Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Lufthansa airlines tickets zoeken

Lufthansa airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Lufthansa airlines

Lufthansa airlines is opgericht in 1926 als een van de eerste Duits vliegtuigmaatschappijen. Het vliegbedrijf is zo oud als dat luchtvaart mogelijk is geworden. In het begin van de twintigste eeuw, toen vliegtuigen nog op hun vleugels vlogen, werd Lufthansa’s eerste vlucht uitgevoerd op 6 april 1926 van Berlijn naar Londen. Uiteindelijk groeide het bedrijf uit tot een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa. Tegenwoordig heeft Lufthansa airlines een soort van monopolie in de Duitse luchtvaartindustrie.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Lufthansa airlines?

De belangrijkste vluchten van Lufthansa airlines bestrijken routes van overal ter wereld. Lufthansa heeft meer dan twintig lange-afstandsvluchten buiten de Europese Unie en biedt vluchten naar alle belangrijke Europese steden. De routes variëren van vluchten naar New York City, Londen, Parijs, Rome, Istanbul, Kopenhagen, Amsterdam, Milaan, Moskou en Tel Aviv. Naast de vele intercontinentale vluchten verbindt Lufthansa ook steden binnen de Europese Unie.

Welke vluchtklassen heeft Lufthansa airlines?

Lufthansa airlines heeft een aantal verschillende klassen binnen hun vluchten, waaronder Economy Class, Premium Economy, Business Class en First Class. De Economy Class is de standaardklasse, waar de ticketprijzen betaalbaar zijn. De Premium Economy biedt lange-afstandsvluchten comfort en luxe extras zoals extra beenruimte en extra bagage. Voor de Business Class biedt Lufthansa speciale services zoals een gratis upgrade en toegang tot uitgebreide lounge-faciliteiten. De First Class biedt zakenreizigers luxueuze en comfortabele zitplaatsen met extra service, entertainment en een menu met premium gerechten.

Vanuit waar vliegt Lufthansa airlines?

Lufthansa airlines heeft een wereldwijd netwerk, met vliegvelden in Asia, Europa, Noord-Amerika, Afrika en Midden-Oosten. De thuisbasis van Lufthansa is Frankfurt International Airport, maar de maatschappij heeft ook hub locaties in München, Brussel, Wenen en Zurich. Lufthansa vliegt ook veel naar vliegvelden in grote steden zoals New York, Londen, Moskou, Rome, Tel Aviv, Istanbul, Kopenhagen, Stockholm, Madrid, Praag, Athene, Wenen en Boedapest.

Waarom Lufthansa airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een van de wereldwijd meest betrouwbare bedrijven voor het boeken van vliegtickets. Het bedrijf biedt goedkope tarieven voor veel verschillende klassen van vliegtickets, waaronder Economy, Premium Economy, Business Class en First Class van Lufthansa airlines. U kunt de tickets zoeken, vergelijken en boeken via de zoekmachine van Vliegtickets.com. Als u een aankoop doet, zullen alle updates en wijzigingen die u maakt met betrekking tot uw reis direct door het bedrijf worden beheerd en behandeld. In het geval van vertragingen of annuleringen biedt Vliegtickets.com 24/7 ondersteuning en klantenservice om u te helpen van A tot Z.

Lufthansa airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen