Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

KLM Cityhopper tickets zoeken

KLM Cityhopper tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van KLM Cityhopper

KLM Cityhopper is een dochteronderneming van KLM Royal Dutch Airlines en werd opgericht in 1994. KLM Cityhopper vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar verschillende steden in het buitenland, met als doel het verstrekken van regionale verbindingen. KLM Cityhopper richt zich met name op zakenreizigers, maar biedt ook vluchten aan voor vakantiereizigers en andere passagiers die willen reizen met KLM.

KLM Cityhopper biedt vliegen met verschillende luchtvaartmaatschappijen, zoals KLM, Air France, Flybe en BA CityFlyer. KLM Cityhopper maakt gebruik van vliegtuigen van Bombardier, Airbus en Embraer. Alle vluchten worden uitgevoerd door erkende pilootpersonnel. KLM Cityhopper heeft ook 60 dochtermaatschappijen verspreid over de hele wereld, waaronder KLM Cityline in Nederland, Air France Cityhopper in Frankrijk en KLM CityJet in Zweden.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van KLM Cityhopper?

KLM Cityhopper biedt meer dan 200 vluchten per dag binnen Europa, waaronder hoofdzakelijk korte vluchten. Populaire vluchten met KLM Cityhopper zijn van Amsterdam Schiphol naar steden als Londen, Berlijn, Parijs, Barcelona, Milaan, Madrid en Rome. Daarnaast heeft KLM Cityhopper ook vluchten naar andere Europese bestemmingen.

KLM Cityhopper biedt ook een aantal intercontinentale vluchten, waaronder vluchten naar verschillende Afrikaanse landen en bestemmingen in het Caribisch gebied. U kunt ook een directe vlucht boeken naar Mumbai en Shanghai, evenals een aantal andere Chinese steden.

Welke vluchtklassen heeft KLM Cityhopper?

KLM Cityhopper heeft twee klassen: Economy Class en Business Class. In de Economy Class hebben passagiers toegang tot een opgewaardeerde ticketklasse die meer luxe en comfort biedt. Passagiers in de Economy Class krijgen een gratis drankje en snack, terwijl zakenreizigers toegang hebben tot een volledig verzorgd diner met verschillende gerechten en drankjes.

In de Business Class hebben passagiers toegang tot verschillende voorzieningen, waaronder een extra comfortabele stoel, gratis wifi, snacks en drankjes, entertainment en een volledig verzorgd diner.

Vanuit waar vliegt KLM Cityhopper?

KLM Cityhopper vliegt vanuit Amsterdam Schiphol naar verschillende Europese bestemmingen. Het netwerk van KLM Cityhopper bestaat uit meer dan 75 steden in Europa, met inbegrip van populaire bestemmingen zoals Londen, Parijs, Barcelona, Berlijn, Milaan, Madrid en Rome. KLM Cityhopper biedt ook intercontinentale vluchten naar verschillende Afrikaanse landen, evenals vluchten naar delen van het Caribisch gebied en enkele steden in India en China.

Waarom KLM Cityhopper vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Bij Vliegtickets.com kunt u betrouwbaar en snel vliegtickets boeken voor KLM Cityhopper. Hier kunt u tickets vinden voor alle bestemmingen die KLM Cityhopper bedient. Bij Vliegtickets.com krijgt u altijd de meest actuele aanbiedingen en de laagste prijzen voor KLM Cityhopper-vluchten.

Vliegtickets.com garandeert ook dat u de laagste prijs krijgt voor vliegtickets. Als u een lagere prijs vindt op een andere website binnen 24 uur na het boeken, wordt u gecompenseerd met een prijsgarantie. Daarnaast biedt Vliegtickets.com een klantenservice om u te helpen bij het plannen van uw reis.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen