Israir Tickets zoeken

Vlieg met Israir naar prachtige bestemmingen in Israël en Europa. Geniet van comfortabele vluchten en uitstekende service aan boord. Boek nu je vliegtickets en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring met Israir!

Vliegtickets van Israir vergelijken

Israir

Israir is een Israëlisch luchtvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht als K’fir Air Transport Company. Israir biedt verschillende soorten route’s aan voor passagiers naar een aantal bestemmingen in Israël, de Europese Unie, Azië, Afrika, Canada en het Midden-Oosten. Israir heeft een kleine, moderne vloot met een groeiend aantal toestellen en erkent ook verschillende belangrijke luchtverkeersorganisaties. Israir is kwalitatief hoogwaardige luchtvaartmaatschappij die de afgelopen jaren sterk is gestegen en de verwachting is dat de populariteit de komende jaren alleen maar zal blijven toenemen.

Het ontstaan van Israir

Het Israëlische luchtvaartbedrijf Israir is begin jaren ’90 opgericht met de naam K’fir Air Transport Company. K’fir Airport is gelegen bij de Haïfa International Airport, waar het bedrijf baseerde. In datzelfde jaar begon Israir met het aanbieden van passagiersvluchten van Israël naar Ierland en Italië als eerste internationale reisoptie. In 1997 begon Israir met het bedienen van vluchten richting de Verenigde Staten, de Dominicaanse Republiek, India, Canada, Turkije en Rusland.

In 2002 veranderde het bedrijf naam naar Israir, wat tegenwoordig zijn officiële naam is. Het bedrijf bouwde zijn activiteiten als luchtvaartmaatschappij uit en bood nu ongeveer 25 bestemmingen aan, waaronder Mumbai, India, Tel Aviv, Haïfa en Jeruzalem, Israël. In 2004 nam Israir de eerste Airbus A320-214 van zijn luchtvaartvloot in gebruik, waarmee het het eerste luchtvaartbedrijf in Israël werd dat het Airbus-type gebruikte.

Belangrijkste vluchten van Israir

Israir biedt verschillende routes aan, waaronder binnenlandse en internationale routes. De meest populaire, binnenlandse routes zijn: Tel Aviv – Jeruzalem, Tel Aviv – Eilat, Eilat – Jeruzalem, Haïfa – Jeruzalem, Tel Aviv – Haïfa, en Haïfa – Tel Aviv.

Ook op internationaal gebied biedt Israir vele bestemmingen die symptoom zijn van populariteit. Vanuit Israël vliegt Israir direct naar vele Europese bestemmingen, zoals Rome, Milaan, Brussel, Parijs, Londen, Berlijn, Amsterdam, Madrid en Barcelona. Ook naar het buitenland, zoals Katar, Canada, Rusland, India en meer, biedt Israir vluchten aan.

Vluchtklassen van Israir

Israir biedt twee vluchtklassen aan aan klanten: Economy Class en Business Class. Economy Class-passagiers genieten van comfortabele zitplaatsen met luchtvering en hebben de optie om ligstoelen te kopen, deze mogen echter niet apart worden gehuurd. Business Class-passagiers hebben toegang tot een eigen VIP-lounge, flexibele tarieven en verlaging van toeslagen. Bovendien bieden zij een exclusieve menukaart aan met een verscheidenheid aan keuzes voor dranken en snacks.

Vanuit waar vliegt Israir?

Israir vliegt vanuit een aantal luchthavens in Israël, waaronder: Ben Gurion International Airport(TLV), Eilat Airport(ETH), Sde Dov Airport (SDV), Haïfa International Airport (HFA), Ovda International Airport (VDA), Mitzpe Ramon Airport (MTZ) en Ramon International Airport (RNN). Israir heeft ook internationale basis in Brussel (BRU) en heel binnenkort ook in Berlijn (BER).

Waarom Israir vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is de nummer één keuze als het gaat om het boeken van Israir-vluchten. Bij Vliegtickets.com kunnen klanten voordelig, gemakkelijk en snel Israir-vluchten boeken voor zowel binnenlandse als internationale routes. Israir-vluchten zijn zo ingesteld dat deze eenvoudig kunnen worden besteld, bijvoorbeeld via de website van Vliegtickets.com op je laptop, smartphone of tablet. Bovendien kunnen klanten extra voordelen verwachten als ze Israir-tickets via Vliegtickets.com boeken, vooral als ze lid worden van de Vliegtickets.com-club.

Waarom vliegen met Israir

Vliegen met Israir betekent genieten van comfortabele vluchten en uitstekende service. Met bestemmingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten, biedt Israir een unieke vliegervaring voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Boek nu en ontdek de wereld met Israir!
01
Directe vluchten naar Israël
02
Comfortabele stoelen en service
03
Betrouwbaar en veilig vliegen

Veel gestelde vragen over Israir

Israir biedt verschillende bestemmingen aan, waaronder steden in Europa, Azië en Noord-Amerika. Populaire bestemmingen zijn bijvoorbeeld Londen, Amsterdam, Bangkok en New York. Het is aan te raden om de website van Israir te raadplegen voor een actueel overzicht van alle bestemmingen die zij aanbieden.
Voor informatie over de prijzen voor een eenrichtings- of retourvlucht met Israir, raad ik aan om de officiële website van de luchtvaartmaatschappij te raadplegen of contact op te nemen met hun klantenservice. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de bestemming, reisdata en beschikbaarheid.
De bagagevoorwaarden van Israir kunnen variëren afhankelijk van het type ticket dat je hebt geboekt en de bestemming van je vlucht. Over het algemeen gelden er echter bepaalde standaard bagagevoorwaarden bij Israir. Voor ruimbagage is het vaak zo dat je een bepaald aantal kilo’s mag meenemen, meestal tussen de 20-23 kilo per persoon. Daarnaast mag je vaak ook één stuk handbagage meenemen van een bepaald formaat en gewicht. Het is altijd verstandig om voor vertrek de specifieke bagagevoorwaarden van Israir te controleren op hun website of door contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij.
Als reisadviseur kan ik u aanraden om de website van Israir te raadplegen voor de meest actuele dienstregelingen en tijden van vertrek en aankomst. Op de website kunt u ook gemakkelijk uw vlucht boeken en eventuele vragen stellen aan de klantenservice.
Israir biedt verschillende klassen en diensten aan, afhankelijk van de route en het type vliegtuig. Zo bieden ze bijvoorbeeld Economy Class, Business Class en Premium Class aan. Daarnaast bieden ze ook verschillende diensten aan boord, zoals maaltijden, entertainment en comfortabele stoelen. Het is aan te raden om de specifieke details en opties voor de gewenste vlucht te controleren op de website van Israir of contact op te nemen met de klantenservice voor meer informatie.