Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

LOT airlines tickets zoeken

LOT airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van LOT airlines?

LOT Polish Airlines, ook wel LOT Airlines genoemd, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Polen. De luchtvaartmaatschappij was in 1929 opgericht als de eerste luchtvaartmaatschappij in Polen.De naam LOT staat voor Polskie Linie Lotnicze. De basis werd gevestigd in Warschau, waar het hoofdkantoor en de hub van LOT Airlines nog steeds gebouwd is.

LOT Airlines heeft de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Het werd een van de weinige luchtvaartmaatschappijen in Polen met internationale bestemmingen die met regelmaat worden uitgevoerd. Vanaf 1932 werden er internationale vluchten uitgevoerd, waaronder een route tussen Warschau en Londen – die de eerste lotvlucht naar het buitenland was.

Tussen 1933 en 1939 groeide LOT Airlines uit tot de dominante luchtvaartmaatschappij in Polen met routes naar twaalf steden in acht landen. Na de Tweede Wereldoorlog werd LOT Airlines opnieuw opgericht en heeft het sindsdien etablissementen in veel landen geopend, waaronder onder andere Stockholm, New York, Toronto en Tel Aviv.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van LOT airlines?

LOT Airlines heeft vluchten naar meer dan vijftig bestemmingen. De meeste vluchten van LOT Airlines worden uitgevoerd vanuit de hoofdhub van de luchtvaartmaatschappij in Warschau, maar de maatschappij heeft ook routebases in Katowice, Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław en Rzeszów.

De meest populaire internationale vluchten met LOT Airlines zijn naar steden zoals Londen, Parijs, Amsterdam, Berlijn, Barcelona, Milaan, Wenen, Kiev, Moskou, New York, Singapore, Tokio en Los Angeles. Daarnaast biedt de luchtvaartmaatschappij veel vluchten binnen Polen.

Welke vluchtklassen heeft LOT airlines?

LOT Airlines heeft de volgende vluchtklassen:

  • Economy Class (E): De Economy Class biedt passagiers op basisvluchten alle basisvoorzieningen. Er zijn gratis maaltijden en drankjes inbegrepen, evenals magazijntjes met lokale producten. Er is ook een scala aan vermaak en ontspanning aan boord. Passagiers hebben ook toegang tot wifi en kunnen gebruik maken van speciale tickets met toegevoegde services zoals meer bagage, prioriteit bij het inchecken en prioriteit bij het boarden.
  • Premium Economy Class (PE): De Premium Economy Class biedt meer comfort. Het biedt extra ruimte in stoelen en meer beenruimte. Er is ook een verbetering in het entertainmentpakket, evenals een selectie aan gratis maaltijden en drankjes.
  • Business Class (BC): De Business Class biedt passagiers extra luxe en comfort. Stoelen zijn voorzien van extra beenruimte en een verstelbare hoofdsteun. De maaltijden en drankjes zijn hetzelfde als bij Premium Economy, maar er is ook een scala aan vermaak aan boord.

Vanuit waar vliegt LOT airlines?

LOT Airlines vliegt vanuit verschillende luchthavens in Polen en andere landen. De luchtvaartmaatschappij heeft routes naar meer dan vijftig bestemmingen, waaronder meerdere Europese steden, Noord-Amerikaanse steden, Aziatische steden en bestemmingen in het Midden-Oosten.

In Polen heeft de luchtvaartmaatschappij zeven basissteden: Warschau, Katowice, Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław en Rzeszów. In het buitenland heeft de luchtvaartmaatschappij twee basissteden: Kiew en Vilnius.

Waarom LOT airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een eenvoudig te gebruiken website waar u uw luchtvaartmaatschappijtickets kunt boeken. U kunt vliegtickets zoeken aan de beste prijs en de kosten vergelijken. U kunt ook op zoek gaan naar verschillende tarieven en tariefaanbiedingen. Ook kunt u profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen op vluchten met LOT Airlines.

Vliegtickets.com heeft speciale filtermogelijkheden en zoekfuncties waarmee u exact de soort vlucht kunt vinden die u zoekt. Bovendien heeft Vliegtickets.com een uitstekende klantenservice. U kunt de klantenservice bellen of chatten voor al uw vragen.

Met Vliegtickets.com krijgt u alle informatie die u nodig hebt om uw vlucht te boeken. U kunt gemakkelijk alle beschikbare vluchten en prijzen vergelijken. U krijgt ook een lijst met toegevoegde services en extra’s. Met Vliegtickets.com is uw vliegervaring gemakkelijker, aangenamer en betaalbaarder dan ooit tevoren.

LOT airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen