Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Korean air tickets zoeken

Korean air tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Korean Air

Korean Air is de nationale nationale luchtvaartmaatschappij van Zuid-Korea en is opgericht in 1969. Hoewel het bedrijf toen al werd opgericht, was het pas in 1975 dat het een internationale bestemming bood.

De naam is afkomstig van de Koreaanse taal en geldt voor “mooie lucht”. Het bedrijf heeft kantoren in verschillende Noord-Amerikaanse steden, waaronder Los Angeles, New York, Honolulu, Toronto en Vancouver. Koreans Air is een van de leden van de SkyTeam-alliantie, wat betekent dat hun vluchten samenvallen met andere leden.

Belangrijkste vluchten van Korean Air

Korean Air biedt vele routes aan doorheen de hele wereld, waaronder droppings- en onbemande vluchten naar bestemmingen in Noord-Amerika, Europa, Azië en Afrika. De belangrijkste vluchten omvatten:

  • Korea: Korean Air heeft een uitgebreid netwerk van binnenlandse vluchten in Zuid-Korea, met verbindingen naar grote steden zoals Seoul en Busan.
  • Japan: Het luchtvaartmaatschappij heeft vluchten vanuit Séoul naar plaatsen zoals Tokyo, Osaka en Nagoya.
  • Noord-Amerika: Korean Air biedt non-stop-vluchten vanuit Seoul naar Noord-Amerikaanse bestemmingen zoals Los Angeles, New York, Chicago, Las Vegas en San Francisco.
  • Australië: Korean Air heeft vluchten vanuit Séoul naar steden zoals Sydney, Cairns en Perth.
  • Europa: De luchtvaartmaatschappij heeft vluchten vanuit Zuid-Korea naar steden in Europa zoals Londen, Berlijn, Barcelona, Rome en Parijs.

Vluchtklassen bij Korean Air

Korean Air biedt verschillende klassen aan voor haar passagiers. De drie klassen die het bedrijf aanbiedt zijn First Class, Prestige Class en Economy Class.

First Class biedt de beste faciliteiten aan met luxueuze stoelen, uitgebreide maaltijden en champagne en zelfs een privé-salon bij aankomst op het luchthaven.

Prestige Class-klassen bieden ook luxe voorzieningen, waaronder een maaltijd die wordt geserveerd door gekwalificeerd personeel, een reisbalie op vliegvelden en een breed scala aan films en muziek.

In Economy Class kunnen passagiers genieten van maaltijden en films en de stoelen kunnen worden aangepast voor extra comfort.

Vanuit waar vliegt Korean Air?

Korean Air heeft haar hub in Séoul en biedt dagelijks vluchten aan naar meer dan 145 bestemmingen wereldwijd, waaronder locaties in Azië, Afrika, Noord-Amerika, Oceanië en Europa. Het bedrijf vliegt vanuit haar hubs in Seoul-Incheon International Airport, Jeju International Airport en Gimpo International Airport.

Korean Air heeft ook een aantal regionale partners waarmee het korte afstandsvluchten bedient, zoals Wuhan Airlines in China, Air Do in Japan en Asiana Airlines in Zuid-Korea.

Waarom Korean Air vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Korean Air vliegtickets boeken via Vliegtickets.com is een gemakkelijke, veilige en betaalbare manier om de best mogelijke manier te vinden om uw bestemming te bereiken. Het aanbod is breed, met luchtvaartmaatschappijen die u naar uw bestemming vliegen.

U kunt met Vliegtickets.com de laagste tarieven op de markt vinden bij het boeken van uw vliegtickets. U kunt door verschillende luchtvaartmaatschappijen zoeken om de tariefprijzen te vergelijken en korting te krijgen.

Daarnaast biedt Vliegtickets.com een gratis service aan voor reizigers die de beste prijs-kwaliteitverhouding zoeken. U kunt krijgen informatie over reiswijzigingen, maar ook over nieuwe routes en goede deals. De service biedt ook een online check-in en bevestiging van vliegtuigmaatschappijen voor uw gemak.

De ticketprijzen op Vliegtickets.com zijn competitief en omvatten de beste uitbetalingsbeleid en faciliteiten. U krijgt ook betalingen met creditcard, een betrouwbare service en een directe bevestiging als u vliegtickets boekt via Vliegtickets.com.

Korean air
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen