het bedrijf heeft ook een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten, met vluchten die vertrekken vanuit New York, Chicago, Las Vegas, Miami, Los Angeles en San Francisco.

Ook is er een beperkt aantal intercontinentale vluchten naar Canada, Mexico, Aruba, Jamaica, Curaçao en Sint-Maarten.

Waarom Icelandai vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Icelandai vliegtickets boeken via Vliegtickets.com heeft verschillende voordelen. Ten eerste kan je via de website zeer voordelig je ticket boeken, sterker nog, met aanbiedingen als lage tarieven en kortingsbonnen. Verder kun je je vlucht eenvoudig en snel regelen en kan je terecht bij de 24/7 klantenservice voor alle benodigde informatie. Bookings bij Vliegtickets.com zijn over het algemeen gegarandeerd en je betalingen zijn altijd veilig en beveiligd. Kortom, Icelandai vliegtickets boeken bij Vliegtickets.com biedt de beste service en ervaring.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen