Lufthansa airlines Tickets zoeken

Vlieg met Lufthansa Airlines en geniet van comfortabele vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Boek nu je vliegtickets en ervaar de uitstekende service en betrouwbaarheid van deze gerenommeerde luchtvaartmaatschappij.
Lufthansa airlines

Vliegtickets van Lufthansa airlines vergelijken


Het ontstaan van Lufthansa airlines

Lufthansa airlines is opgericht in 1926 als een van de eerste Duits vliegtuigmaatschappijen. Het vliegbedrijf is zo oud als dat luchtvaart mogelijk is geworden. In het begin van de twintigste eeuw, toen vliegtuigen nog op hun vleugels vlogen, werd Lufthansa’s eerste vlucht uitgevoerd op 6 april 1926 van Berlijn naar Londen. Uiteindelijk groeide het bedrijf uit tot een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa. Tegenwoordig heeft Lufthansa airlines een soort van monopolie in de Duitse luchtvaartindustrie.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Lufthansa airlines?

De belangrijkste vluchten van Lufthansa airlines bestrijken routes van overal ter wereld. Lufthansa heeft meer dan twintig lange-afstandsvluchten buiten de Europese Unie en biedt vluchten naar alle belangrijke Europese steden. De routes variëren van vluchten naar New York City, Londen, Parijs, Rome, Istanbul, Kopenhagen, Amsterdam, Milaan, Moskou en Tel Aviv. Naast de vele intercontinentale vluchten verbindt Lufthansa ook steden binnen de Europese Unie.

Welke vluchtklassen heeft Lufthansa airlines?

Lufthansa airlines heeft een aantal verschillende klassen binnen hun vluchten, waaronder Economy Class, Premium Economy, Business Class en First Class. De Economy Class is de standaardklasse, waar de ticketprijzen betaalbaar zijn. De Premium Economy biedt lange-afstandsvluchten comfort en luxe extras zoals extra beenruimte en extra bagage. Voor de Business Class biedt Lufthansa speciale services zoals een gratis upgrade en toegang tot uitgebreide lounge-faciliteiten. De First Class biedt zakenreizigers luxueuze en comfortabele zitplaatsen met extra service, entertainment en een menu met premium gerechten.

Vanuit waar vliegt Lufthansa airlines?

Lufthansa airlines heeft een wereldwijd netwerk, met vliegvelden in Asia, Europa, Noord-Amerika, Afrika en Midden-Oosten. De thuisbasis van Lufthansa is Frankfurt International Airport, maar de maatschappij heeft ook hub locaties in München, Brussel, Wenen en Zurich. Lufthansa vliegt ook veel naar vliegvelden in grote steden zoals New York, Londen, Moskou, Rome, Tel Aviv, Istanbul, Kopenhagen, Stockholm, Madrid, Praag, Athene, Wenen en Boedapest.

Waarom Lufthansa airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een van de wereldwijd meest betrouwbare bedrijven voor het boeken van vliegtickets. Het bedrijf biedt goedkope tarieven voor veel verschillende klassen van vliegtickets, waaronder Economy, Premium Economy, Business Class en First Class van Lufthansa airlines. U kunt de tickets zoeken, vergelijken en boeken via de zoekmachine van Vliegtickets.com. Als u een aankoop doet, zullen alle updates en wijzigingen die u maakt met betrekking tot uw reis direct door het bedrijf worden beheerd en behandeld. In het geval van vertragingen of annuleringen biedt Vliegtickets.com 24/7 ondersteuning en klantenservice om u te helpen van A tot Z.

Waarom vliegen met Lufthansa airlines

Vliegen met Lufthansa Airlines betekent genieten van comfortabele stoelen, uitstekende service en een breed scala aan bestemmingen wereldwijd. Met hun betrouwbare reputatie en focus op kwaliteit, is Lufthansa een uitstekende keuze voor jouw volgende reis.
01
Betrouwbare vluchten wereldwijd
02
Comfortabele reizen met premium service
03
Milieuvriendelijke vliegopties

Veel gestelde vragen over Lufthansa airlines

Tijdens het online inchecken bij Lufthansa airlines is het mogelijk om stoelen te reserveren. Zodra je begint met het online incheckproces, krijg je de optie om een stoel te kiezen. Je kunt vaak kiezen uit verschillende beschikbare stoelen in het vliegtuig. Zorg ervoor dat je dit zo snel mogelijk doet, aangezien de stoelen op basis van beschikbaarheid worden toegewezen. Als je problemen ondervindt bij het reserveren van stoelen tijdens het online inchecken, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Lufthansa voor hulp.
Bij Lufthansa Airlines mag je afhankelijk van je ticketklasse een bepaald aantal stuks bagage meenemen. In de meeste gevallen is dit één stuk handbagage en één stuk ruimbagage. Het maximale gewicht voor ruimbagage varieert per ticketklasse, maar ligt meestal tussen de 23 en 32 kilogram. Het is altijd verstandig om de specifieke bagagevoorwaarden van Lufthansa te controleren op hun website of bij het boeken van je vlucht.
Ja, Lufthansa biedt de mogelijkheid om een stopover te maken bij bepaalde bestemmingen. Dit betekent dat je tijdens je reis een tussenstop kunt maken in een stad naar keuze voordat je naar je eindbestemming vliegt. Het is belangrijk om dit bij het boeken van je ticket aan te geven en de voorwaarden te controleren.
Het is aan te raden om de actuele informatie over de drukte op Schiphol te controleren via de officiële website van de luchthaven of via de app van Schiphol. Daar kun je zien hoe druk het op dat moment is en of er eventuele capaciteitsbeperkingen van kracht zijn die invloed hebben op jouw reis met Lufthansa Airlines. Het is ook verstandig om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij zelf voor specifieke informatie over jouw vlucht en eventuele wijzigingen die van invloed kunnen zijn op jouw reis.
De refund-voorwaarden bij Lufthansa kunnen variëren afhankelijk van het type ticket dat je hebt geboekt. Over het algemeen geldt dat tickets die binnen 24 uur na boeking worden geannuleerd recht geven op een volledige terugbetaling. Voor tickets die na deze periode worden geannuleerd, kunnen er annuleringskosten van toepassing zijn. Het is altijd aan te raden om de specifieke voorwaarden van je ticket te controleren of contact op te nemen met de klantenservice van Lufthansa voor meer informatie over de refund-voorwaarden.