Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Kenya airways tickets zoeken

Kenya airways tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Kenya Airways

Kenya Airways, opgericht in 1977, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Kenia. Het verwierf zijn vluchtlicentie na zes jaar voorbereidingen. In haar bezit staan meer dan 57 bestemmingen verspreid over Afrika, Europa, het Verre Oosten en het Caribisch gebied.

Deze luchtvaartmaatschappij was de eerste niet-Europese luchtvaartmaatschappij die een internationale luchtverkeersrechtenvergunning kreeg Wegens haar veelzijdigheid op het gebied van vliegtuigen, technologie en ervaren bemanning was Kenya Airways begonnen tot de beste luchtvaartmaatschappijen van Afrika in de wereld.

De belangrijkste vluchten van Kenya Airways

Kenya Airways biedt, naast haar reguliere vluchten, ook charterservices, zakenvluchten en aircargodiensten aan.
De belangrijkste vluchten van Kenya Airways liggen in West-Azië, Europese, Afrikaanse en Aziatische landen, waaronder:

Vluchtklassen bij Kenya Airways

De luchtvaartmaatschappij biedt negen verschillende vluchtklassen aan voor comfortabele reizen die aan de eisen van de passagier voldoen.

  • Economy Class: een comfortabele en betaalbare klasse met beperkte service en bagage-opslagruimte.
  • Premium Economy: een opgewaardeerde klasse met meer ruimte voor benen, ruimte tijdens het winkelen en korting op services en producten.
  • Business Class: geschikt voor zakelijke reizigers en biedt lounge toegang. Passagiers hebben een lange idemovit, voorrang bij bagage-opslagruimte aan boord, televisie en video.
  • First Class: de luxueuze klasse met een advance check-in, extra ruimte voor benen, selectie van drankjes en extra service.

Vanuit waar vliegt Kenya Airways?

Kenya Airways vliegt vanuit zijn basis op Jomo Kenyatta International Airport in Nairobi. De luchtvaartmaatschappij heeft ook eveneens een aanzienlijke hub vanaf Moi International Airport in Mombasa.

Naast deze twee hoofdhub, heeft de luchtvaartmaatschappij ook hubs vanuit Kisumu Airport, Eldoret International Airport, Wilson Airport, Malindi Airport and Lamu Airport.

Waarom Kenya Airways vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

De opties bij het boeken van vliegtickets met Kenya Airways zijn eindeloos met Vliegtickets.com. Met flexibele stemming, speciale tarieven en wekelijkse aanbiedingen kan Vliegtickets.com helpen bij het zoeken naar geschikte vluchten, evenals naar hotels en last minutes.

Op Vliegtickets.com kunnen reizigers meer dan 100 luchtvaartmaatschappijen vergelijken, waaronder Kenya Airways. Deze vergelijking helpt reizigers goed geïnformeerde beslissingen te maken over welke luchtvaartmaatschappij, vliegtuigen, classes en vliegtijden te boeken.

Verder biedt Vliegtickets.com ook veel mogelijkheden voor internationale reizen met unieke aanbiedingen voor tal van wereldwijde bestemmingen. Ook kunnen klanten gebruik maken van waardevolle informatie en tips over luchtvaartmaatschappijen, reisbestemmingen en veel meer.

Kenya airways
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen